Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Ahahahahah, do juče je bio revolucionar. Da li sada shvataš koliko si glup, ciganine prljavi...
Guest- Guest
Palite reanimatore ,end ravna linija
Btw polufinale
Real -roma
Bayern -l'pool
Btw polufinale
Real -roma
Bayern -l'pool
Guest- Guest
ti kopile šiptarsko misliš ako je city ispao i barca da si ti malo manje glup, opet si najveća gluperda na svijetu¸+ šta lažeš čim zineš znači malo cigansko kopile
End- Posts : 21177
2015-08-25
niti najmanje iznenađenja ispadanje barce, uz kakav nogomet preferira valverde, bolje to nego punionica u polufinalu
2015-08-25
End wrote:ti kopile šiptarsko misliš ako je city ispao i barca da si ti malo manje glup, opet si najveća gluperda na svijetu¸+ šta lažeš čim zineš znači malo cigansko kopile
Hahahhahahah, jebi govnara glupog ciganskog...
Saće da ti dođe tvoj glupavi đubrovčanin da si pušite ispod stola.
Guest- Guest
Revolucija I i II završile na giljotiniEnd wrote:niti najmanje iznenađenja ispadanje barce, uz kakav nogomet preferira valverde, bolje to nego punionica u polufinalu
Guest- Guest
kaže ovaj američki komentator na strimu: there will be tears in fountain the trevi tonight, catalan tears...
Guest- Guest
Roma zasluženo ,barca je davila loptu i ništa konkretno nije učinila . Pale gaće u Rimu .Messi ode u City izgleda
Guest- Guest
šta ti nije jasno ciganče hoćeš da ti opet ponovim kad si glup ko sto kuraca, eto sad će škorpija da si skupa popušite kurac na temi o premiershitu šiptariБраћала wrote:End wrote:ti kopile šiptarsko misliš ako je city ispao i barca da si ti malo manje glup, opet si najveća gluperda na svijetu¸+ šta lažeš čim zineš znači malo cigansko kopile
Hahahhahahah, jebi govnara glupog ciganskog...
Saće da ti dođe tvoj glupavi đubrovčanin da si pušite ispod stola.
2015-08-25
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu šta je ovooooooooooooooooooooooo!!!!!!?????!!!
Roma deklasirala Barcelonu!!!!
Grande Roma!!!
City još pola milijarde potrošiti i puno više kontroliranog nogometa igrati pa bude onda rezultata u Europi.
Hahaha, nijednu utakmicu ne odgledam jer sam radio do prije 20 minuta i onda dođem, upalim i gledam čuda.
Kakav Guardiola, dobio porciju od slabije ekipe, a izblamirao se i protiv Reala 2014. u Bayernu. Smiješan trener koji zbog zbog ega i kompleksa ne zna ni što je nogomet, a najgore od svega bio je aktivni profesionalni igrač u vremenima kad je nogomet bio na svome vrhuncu.
Roma deklasirala Barcelonu!!!!
Grande Roma!!!
City još pola milijarde potrošiti i puno više kontroliranog nogometa igrati pa bude onda rezultata u Europi.
Hahaha, nijednu utakmicu ne odgledam jer sam radio do prije 20 minuta i onda dođem, upalim i gledam čuda.
Kakav Guardiola, dobio porciju od slabije ekipe, a izblamirao se i protiv Reala 2014. u Bayernu. Smiješan trener koji zbog zbog ega i kompleksa ne zna ni što je nogomet, a najgore od svega bio je aktivni profesionalni igrač u vremenima kad je nogomet bio na svome vrhuncu.
Guest- Guest
Ali Roma mi je baš ono... pljunula u tanjur iz kojeg jedem. Ja njih otpisao koliko god mi dragi i mili bili, a oni noukatirali Barcelonu. Izgleda da sudaca nije bilo u Vječnom gradu!
Grande Roma! Opet ništa od finala Real-Barcelona. Bogu hvala!
Grande Roma! Opet ništa od finala Real-Barcelona. Bogu hvala!
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50