Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Tribas bit duplo bolji da ih izbaciš kad angažiraju suca...
Smradovi...
Ajde, Bayern, jos jedna gol...
<3
Smradovi...
Ajde, Bayern, jos jedna gol...
<3
Guest- Guest
ne mozes protiv masinerije, sramota na kakve grane su lopovi srozali ugled LP i zlatnu loptu..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Miler, najveća prevara u istoriji fudbala. Kakav klošar, bože dragi...
Guest- Guest
Koja bezlična ekipa je ovaj Real...
Oni se protiv Bayerna nisu dva puta sastali s balunom...
Al tu su suci, ne boj se...
;)
Oni se protiv Bayerna nisu dva puta sastali s balunom...
Al tu su suci, ne boj se...
;)
Guest- Guest
Jel ko vidija Gaynalda u ove dvi utakmice?Serbia Strong wrote:Miler, najveća prevara u istoriji fudbala. Kakav klošar, bože dragi...
;)
Guest- Guest
pederko se pojavljuje samo kad treba zapucat penal ili kad bude iskljucenja za protivnike tu je najjaci
2015-08-25
3 cista penala nijedan dosuden, hoce jos netko spomenut chelsea jer valda je i najvecim gluperdama jasno da loreal svaku utakmicu ima svojega ovreboa
2015-08-25
Bolja ekipa je ispala...u 2.p je ono bio penal nad lewom...
da je bayern imao u napadu moćnu zvijer prošao bi dalje s pola gasa
nek netko podmetne bombu u realov autobus i digne ih u zrak dok budu putovali negdje
Guest- Guest
real me totalno razočarao...bayern s hrpom ozljeđenih i zaliječenih igrača ih totalno nadigrao,a onaj golman je za rubriku vjerovali ili ne
operw wrote:nek netko podmetne bombu u realov autobus i digne ih u zrak dok budu putovali negdje
Guest- Guest
operw wrote:nek netko podmetne bombu u realov autobus i digne ih u zrak dok budu putovali negdje
Nek' Kova izade stanicu prije samo...
darth_vader-
2014-04-17
E, vidiš, ja ne krivin golmana...muckodjubre wrote:real me totalno razočarao...bayern s hrpom ozljeđenih i zaliječenih igrača ih totalno nadigrao,a onaj golman je za rubriku vjerovali ili ne
Mislin, los je momak, al 90 % krivnje ide glupom crncu s no look pasom...
;)
Guest- Guest
Glupi Poljak želi ić u Reala...muckodjubre wrote:Bolja ekipa je ispala...u 2.p je ono bio penal nad lewom...
Ne bi mi sekunde igra protiv njih, nevidljiv cilo vrime, osim kod onog nedosudjenog penala...
;)
Guest- Guest
Real nije zaslužija u finale, nije ni u polufinale. Tragedija od nogometa ako oni uzmu naslov.
Nadam se da će ih Salah riješiti u finalu.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Real nije zaslužija u finale, nije ni u polufinale. Tragedija od nogometa ako oni uzmu naslov.
Guest- Guest
A ona ruka Marcela nije???muckodjubre wrote:Bolja ekipa je ispala...u 2.p je ono bio penal nad lewom...
No problem cakir je tu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
a jbga ne prati igru,ne zna jel bi lijevom ili desnom nogom ili pak uhvatiti u ruke i na kraju najgore moguće rješenje-lik pusti loptufridrih_niche wrote:E, vidiš, ja ne krivin golmana...muckodjubre wrote:real me totalno razočarao...bayern s hrpom ozljeđenih i zaliječenih igrača ih totalno nadigrao,a onaj golman je za rubriku vjerovali ili ne
Mislin, los je momak, al 90 % krivnje ide glupom crncu s no look pasom...
;)
jel to bilo u 16 ili van?Desert_fox wrote:A ona ruka Marcela nije???muckodjubre wrote:Bolja ekipa je ispala...u 2.p je ono bio penal nad lewom...
No problem cakir je tu
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50