Nostradamus i deseti travanj
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nostradamus i deseti travanj
Nebrinite se vi za moju vrijednost kune,, znam ja bolje tok trećeg svjetskog rata
Ovo vam nije još Evropa nego Bliski istok
Samo me iznenadilo jer vidim razarači ispred obale pa se sjetio U jbte danas je deseti travanj bit će sranja
Pa eto otrčao dignuti tri tisuće kuna da nebi sutra slučajno neradili bankomati
Ovo vam nije još Evropa nego Bliski istok
Samo me iznenadilo jer vidim razarači ispred obale pa se sjetio U jbte danas je deseti travanj bit će sranja
Pa eto otrčao dignuti tri tisuće kuna da nebi sutra slučajno neradili bankomati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nema potrebe , neide ti tako treći svjetski ratpismejker wrote:Kupi raaane Longi,da se ima sto jesti i posli..raaana ima stalnu i povecanu vrijednost..
Sad će ti izbjeglice na Balkan
Znam ja to bolje od vas sviju kako ide poredak
2014-04-11
Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
Guest- Guest
Pa nebi ja drža skoro trideset tisuća kuna da mislim da će to sutra biti tako
Ima poredak
Samo sam skužio da bi noćas mogao biti ovaj deseti travanj pa otrčao dignuti pare sa bankomata nešto da nebi slučajno ovih dana bankomat neradi
Ima poredak
Samo sam skužio da bi noćas mogao biti ovaj deseti travanj pa otrčao dignuti pare sa bankomata nešto da nebi slučajno ovih dana bankomat neradi
2014-04-11
Ja sam u Njemuačkoj..tamo sam siguran od svega...RayMabus wrote:Nema potrebe , neide ti tako treći svjetski ratpismejker wrote:Kupi raaane Longi,da se ima sto jesti i posli..raaana ima stalnu i povecanu vrijednost..
Guest- Guest
hehehe, jesi li siguran, koliko znam njemacka je u natupismejker wrote:Ja sam u Njemuačkoj..tamo sam siguran od svega...RayMabus wrote:Nema potrebe , neide ti tako treći svjetski ratpismejker wrote:Kupi raaane Longi,da se ima sto jesti i posli..raaana ima stalnu i povecanu vrijednost..
Imigranati su moje konzerveMaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
Ja sam svejed
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
A e...ima godina kako sam govorio o planu za farmu u Kanadi i izvornoj sjemenskoj robi..gotovo pala realizacija..no Zapad ne zeli nis sto niej certificirano od Monsanta..Ali interesantno Ruje nemaju nis protiv sjemena starih sorti voca i povrca,kao i zitarica izvornih..nekoliko kravica,nes offaca i koza,dobro zbrinuta bastja,i mos sasvim solidno zivjeti negdje na osami,daleko od sranja,koje politika svjecka radi...savjetujem Longi pustare Rusije..
Guest- Guest
mhhhhh.... dobro..za prvu ruku dobro za mlaćanje love koju kasnije pretvoris u razna dobra za prezivljavanje..Leviathan2 wrote:hehehe, jesi li siguran, koliko znam njemacka je u natupismejker wrote:Ja sam u Njemuačkoj..tamo sam siguran od svega...RayMabus wrote:Nema potrebe , neide ti tako treći svjetski ratpismejker wrote:Kupi raaane Longi,da se ima sto jesti i posli..raaana ima stalnu i povecanu vrijednost..
Guest- Guest
uff idem odmah natjerati predstavnika stanara da pripremi sklonište i dogura kemijske WC-eMaximusDecimusMiridije wrote:u slučaju Armageddona
neva- Posts : 4367
2014-04-12
nE ZNAM JEL TKO CUO ALI U AMERICI je povecana prodaja objekata za post-nešto doba..dakle, survival scenarij..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Imigranati su moje konzerveMaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
Ja sam svejed
Tutlek jedan..!!! jel ja uzalud pricam sto se dogadja kad svapski kirurzi otvore TE izbjeglice...???!!!
organi su im puni su nekih novih(prastarih) parazita,a vuku i neke lokalne bolestine proizisle iz zivota kakav su vodili...jako ih puno ima po klinici kod menea,i vuku se tamo mjesecima,"lijece se"...
ti bi to jio???
Guest- Guest
Ma ne trebaš ništa još , to ti je sad još uvijek Bliski istokneve wrote:uff idem odmah natjerati predstavnika stanara da pripremi sklonište i dogura kemijske WC-eMaximusDecimusMiridije wrote:u slučaju Armageddona
Ma to ja vidio šest razarača ispred Sirije pa se sjetio da je onaj ludonja Nostradamus nešto pisao o tome pa gle baš deseti travanj noćas pa išao dignuti tri tisuće kuna sa kartice za slučaj da elektronika neradi po planeti idućih xy dana
To je sve
Nema panike
Opusti se i uživaj
2014-04-11
:)RayMabus wrote:A gdje baš sad treći svjetski rat moram registrirati auto za dvadesetak dana
A nisam ni sve pare potrošija niste mogli čekati godinu dana još
Pas mater
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Da....u slučaju Armageddona, jedna stvar je sigurna....vrijednost Kune neće pasti.
Dobro maxi, niti Metković nije nikome usput :D
Metković je siguran od radijacije. Ima i radijacija nekakav ponos valjda.
Ostatće na kraju žohari i metkovski HDZ :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
za zohare nisam siguran da ce prezivjeti :)Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Da....u slučaju Armageddona, jedna stvar je sigurna....vrijednost Kune neće pasti.
MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
dobar nož i opremu za kuhanje..
kic, kakob prezivijo bez internetakic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
Leviathan2 wrote:kic, kakob prezivijo bez internetakic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
lako, oživio bi bez mentalnog bombardiranja..
i puuuuno toaletnog papira,i onih vlaznih toalet maramica,koje obicno pishulje koriste ..jako puno,kao i higijenskog pribora..kad nema vode niti se cestito otusirati,kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš da ti čovjek dobro govori onda. Znači ako dođe do horor-događaja. Tržište hrane kao i tržište generalno doživljava krah. Gomile izbjeglica stižu na balkan. Pošto je poljoprivreda sjebana cijene namirnica idu u nebo. Ako si pametan otić ćeš momentalno te 3 keke zamjeniti za gavrilovićeve konzerve.
Higijena postaje sinonim za kompletno zdravlje,ne samo pola..ne se zaebavat s time..
Guest- Guest
Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Otprilike....aj i Keith Richards.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 10 +10 travanj
» 10.Travanj!
» Nostradamus je predvidio koronavirus
» Nostradamus : Avio putnički prijevoz će se prizemljiti zbog kuge
» Lazanski i trkeljanje(deseti dio)
» 10.Travanj!
» Nostradamus je predvidio koronavirus