TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Ti i ozbiljnost?...hahahahahahahahahahahahahahaslidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Dosadan si više s tim ponavljanjima rečenica...Ja odoh, a ti trolaj dalje...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
metafizičke stvari
Kad spominješ tu misaonu disciplinu, bilo bi poželjno da znaš kako istoj manjka empirijska potvrda pa zato nije uopće pouzdana nego spada samo u sferu naklapanja ili u najboljem slučaju konzistentne filozofije koja je samo realno moguća, ali ne i realno izvjesna.
Samo ti bježi, kao i uvijek kada dođe do ozbiljne rasprave. Na takvima ionako nemaš što reći.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Aj ti sad svoje foldere lijepo otvori i citiraj ovdje...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ja?...Samo jednom...Kad je u pitanju bilo stvaranje Svemira...Big Bang...Tko ti je sugerirao za nešto drugo, ne znam...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
E, dragi, ja te suptilne, metafizičke stvari bolje znam od tebe. Ti si samo, pa to što jesi...
Zato u par navrata nisi imao pojma da sam ti ja citirao kabalistička riješenja nego si mi sugerirao da bih ju trebao proučavati.
Znam da ne znaš. Zato što jednostavno ne znaš što je o toj temi rečeno u kabalističkim proučavanjima.
badava, ko da bi ti išta od toga razumio
A sad stvarno Laku noć! Malo ponovite Stari Zavjet i sve će Vam biti jasnije što se događa danas...Upravo ovo u Siriji...
red wolf-
2016-02-10
Ovo je bila jedna lijepa tema gdje smo mogli svi napisati da nikome nije baš svejedno i svejedno se dobro zajebavati...tc tc tc
Guest- Guest
a ti se to hvališ?red wolf wrote:Dugo ti nisi vidjela pišu od 18 cm...Znam, teško ti je zbog toga...A, ima ono drugo i to nije loše...Noor wrote:dok se ti nisi pojavio nije bilo nikakvog trolanja, al sad si zato ti zatrolao u 5 minuta sve živo.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Dosadan si više s tim ponavljanjima rečenica...Ja odoh, a ti trolaj dalje...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
metafizičke stvari
Kad spominješ tu misaonu disciplinu, bilo bi poželjno da znaš kako istoj manjka empirijska potvrda pa zato nije uopće pouzdana nego spada samo u sferu naklapanja ili u najboljem slučaju konzistentne filozofije koja je samo realno moguća, ali ne i realno izvjesna.
ajd, pali warp...i nestani u crvotočini
šta će mi kad mogu gledat 20
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
istinaMaximusDecimusMiridije wrote:Ovo je bila jedna lijepa tema gdje smo mogli svi napisati da nikome nije baš svejedno i svejedno se dobro zajebavati...tc tc tc
2017-10-06
red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Dosadan si više s tim ponavljanjem rečenica...Ja odoh, a ti trolaj dalje...U tome si najbolji ovdje.slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:
metafizičke stvari
Inače čestitam. Upravo si ismijao općepoznati stav Immanuela Kanta po pitanju metafizike.
Guest- Guest
Noor wrote:istinaMaximusDecimusMiridije wrote:Ovo je bila jedna lijepa tema gdje smo mogli svi napisati da nikome nije baš svejedno i svejedno se dobro zajebavati...tc tc tc
Inače onomad. Što god ja mislio ili govorio. Ono nisam ni trebao ni smio reči. Izašlo je iz svih gabarita normalnog ponašanja i postalo je jako bezobrazno. Žao mi je što to tek sada spominjem, ali stvarno mi je žao zbog onoga. Ne moramo imati jednako mišljenje ali se ne moramo ni vrijeđati. Uglavnom još jednom stvarno mi je žao nisam imao ni pravo niti sam trebao pisati ona sranja.
Guest- Guest
evo ovi pišu da USA i Rusija ipak neće frontalno zaratiti na godišnjicu Zaljeva svinja
https://www.timeslive.co.za/news/world/2018-04-11-direct-clash-between-us-russia-in-syria-unlikely-analysts/
zasad možemo odahnuti
https://www.timeslive.co.za/news/world/2018-04-11-direct-clash-between-us-russia-in-syria-unlikely-analysts/
zasad možemo odahnuti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:istinaMaximusDecimusMiridije wrote:Ovo je bila jedna lijepa tema gdje smo mogli svi napisati da nikome nije baš svejedno i svejedno se dobro zajebavati...tc tc tc
Inače onomad. Što god ja mislio ili govorio. Ono nisam ni trebao ni smio reči. Izašlo je iz svih gabarita normalnog ponašanja i postalo je jako bezobrazno. Žao mi je što to tek sada spominjem, ali stvarno mi je žao zbog onoga. Ne moramo imati jednako mišljenje ali se ne moramo ni vrijeđati. Uglavnom još jednom stvarno mi je žao nisam imao ni pravo niti sam trebao pisati ona sranja.
ovo je forum, imam i ja jezičinu i izgovorila sam ovdje puno svega i svačega, puno toga nisam trebala, ali ponese trenutak i žar i jebaji ga :)
ono onomad sam vjeruj i zaboravila o čemu se radilo, tako da ti nisam ni uzela za zlo :)
sve je u redu, vidiš i sam :)
2017-10-06
2017-10-06
neve wrote:evo ovi pišu da USA i Rusija ipak neće frontalno zaratiti na godišnjicu Zaljeva svinja
zasad možemo odahnuti
Mislim da možemo i za neko (relativno) dulje vrijeme.
Guest- Guest
E nećemo
"Prema informacijama Daily Telegrapha, May je naredila britanskim podmornicama da se zapute prema Siriji kako bi bile spremne za lansiranje projektila u sklopu napada koji bi mogli, prema izvorima istog lista, započeti u četvrtak navečer." jutarnji
"Prema informacijama Daily Telegrapha, May je naredila britanskim podmornicama da se zapute prema Siriji kako bi bile spremne za lansiranje projektila u sklopu napada koji bi mogli, prema izvorima istog lista, započeti u četvrtak navečer." jutarnji
Guest- Guest
Ti znaš da samo pod svojim debilnim nikom i u anonimnosti možeš ovako sta govoriti, ja sam maltene sasvim jasan i transparentan a i družim se sa forumašima...e sad reci da nisi beskurica?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Rat ali rat ratova je nešto sasvim peto
Ma ti si samo obična kukavica koja svoj kukavičluk nastoji prenijeti na druge da bi ga lakše podnio, a takvi su valjda i najgori.
Kermit-
2014-04-17
kad pocinje tarapana..
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
SPREMNI ZA RAT Britanske podmornice poslate ka Siriji, napad se očekuje SUTRA UVEČE
https://www.blic.rs/vesti/svet/spremni-za-rat-britanske-podmornice-poslate-ka-siriji-napad-se-ocekuje-sutra-uvece/szrxqr3
https://www.blic.rs/vesti/svet/spremni-za-rat-britanske-podmornice-poslate-ka-siriji-napad-se-ocekuje-sutra-uvece/szrxqr3
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Odmah na početku nastade tepanje...vuksadinare wrote:kad pocinje tarapana..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
i na kraju ispade po mome kad sam govorio rat ce uskoro..a vi 'nece biti rata pa nece'..imam ja sesto culo za miris baruta
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
BRITANSKE PODMORNICE KRENULE NA SIRIJU: Rat je neizbežan
Prema podacima tog lista napad Amerike i njenih saveznika očekuje se već u četvrtak uveče.
https://www.kurir.rs/planeta/3028961/spremni-za-rat-britanske-podmornice-poslate-ka-siriji-napad-se-ocekuje-sutra
Prema podacima tog lista napad Amerike i njenih saveznika očekuje se već u četvrtak uveče.
https://www.kurir.rs/planeta/3028961/spremni-za-rat-britanske-podmornice-poslate-ka-siriji-napad-se-ocekuje-sutra
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Kermit wrote:Ti znaš da samo pod svojim debilnim nikom i u anonimnosti možeš ovako sta govoriti, ja sam maltene sasvim jasan i transparentan a i družim se sa forumašima...e sad reci da nisi beskurica?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Ma ti si samo obična kukavica koja svoj kukavičluk nastoji prenijeti na druge da bi ga lakše podnio, a takvi su valjda i najgori.
Ono što je bitno da si ti sinja kukavica koja vlastitom histerijom oko najava događaja koji se nikada nisu ostvarili, a vjerojatno niti neće samo opravdava vlastiti mizerni kukavičluk.
Također i manjkavu inteligenciju s obzirom na činjenicu da si pogriješio u svim bitnim političkim procjenama što je očito izvor frustracija sa kojima nisi u stanju izaći na kraj.
Guest- Guest
Čekaj ti si ovo na početku nazvao bura u čaši vode i ti meni govoriš o lošim procjenama heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Ti znaš da samo pod svojim debilnim nikom i u anonimnosti možeš ovako sta govoriti, ja sam maltene sasvim jasan i transparentan a i družim se sa forumašima...e sad reci da nisi beskurica?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Ono što je bitno da si ti sinja kukavica koja vlastitom histerijom oko najava događaja koji se nikada nisu ostvarili, a vjerojatno niti neće samo opravdava vlastiti mizerni kukavičluk.
Također i manjkavu inteligenciju s obzirom na činjenicu da si pogriješio u svim bitnim političkim procjenama što je očito izvor frustracija sa kojima nisi u stanju izaći na kraj.
Kermit-
2014-04-17
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» NEVIĐENA PROVOKACIJA KEPECA VLADIMIRA PUTINA: Ruska flota prolazi kroz La Manche
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
Page 9 of 15