Nostradamus i deseti travanj
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nostradamus i deseti travanj
Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Da....u slučaju Armageddona, jedna stvar je sigurna....vrijednost Kune neće pasti.
Dobro maxi, niti Metković nije nikome usput :D
Metković je siguran od radijacije. Ima i radijacija nekakav ponos valjda.
Ostatće na kraju žohari i metkovski HDZ :D
Otprilike....aj i Keith Richards.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:kic, kakob prezivijo bez internetakic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
dobar nož i opremu za kuhanje..
To bi bilo u kurcu tek....u usporedbi s potencijalnim prisiljavanjem samoga sebe na nekakvu real-life-socijalizaciju....ja tu stavljam točku i nadam se da prva raketa ide u ovom smjeru.
Guest- Guest
hmm, pa podrijetlom si bosanac, imas djedovinu valjda :)kic wrote:Leviathan2 wrote:kic, kakob prezivijo bez internetakic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
lako, oživio bi bez mentalnog bombardiranja..
razmisli o ponovnom paljenju ognjista na djedovini :)
Dobro maxi, niti Metković nije nikome usput :D
On je hodajuća reklama moga grada....Rustikalni hodajući clusterfuck od osobe. Ono....Neretva u žilama, Predolac u glavi, Šibanica medju nogama
Guest- Guest
pismejker wrote:i puuuuno toaletnog papira,i onih vlaznih toalet maramica,koje obicno pishulje koriste ..jako puno,kao i higijenskog pribora..kad nema vode niti se cestito otusirati,kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
Higijena postaje sinonim za kompletno zdravlje,ne samo pola..ne se zaebavat s time..
we will bathe like in the old morning dawns
1-2 times a year in a cold mountain river
men je dobro kad odem na teritorij plemena, nema interneta a niti se mobitel ne koristi, jedina veza je obicni telefon u selu, i to jedan jedini, al mrzi me ic telefonirat i jednostavno mi i ne faliMaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:kic, kakob prezivijo bez internetakic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
To bi bilo u kurcu tek....u usporedbi s potencijalnim prisiljavanjem samoga sebe na nekakvu real-life-socijalizaciju....ja tu stavljam točku i nadam se da prva raketa ide u ovom smjeru.
kad se vratim u takozvanu civilizaciju odmah se ustekam ko bivsi ovisnik na iglu, ono , teski recidiv
Leviathan2 wrote:men je dobro kad odem na teritorij plemena, nema interneta a niti se mobitel ne koristi, jedina veza je obicni telefon u selu, i to jedan jedini, al mrzi me ic telefonirat i jednostavno mi i ne faliMaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:kic, kakob prezivijo bez internetakic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
kad se vratim u takozvanu civilizaciju odmah se ustekam ko bivsi ovisnik na iglu, ono , teski recidiv
Šta ja znam, ja sam uvijek nekako gledao ono ljudi stavljaju šta ja znam......šume,potoci,sve nekako lijepo kristalno čisto, nebo,leptiri...3.14zdematerine. Ja to gledam ono....okej ajte svi tamo i mene ostavite na miru kući
Guest- Guest
je..jee..bolescine svi nekako previde,dok ih ne dozive...evo..nije od viska..kic wrote:pismejker wrote:i puuuuno toaletnog papira,i onih vlaznih toalet maramica,koje obicno pishulje koriste ..jako puno,kao i higijenskog pribora..kad nema vode niti se cestito otusirati,kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
Higijena postaje sinonim za kompletno zdravlje,ne samo pola..ne se zaebavat s time..
we will bathe like in the old morning dawns
1-2 times a year in a cold mountain river
Guest- Guest
odmah mi je pao kamen sa srcaRayMabus wrote:Opusti se i uživaj
neva- Posts : 4367
2014-04-12
a tebe postavljamo za skauta, idi vidi kakvo je stanje na 'deep Velebitu', što dalje od civilizacije, to bolje :))kic wrote:dobar nož i opremu za kuhanje..
2014-04-12
ima vetj godina kako mi je doslo,pa sam isao sa ruksakom na proputovanje,uglavnom stopom.od RH d oNorveske..ugl.to se oteglo samo 5-6 dana..klopa ugl konzerve,gazirani sokovi,suho sve..iako sam u printzipu isao autima i elkavejima,dakle nisam hodao,u tih 5-6 dana sam izgubio 7-8 kila,a samo sam neke ture isao pjecice,po nekoliko kilometara.spavao sam u vreci za spavanje,higijenu nuznu obavljao po tankštelama,uglavnom je to bilo panicno i na brzinu sapunjanje medjunozja iznad umivonika u veceju,dok "netko nije usao"
Zanimljivo je kako se covjek.navikao na luksuz civiliziranog prostora u tjedan dana tako sjebe po svim linijama da je tesko povjerovati..
nadalje,u post scenarijima ZABORAVITE JEANS..nema goreg sranja da vam izdere kozu izemdju nogu,a jajca natjera na ocajne vapaje za zrakom,mekocom,suhocom i ostalim benefitima..jednostavno se doli usmrdite,izranjavate i da je romanticni put potrajao,vjerovatno bi se se dogodila i neka infekcija,ispocetka blaza,kasnije tko zna..
da dojde post-kataklizma,u par mjeseci bi se vidjelo tko bi prezivio tko ne..svakako bi bilo puno brutalnije ngo u Walking deadu
Zanimljivo je kako se covjek.navikao na luksuz civiliziranog prostora u tjedan dana tako sjebe po svim linijama da je tesko povjerovati..
nadalje,u post scenarijima ZABORAVITE JEANS..nema goreg sranja da vam izdere kozu izemdju nogu,a jajca natjera na ocajne vapaje za zrakom,mekocom,suhocom i ostalim benefitima..jednostavno se doli usmrdite,izranjavate i da je romanticni put potrajao,vjerovatno bi se se dogodila i neka infekcija,ispocetka blaza,kasnije tko zna..
da dojde post-kataklizma,u par mjeseci bi se vidjelo tko bi prezivio tko ne..svakako bi bilo puno brutalnije ngo u Walking deadu
Guest- Guest
nadam se da će DOn Anemični objaviti rat Rusiji i da će ovi poravnati pola države RH
Guest- Guest
loše!pismejker wrote:i gazirani sokovi,
2014-04-12
naravno...previse secera,slaba hidratacija...voda obicna zakon,mada ne gasi zedj najbolje..suvisno je ocekivati krigl hladnog piffa..jelneve wrote:loše!pismejker wrote:i gazirani sokovi,
opet u slucaju post-necega,i obicna voda postaje luksuz..
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
On je hodajuća reklama moga grada....Rustikalni hodajući clusterfuck od osobe. Ono....Neretva u žilama, Predolac u glavi, Šibanica medju nogama
Iako nije dovoljno "đon obraz"
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
to je stvar vježbe i navike, meni npr. nije problem tjedan dana 'robinzonskog' postojanja, puno puta sam to iskušala na trekkingu po prirodi ili planinarenjupismejker wrote:Zanimljivo je kako se covjek.navikao na luksuz civiliziranog prostora u tjedan dana tako sjebe po svim linijama da je tesko povjerovati..
malo veći problem su mi komarci i prva noć spavanja izvan svog kreveta.. već druga noć nije problem, toliko se umorim da skoro zaspem stojeći, dok perem zube :D
2014-04-12
da, najbolja je obična voda s malo limuna, najbolje gasi žeđ i osvježavapismejker wrote:naravno...previse secera,slaba hidratacija...voda obicna zakon,mada ne gasi zedj najbolje..suvisno je ocekivati krigl hladnog piffa..jel
opet u slucaju post-necega,i obicna voda postaje luksuz..
a hladno pivo, kad se naleti na malo lokalne civilizacije u nekom selu usput :)
u slučaju post-atomskog, znam nekoliko dubljih jama i špilja s čistom i pitkom vodom, jedino treba doći do njih :D
2014-04-12
Pinochet wrote:nadam se da će DOn Anemični objaviti rat Rusiji i da će ovi poravnati pola države RH
Don Anemija će biti prvi u redu... za bunker :D
A tebi đoda puška pa na ruje :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
da,ali to su PRIPREMLJENE aktivnosti,spremna si na njih i opremila si se za njih..neve wrote:to je stvar vježbe i navike, meni npr. nije problem tjedan dana 'robinzonskog' postojanja, puno puta sam to iskušala na trekkingu po prirodi ili planinarenjupismejker wrote:Zanimljivo je kako se covjek.navikao na luksuz civiliziranog prostora u tjedan dana tako sjebe po svim linijama da je tesko povjerovati..
malo veći problem su mi komarci i prva noć spavanja izvan svog kreveta.. već druga noć nije problem, toliko se umorim da skoro zaspem stojeći, dok perem zube :D
uvijek mozes doci do zaliha ako ti zatrebaju
VECINA ljudi nije pripremljena..Upravo zato i govorim..mi smo se pripremili,nes i utrenirali,pa opet,barem moja dionica,.a bilo je i nekih iznenadjenja(svedi i norvezani-nema teorije da ti stanu kao stoperu),koja poprimaju istinski oblik prezivljavanja..
Lik me istovario u Norveskoj kojih 150 kilometara od svecke granice..glavna cesta prema Stavangeru uz obalu...mos vjerovati cijeli dan nisam ustopao nikoga..i sto sad??pjesaciti 150 kilometara ili ici naprijed u jos goru neizvjesnost..da me je lik ispusto u nekom zaseoku,mjestu,ne bi bilo beda,no ono je bilo neko pusto krizanje i par desetaka km nicega,niti sela..
potpuno jedno su takve nepredvidjene situacije,nego organizirani trekking ili pripremljen u granicama mogucnosti..
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 10 +10 travanj
» 10.Travanj!
» Nostradamus je predvidio koronavirus
» Nostradamus : Avio putnički prijevoz će se prizemljiti zbog kuge
» Lazanski i trkeljanje(deseti dio)
» 10.Travanj!
» Nostradamus je predvidio koronavirus
» Nostradamus : Avio putnički prijevoz će se prizemljiti zbog kuge
» Lazanski i trkeljanje(deseti dio)