Najsmješnije izjave protiv IK
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Najsmješnije izjave protiv IK
prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.....i ovo joj nije prvi put, dapačeprckov wrote:zavuci se kajo negdje i stidi se malokaja wrote:Noor wrote:ma ne znaš ti više ni što sam te pitala, niti si pitanja razumjela, a kamo li što bi trebala odgovoriti...al kažem, nije iznenađenjekaja wrote:pa sve ti rečeno..no nastavi sad sad sa slikama lezbi možda onu muziku ubaci , nema tu drugoga rješenjaNoor wrote:
vidiš kad si jučer napisala..i promise...ja sam nekako očekivala, no znala sam da su šanse skoro nikakve
ili si još na mobitelu?
ti bi opet muziku?! a nemoj mi to radit...stavila sam ti je 2-3x, idi je sama slušaj u miru i uživaj
aj stavi onaj križ od balona , nemam ti ja živce za edukaciju onih s posebnim potrebama sto puta
napišeš, shvatio si , nisi, ko te jebe...to je moj sistem
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
more i na rateNoor wrote:moš na odgodu plaćanja..prckov wrote:a sta ono
ne mora se u prvih 5 godina implementirat rezanje klice zenama
a masala masala
i stao ono, ne mogu se imigranti istjeravat
ajoj
kako im se zove ono grupno napastvovanje..hrkljus?!
to corkane pile
zivila IK i partija
Zivilaaa
bez kamata
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kaja wrote:a djelovati će na psihologiju ovog nepismenog svijeta na način da je on čuo za to i udarati se ne smije i boji se zatvora , znači na najprostiji najjednostavniji način.
kad digne ruku u psihi mu je - u jebete postoji neka konvencija, prijaviti će me i odustati
što ne znači da ga neće biti ali mijenjaš ponašanje ljudi time...
kao što si ga promjenio mlaćenjem djece, koliko puta čujete sada - ne smijete vi njima više ništa, prijavi, odeš u zatvor bezveze, što si rekao u školi..
ma jok.. popovi će i dalje nesmetano silovati dečkiće.. to ne ulazi u IK .. dapače...
Guest- Guest
dobra dobrakaja wrote:a djelovati će na psihologiju ovog nepismenog svijeta na način da je on čuo za to i udarati se ne smije i boji se zatvora , znači na najprostiji najjednostavniji način.
kad digne ruku u psihi mu je - u jebete postoji neka konvencija, prijaviti će me i odustati
signature potencijal dapače
2014-04-15
odustajem, drmajte mu kavez i daljeGnječ wrote:Noor wrote:znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
oni koji su protiv ratifikacije neznaju zašto su protiv. pa sad...
zbog ovakvih prokletih hrvatskih kurvinih psihopatskih govana koji su iznad zakona.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ovaj biser nisam ni vidjelan_razbojnik wrote:dobra dobrakaja wrote:a djelovati će na psihologiju ovog nepismenog svijeta na način da je on čuo za to i udarati se ne smije i boji se zatvora , znači na najprostiji najjednostavniji način.
2017-10-06
eto pravog zagovaratelja IK, tipični ljevičar tup i glup ko kuracGnječ wrote:Noor wrote:IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:Noor wrote:znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:
oni koji su protiv ratifikacije neznaju zašto su protiv. pa sad...
zbog ovakvih prokletih hrvatskih kurvinih psihopatskih govana koji su iznad zakona.
sto kazes na to?
mogu samo reć da si gluplja od kurca kojeg držiš u ustima. čini mi se da tebi treba jedan rvacki krkan mlatimudan da ti kosti malo naravna. recimo jedan kiropraktičar kao ovaj na sliji. možda bi ti onda došlo iz pičke u glavu...barem klitoris.
od ratifikacije pa do implementacije mora proći neko vrijeme opet ovisi o raznim kočničarima unutar svake države a nije da ih nema. znaš ono kad ti treba neki dokument koji ti može biti izdat u dve sekunde ali ti neko hrvatsko smrdljivo psihopatsko govno iza šaltera u nekoj zločinačkoj rvackoj kancelariji taj dokument izvlači mjesecima pa i godinama dovede te u stanje totalnog rastrojstva pa uzmeš utoku i ubiješ hrvatskog kurvinog sina? e to je to.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kaja dominišeNoor wrote:ovaj biser nisam ni vidjelan_razbojnik wrote:dobra dobrakaja wrote:a djelovati će na psihologiju ovog nepismenog svijeta na način da je on čuo za to i udarati se ne smije i boji se zatvora , znači na najprostiji najjednostavniji način.
2014-04-15
to ona doslovno shvatila onu moju zajebancijun_razbojnik wrote:dobra dobrakaja wrote:a djelovati će na psihologiju ovog nepismenog svijeta na način da je on čuo za to i udarati se ne smije i boji se zatvora , znači na najprostiji najjednostavniji način.
kad mujo zamahne da zvekne fatu
mujo, a konvencija
a ja, dobro si
ja skroz zaboravio
2014-04-19
od drugarice rade možemo dobiti rodnu určinu od šake do laktaslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:a koliko ukupuno daješ EU? imaš taj podatak, ili misliš da ove u briselu plaća bog?n_razbojnik wrote:do toga dana, milijardu novaca manje, to je 3 polovna f-16 jebate....koliko škola i vrtića, bolesne djece se moglo izlječit'...
Od njih više dobijemo nego što im dajemo.
Koliko ćemo dobiti od Rade Borić?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ček dok obrije glavu i stavi zelene pramenove, brumbu...ovaj piercing u nos, nakelji polovne uloške po sebi, a tampone objesi na uši...onda smo tek najeblin_razbojnik wrote:kaja dominišeNoor wrote:ovaj biser nisam ni vidjelan_razbojnik wrote:dobra dobrakaja wrote:a djelovati će na psihologiju ovog nepismenog svijeta na način da je on čuo za to i udarati se ne smije i boji se zatvora , znači na najprostiji najjednostavniji način.
to je toprckov wrote:to ona doslovno shvatila onu moju zajebancijun_razbojnik wrote:dobra dobrakaja wrote:a djelovati će na psihologiju ovog nepismenog svijeta na način da je on čuo za to i udarati se ne smije i boji se zatvora , znači na najprostiji najjednostavniji način.
mujo, a konvencija
a ja, dobro si
ja skroz zaboravio
2017-10-06
Če gevara topić i marte mmmNoor wrote:ček dok obrije glavu i stavi zelene pramenove, brumbu...ovaj piercing u nos, nakelji polovne uloške po sebi, a tampone objesi na uši...onda smo tek najeblin_razbojnik wrote:kaja dominišeNoor wrote:ovaj biser nisam ni vidjelan_razbojnik wrote:dobra dobrakaja wrote:a djelovati će na psihologiju ovog nepismenog svijeta na način da je on čuo za to i udarati se ne smije i boji se zatvora , znači na najprostiji najjednostavniji način.
2014-04-15
otkad je opizdila glavom mala upija kao spužvaprckov wrote:to ona doslovno shvatila onu moju zajebancijun_razbojnik wrote:dobra dobrakaja wrote:a djelovati će na psihologiju ovog nepismenog svijeta na način da je on čuo za to i udarati se ne smije i boji se zatvora , znači na najprostiji najjednostavniji način.
mujo, a konvencija
a ja, dobro si
ja skroz zaboravio
2014-04-15
notorni nasilnik tako ostrašćeno zagovara IK...a za njega bi bilo bolje da je nitko nikad nije ni izmisliotre wrote:eto pravog zagovaratelja IK, tipični ljevičar tup i glup ko kuracGnječ wrote:Noor wrote:IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:Noor wrote:
znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebna
sto kazes na to?
mogu samo reć da si gluplja od kurca kojeg držiš u ustima. čini mi se da tebi treba jedan rvacki krkan mlatimudan da ti kosti malo naravna. recimo jedan kiropraktičar kao ovaj na sliji. možda bi ti onda došlo iz pičke u glavu...barem klitoris.
od ratifikacije pa do implementacije mora proći neko vrijeme opet ovisi o raznim kočničarima unutar svake države a nije da ih nema. znaš ono kad ti treba neki dokument koji ti može biti izdat u dve sekunde ali ti neko hrvatsko smrdljivo psihopatsko govno iza šaltera u nekoj zločinačkoj rvackoj kancelariji taj dokument izvlači mjesecima pa i godinama dovede te u stanje totalnog rastrojstva pa uzmeš utoku i ubiješ hrvatskog kurvinog sina? e to je to.
n_razbojnik wrote:Če gevara topić i marte mmmNoor wrote:ček dok obrije glavu i stavi zelene pramenove, brumbu...ovaj piercing u nos, nakelji polovne uloške po sebi, a tampone objesi na uši...onda smo tek najeblin_razbojnik wrote:kaja dominišeNoor wrote:ovaj biser nisam ni vidjelan_razbojnik wrote:
dobra dobra
2017-10-06
odjednom se pojavi prica u svim medijima o nasilju nad zenama
bruje televizori i pune novine
glavna tema preko noci
drze se tribine i rasprave
a niko se ne pita otkud sad to tako odjednom
ko je to organiziro i ko to placa
i zasto
zasto ne bruje o nesprovodenju (ako se vec ne sprovode) zakona koje vec imamo
zato sto ih boli kurac za time, treba uvalit ovo sto su nam uvalili da uvalimo narodu
pa im malo podmazujemo supak
glavna tema preko noci
i zasto
zato sto ih boli kurac za time, treba uvalit ovo sto su nam uvalili da uvalimo narodu
2014-04-19
glupan se ne može nositi sa snagom argumenata i seljačina kakva već jeste pribjegava napadu kao svaki pravi skretničar pri tome ne mareći što upravo tada jede vlastita govna topla i friška koje je tek koji tren prije izasraoNoor wrote:notorni nasilnik tako ostrašćeno zagovara IK...a za njega bi bilo bolje da je nitko nikad nije ni izmisliotre wrote:eto pravog zagovaratelja IK, tipični ljevičar tup i glup ko kuracGnječ wrote:Noor wrote:IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:
sto kazes na to?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Pa nije odjednom, lijevonapredni mlate žene od kad je svijeta i vremena... Nobilo, Lalovac, ćelavac frend od debe,...prckov wrote:odjednom se pojavi prica u svim medijima o nasilju nad zenama
2014-04-15
zato jer su pomodarski šupljeglavi hohštapleri...važnija im je forma nego sadržaj, eto zaštoprckov wrote:odjednom se pojavi prica u svim medijima o nasilju nad zenama
glavna tema preko noci
i zasto
Last edited by Noor on 14/4/2018, 13:49; edited 1 time in total
2017-10-06
isto ko sto je metoo otkrio da su napasnici sve oni napredni ljevicarin_razbojnik wrote:Pa nije odjednom, lijevonapredni mlate žene od kad je svijeta i vremena... Nobilo, Lalovac, ćelavac frend od debe,...prckov wrote:odjednom se pojavi prica u svim medijima o nasilju nad zenama
ni jedan konzervativac
citav holivud se rasro o pravima zena a oni sami zmijsko leglo
od silovanja, seksizma do pedofilije
2014-04-19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» Potvrđena optužnica protiv Sabahudina Kajdića za zločine protiv Bošnjaka u Prijedoru
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
Page 11 of 19