TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
a ništa od Trumpa, standardna retorika.. tako je prijetio Kimu, pa sada pregovara.. sada se kači sa Rusima pa će pregovarati.. očekivao sam razmjenu raketa, i da će Don ANemio objaviti rat Rusiji, i da HDZovci idu masovno gnjojiti na istočni front a Rusi usput razruše dio RH administracije i uprave.., ono pobiješ lopove i lopove, dvije muve sa dva udaraca
Guest- Guest
Pinochet wrote:a ništa od Trumpa, standardna retorika.. tako je prijetio Kimu, pa sada pregovara.. sada se kači sa Rusima pa će pregovarati.. očekivao sam razmjenu raketa, i da će Don ANemio objaviti rat Rusiji, i da HDZovci idu masovno gnjojiti na istočni front a Rusi usput razruše dio RH administracije i uprave.., ono pobiješ lopove i lopove, dvije muve sa dva udaraca
Ti si stvarno očekivao ponavljanje scanarija iz 2. svj. rata?
Zapamti da se povijest nikada, ali ama baš nikada ne ponavlja odnosno ne događa na onaj način kako se već jednom dogodila.
Ponavljaju se samo određeni obrasci ponašanja, politike, težnje, planovi, ali ne i sami konkretni događaji.
Dobro, moguće da tu i tamo postoji i neka iznimka u ovom smislu, ali to je jako rijetko.
Last edited by slidingdoorsoperator on 11/4/2018, 22:54; edited 2 times in total
Guest- Guest
Sjetite se Babe Vange! Sjetite se! hahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Sve je opisano u Starom Zavjetu što će se događati. I da, događa se upravo danas.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Sjetite se Babe Vange! Sjetite se! hahahahahahahahahahahaha
Prva asocijacija čim se ti pojaviš na forumu.
Guest- Guest
E, dragi, ja te suptilne, metafizičke stvari bolje znam od tebe. Ti si samo, pa to što jesi...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Sjetite se Babe Vange! Sjetite se! hahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:E, dragi, ja te suptilne, metafizičke stvari bolje znam od tebe. Ti si samo, pa to što jesi...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Sjetite se Babe Vange! Sjetite se! hahahahahahahahahahahaha
Zato u par navrata nisi imao pojma da sam ti ja citirao kabalistička riješenja nego si mi sugerirao da bih ju trebao proučavati.
Guest- Guest
imam dugovječne gene, to mi daje naduslidingdoorsoperator wrote:
Mislim da ti šanse i nisu tako male.
Moje su vjerojatno ipak praktički nepostojeće kada je komercijalna fuzija u pitanju.
Ako gledaš općenito, uvijek može postojati razlog za sukob, ali rizik je puno manji ako nije moguće kontrolirati vitalne resurse ili ih čak prigrabiti samo za sebe odnosno kada postoji previše zemalja koje su u tom smislu manje ili više neovisne.
Tek tada ćemo dočekati istinski multipolarni odnos snaga u svijetu bez rizika da će se isti pretvoriti u bipolarni što je uvijek rizik za novi veliki sukob.
da, razlog za sukob se uvijek može naći, čak i kad ga realno nema, jer koliko sam upratila i ovaj "razlog" sada je doslovno pronađen, odnosno izmišljen u cilju zastrašivanja zveckanjem oružja. a nadam se, već sam rekla, da će na tome i ostati.
Ja?...Samo jednom...Kad je u pitanju bilo stvaranje Svemira...Big Bang...Tko ti je sugerirao za nešto drugo, ne znam...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:E, dragi, ja te suptilne, metafizičke stvari bolje znam od tebe. Ti si samo, pa to što jesi...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Sjetite se Babe Vange! Sjetite se! hahahahahahahahahahahaha
Zato u par navrata nisi imao pojma da sam ti ja citirao kabalistička riješenja nego si mi sugerirao da bih ju trebao proučavati.
red wolf-
2016-02-10
.@PressSec on action in Syria: "@POTUS has not laid out a timetable and is still leaving a number of other options on the table, and we're still considering a number of those."
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
red wolf wrote:Ja?...Samo jednom...Kad je u pitanju bilo stvaranje Svemira...Big Bang...Tko ti je sugerirao za nešto drugo, ne znam...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:E, dragi, ja te suptilne, metafizičke stvari bolje znam od tebe. Ti si samo, pa to što jesi...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Sjetite se Babe Vange! Sjetite se! hahahahahahahahahahahaha
Znam da ne znaš. Zato što jednostavno ne znaš što je o toj temi rečeno u kabalističkim proučavanjima.
Guest- Guest
Aj ti sad svoje foldere lijepo otvori i citiraj ovdje...Kasno je već da bih se s tobom bavio...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ja?...Samo jednom...Kad je u pitanju bilo stvaranje Svemira...Big Bang...Tko ti je sugerirao za nešto drugo, ne znam...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:E, dragi, ja te suptilne, metafizičke stvari bolje znam od tebe. Ti si samo, pa to što jesi...slidingdoorsoperator wrote:
Znam da ne znaš. Zato što jednostavno ne znaš što je o toj temi rečeno u kabalističkim proučavanjima.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:
metafizičke stvari
Kad spominješ tu misaonu disciplinu, bilo bi poželjno da znaš kako istoj manjka empirijska potvrda pa zato nije uopće pouzdana nego spada samo u sferu naklapanja ili u najboljem slučaju konzistentne filozofije koja je samo realno moguća, ali ne i realno izvjesna.
Guest- Guest
red wolf wrote:Aj ti sad svoje foldere lijepo otvori i citiraj ovdje...Kasno je već da bih se s tobom bavio...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ja?...Samo jednom...Kad je u pitanju bilo stvaranje Svemira...Big Bang...Tko ti je sugerirao za nešto drugo, ne znam...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
E, dragi, ja te suptilne, metafizičke stvari bolje znam od tebe. Ti si samo, pa to što jesi...
Nema smisla zato što si ti rezistentan na učenje. Inače sam to neki dan objasnio Noor na jednoj temi čijeg se naslova više ne sjećam.
Guest- Guest
Eroo wrote:Ringo10 wrote:Dakle, Amerika ne može da prihvati poraz u Siriji i spremna je gurnuti svijet u svjetski rat.
Nek nam je sa srećom.
Ne možeš cilo vrime pijan okolo mahat sekirčetom a da nekom ne prekipi...Dosta je bilo.
Tako je, dosta je bilo američkih sranja i mlataranja sikirama
hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Dosadan si više s tim ponavljanjem rečenica...Ja odoh, a ti trolaj dalje...U tome si najbolji ovdje.slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
metafizičke stvari
Kad spominješ tu misaonu disciplinu, bilo bi poželjno da znaš kako istoj manjka empirijska potvrda pa zato nije uopće pouzdana nego spada samo u sferu naklapanja ili u najboljem slučaju konzistentne filozofije koja je samo realno moguća, ali ne i realno izvjesna.
Last edited by red wolf on 11/4/2018, 23:07; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:
imam dugovječne gene, to mi daje nadu
da, razlog za sukob se uvijek može naći, čak i kad ga realno nema, jer koliko sam upratila i ovaj "razlog" sada je doslovno pronađen, odnosno izmišljen u cilju zastrašivanja zveckanjem oružja. a nadam se, već sam rekla, da će na tome i ostati.
To može biti velika prednost. :D
Inače fuzijska budućnost i nije baš tako daleko, kada je njena mirnodopska uloga u pitanju. :)
Da, očito će na tome ostati usprkos silnim najavama forumskih kukavica. Za sad. Koji će biti slijedeći povod za novo odmjeravanje snaga i novo pozicioniranje kao, kako sam to već rekao u igri go, vidjet ćemo vjerojatno i relativno skoro.
Guest- Guest
dok se ti nisi pojavio nije bilo nikakvog trolanja, al sad si zato ti zatrolao u 5 minuta sve živo.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Dosadan si više s tim ponavljanjima rečenica...Ja odoh, a ti trolaj dalje...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
metafizičke stvari
ajd, pali warp...i nestani u crvotočini
red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Dosadan si više s tim ponavljanjima rečenica...Ja odoh, a ti trolaj dalje...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
metafizičke stvari
Samo ti bježi, kao i uvijek kada dođe do ozbiljne rasprave. Na takvima ionako nemaš što reći.
Guest- Guest
Dugo ti nisi vidjela pišu od 18 cm...Znam, teško ti je zbog toga...A, ima ono drugo i to nije loše...Noor wrote:dok se ti nisi pojavio nije bilo nikakvog trolanja, al sad si zato ti zatrolao u 5 minuta sve živo.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Dosadan si više s tim ponavljanjima rečenica...Ja odoh, a ti trolaj dalje...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
metafizičke stvari
ajd, pali warp...i nestani u crvotočini
red wolf-
2016-02-10
Ti i ozbiljnost?...hahahahahahahahahahahahahahaslidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Dosadan si više s tim ponavljanjima rečenica...Ja odoh, a ti trolaj dalje...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
metafizičke stvari
Samo ti bježi, kao i uvijek kada dođe do ozbiljne rasprave. Na takvima ionako nemaš što reći.
red wolf-
2016-02-10
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» NEVIĐENA PROVOKACIJA KEPECA VLADIMIRA PUTINA: Ruska flota prolazi kroz La Manche
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
Page 8 of 15