Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
mirno jutro, prljavo cigance i djubrovacka gluperda puse jedan drugom ispod stola u tisini. milina...
Guest- Guest
Lijepo je kad nema njihove sperme po forumu.
Ne brini čmarende osvetit će Real barcelonu u polufinalu
Ne brini čmarende osvetit će Real barcelonu u polufinalu
[size=34]BOSANSKA LETEĆA TVRĐAVA Protiv Barce u zraku dobio sve duele glavom, a nogom izvodio majstorije
[/size]
Piše: Z.A.
Objavljeno prije 20 minuta
Tekst
Screenshot
EDIN DŽEKO na uzvratu četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone odigrao je jednu od najboljih utakmica u bogatoj karijeri. Najzaslužniji je što je njegova Roma pobjedom 3:0 nadoknadila 1:4 iz prve utakmice.
Još prošlog tjedna na Camp Nouu, Džeko je održao Romu na životu. Prvo nad njim nije dosuđen čisti penal, a zatim je počasnim golom gostima dao kakvu-takvu nadu za revanš.
A tamo, na Olimpicu, gledali smo Džekin šou. Prvo je u 6. minuti pokupio sjajno De Rossijevo proigravanje, otresao Umtitija i zabio za 1:0. To mu je bio treći gol protiv Barcelone u LP-u, koja mu je postala najčešća mušterija u tom natjecanju.
Twitter Ads info and privacy
[/ltr]
Zatim je u 58. pokazao koliko je nadmoćan i protiv drugog uglednog stopera favorizirane Barce. Odlično je pred golom gostiju okrenuo Piquea i krenuo sam prema vratima, pa njegovu čuvaru nije preostalo ništa drugo nego da ga sruši. Iz penala koji je izborio Džeko, De Rossi pogađa za 2:0.
Ali, kao i uvijek kada je o Džeki riječ, on momčadi i navijačima nije dao "samo" golove. I ovom prilikom pokazao je ono što uvijek pokazuje: da je igrač za velike utakmice i koliko je nesebičan, moćan, požrtvovan svestran, vješt. Prvi napadač, ali i prva crta obrane. Virtuoz s loptom i terijer bez nje.
Protiv sebe je imao praktično nepropusnu obranu koja je u 31 utakmici La Lige primila tek 16 golova, dok je u devet susreta Lige prvaka primila samo tri zgoditka. Barcelona je pritom posebno jaka u skoku. Ali Džeko protiv jakog Umtitija i visokog Piquea nije izgubio nijedan duel glavom. Pet puta ulazio je u zračni dvoboj tim dijelom tijela i iz svih pet izašao kao pobjednik.
[/size][/size]
[/size]
Piše: Z.A.
Objavljeno prije 20 minuta
Tekst
Screenshot
EDIN DŽEKO na uzvratu četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone odigrao je jednu od najboljih utakmica u bogatoj karijeri. Najzaslužniji je što je njegova Roma pobjedom 3:0 nadoknadila 1:4 iz prve utakmice.
Još prošlog tjedna na Camp Nouu, Džeko je održao Romu na životu. Prvo nad njim nije dosuđen čisti penal, a zatim je počasnim golom gostima dao kakvu-takvu nadu za revanš.
A tamo, na Olimpicu, gledali smo Džekin šou. Prvo je u 6. minuti pokupio sjajno De Rossijevo proigravanje, otresao Umtitija i zabio za 1:0. To mu je bio treći gol protiv Barcelone u LP-u, koja mu je postala najčešća mušterija u tom natjecanju.
[size][size][ltr]
OptaPaolo
@OptaPaolo
[ltr]3 - Edin #Dzeko has now scored three goals against Barcelona in the Champions League, more than he has against any other team in the competition. Hunter. #RomaBarca[/ltr]
9:10 PM - Apr 10, 2018
137
70 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
[/ltr]
Zatim je u 58. pokazao koliko je nadmoćan i protiv drugog uglednog stopera favorizirane Barce. Odlično je pred golom gostiju okrenuo Piquea i krenuo sam prema vratima, pa njegovu čuvaru nije preostalo ništa drugo nego da ga sruši. Iz penala koji je izborio Džeko, De Rossi pogađa za 2:0.
Ali, kao i uvijek kada je o Džeki riječ, on momčadi i navijačima nije dao "samo" golove. I ovom prilikom pokazao je ono što uvijek pokazuje: da je igrač za velike utakmice i koliko je nesebičan, moćan, požrtvovan svestran, vješt. Prvi napadač, ali i prva crta obrane. Virtuoz s loptom i terijer bez nje.
Protiv sebe je imao praktično nepropusnu obranu koja je u 31 utakmici La Lige primila tek 16 golova, dok je u devet susreta Lige prvaka primila samo tri zgoditka. Barcelona je pritom posebno jaka u skoku. Ali Džeko protiv jakog Umtitija i visokog Piquea nije izgubio nijedan duel glavom. Pet puta ulazio je u zračni dvoboj tim dijelom tijela i iz svih pet izašao kao pobjednik.
[/size][/size]
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Eeeee da... Sinoć i jutros je 24% Protektorata doživilo adrenalinski napad, onako kako je primjeren za njih.
Guest- Guest
Fénix wrote:Eeeee da... Sinoć i jutros je 24% Protektorata doživilo adrenalinski napad, onako kako je primjeren za njih.
jutros sam na b92 procitao komentar da je dzeko bolji nego sto su suker i mijatovic ikada bili...
Guest- Guest
Ko je to napisa.....Браћала wrote:Fénix wrote:Eeeee da... Sinoć i jutros je 24% Protektorata doživilo adrenalinski napad, onako kako je primjeren za njih.
jutros sam na b92 procitao komentar da je dzeko bolji nego sto su suker i mijatovic ikada bili...
Jel taj b92 neki balijski portal
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Neka Im washing.sporazuma nebi ni to imaliFénix wrote:To je to. 24% Protektorata u srcu, u glavi fosna.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Dovoljna mu je sramota vjeraБраћала wrote:nikad nikom nisam rek'o, da je srbin edin dzeko...
Netreba mu se jos brukat sa sramotnom nacijom
2015-09-13
Popodne gledam utakmicu u miru bozijem nemoram biti zrtva
Dexterova laboratorija I ostalih remek djela cartoon networka
Dexterova laboratorija I ostalih remek djela cartoon networka
2015-09-13
Desert_fox wrote:Dovoljna mu je sramota vjeraБраћала wrote:nikad nikom nisam rek'o, da je srbin edin dzeko...
pa nije hrvat, to bi bila sramota per excelence...
Guest- Guest
Pobjednicka nacija bi mu bila na castБраћала wrote:Desert_fox wrote:Dovoljna mu je sramota vjeraБраћала wrote:nikad nikom nisam rek'o, da je srbin edin dzeko...
pa nije hrvat, to bi bila sramota per excelence...
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Jedini kurcopusac si ti, mater ti mrtvu u grobu jeben, kopile opirtunisticko...Zeko wrote:Uvjerljivo preuzimaš primat najglupljeg na forumu. Slijedeći iza tebe, tvoj kurcopušač niče nije ti ni do koljena. Klopp je 2 puta pobrisao pod sa malim Pepačom, a tebe nije sramota razglabati o sucima. Daj ubi se i to odmah se ubij.End wrote:teško je nadati se ikakvom prolazu kad te pokradu za 4 gola, city još mora kupiti suce ako misle biti veliki po uzoru na sve ostale velikane
Pljuc, smrade!
:D
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50