Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Demo ... moodric je dalmos a ti mrzis dalmosemuckodjubre wrote:šteta da roma nije zabila 3.gol da uzvrat bude zanimljiviji...ovako,najveći engleski klub ide u finale gdje ga čekaju SS divizije ili najveći HR igrač svih vremena
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
haha koji si ti lik
kakve veze ima jedan simulator s messijem i salahom, ova dvojica su kompletni igrači koji sve druge oko sebe čine većima i boljima, a pederčić bez svojih penalića i tap inova ne bi postojao na mapi, jedino bi mu ostalo simuliranje da se istakne idiote glupi
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:kakve veze ima jedan simulator s messijem i salahom, ova dvojica su kompletni igrači koji sve druge oko sebe čine većima i boljima, a pederčić bez svojih penalića i tap inova ne bi postojao na mapi, jedino bi mu ostalo simuliranje da se istakne idiote glupi
mali spermenko, kmecanje i glupost na maksimumu od sabajle...
Guest- Guest
Koliko bi Pederko triba dobit godina jer je zamracija deset puta vise love od Messija?Fénix wrote:Sud mu baš onako precizno presudio 2 mjeseca manje u kazni kako ne bi morao služiti zatvorsku kaznu. Hajde, jasno je kao dan da ga isključivo na reputaciju nisu htjeli tamo iza rešetaka staviti gdje mu je mjesto za prijestup, ali njegov otac koji je izbjegao kaznu... E to je ipak perverzija žešća. Taj je trebao i 8 godina dobiti čisto da kompenzira sinovu slobodu.Desert_fox wrote:Kad messi osvaja te zlatne lopte to su glupe nagrade
Kad crv7 onda su remek djelo.
Bte messi vlastima u spanjolskoj prijavio 125 milijuna dobiti.
A neko se brine o njegovim individualnim nagradama.
A di je tek.ono u belizeu panami i kajmanima.
Bozesveti ni al Capone mu nije ravan
:D
Guest- Guest
Neću se uopće prepucavat sa latentnima koji obožavaju Pederka...
Trenutno je Salah na nivou Messija i njih dvojica su jedini igrači koji rade razliku na terenu...
S tim da je Salah trenutno u godlike mode-u...
Trenutno je iznad Messija...
;)
Trenutno je Salah na nivou Messija i njih dvojica su jedini igrači koji rade razliku na terenu...
S tim da je Salah trenutno u godlike mode-u...
Trenutno je iznad Messija...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Koliko bi Pederko triba dobit godina jer je zamracija deset puta vise love od Messija?Fénix wrote:Sud mu baš onako precizno presudio 2 mjeseca manje u kazni kako ne bi morao služiti zatvorsku kaznu. Hajde, jasno je kao dan da ga isključivo na reputaciju nisu htjeli tamo iza rešetaka staviti gdje mu je mjesto za prijestup, ali njegov otac koji je izbjegao kaznu... E to je ipak perverzija žešća. Taj je trebao i 8 godina dobiti čisto da kompenzira sinovu slobodu.Desert_fox wrote:Kad messi osvaja te zlatne lopte to su glupe nagrade
Kad crv7 onda su remek djelo.
Bte messi vlastima u spanjolskoj prijavio 125 milijuna dobiti.
A neko se brine o njegovim individualnim nagradama.
A di je tek.ono u belizeu panami i kajmanima.
Bozesveti ni al Capone mu nije ravan
:D
nova verzija, za novo kmecanje...
Guest- Guest
Opet danas lijep dan...još malo posao završiti i onda predvečer trening,tuširanje,brijanje,heineken 0.25,koikce na vrući zrak i finale prije finaladuel SS trupe vs najveći europski klub
opet festival fudbala i jos jedno pisanje u najavi najveceg igraca u istoriji po drzavnom projektu najvece evropske ekonomije...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:steta sto se skoro ostenila...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Neigra messi vecerasSerbia Strong wrote:opet festival fudbala i jos jedno pisanje u najavi najveceg igraca u istoriji po drzavnom projektu najvece evropske ekonomije...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Neigra veceras bayern vs juvemuckodjubre wrote:Opet danas lijep dan...još malo posao završiti i onda predvečer trening,tuširanje,brijanje,heineken 0.25,koikce na vrući zrak i finale prije finaladuel SS trupe vs najveći europski klub
2015-09-13
Desert_fox wrote:Neigra messi vecerasSerbia Strong wrote:opet festival fudbala i jos jedno pisanje u najavi najveceg igraca u istoriji po drzavnom projektu najvece evropske ekonomije...
Guest- Guest
Širokogrudna je...kic wrote:fridrih_niche wrote:Bome, dobra je ta Sladja...
<3
ima dobro srce
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Desert_fox wrote:Neigra messi vecerasSerbia Strong wrote:opet festival fudbala i jos jedno pisanje u najavi najveceg igraca u istoriji po drzavnom projektu najvece evropske ekonomije...
2015-09-13
Isa sada uzet kruv I vidim jednog crncugu kako nosi dres cmarse
I pjevusi the end od Doorsa. Cekic da mi je pri ruci bio ubio bi ga
I pjevusi the end od Doorsa. Cekic da mi je pri ruci bio ubio bi ga
2015-09-13
Odrađeno par rundi na vreći,tuširanje i brijanje...sad odoh po heineken,kokice i AJMOOOOOOOO
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50