Užas: Rusi kažu: pobjeda Hrvata u domovinskom ratu vojna pogreška Zapada
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Užas: Rusi kažu: pobjeda Hrvata u domovinskom ratu vojna pogreška Zapada
Kavran wrote:crvenkasti wrote:Jel ima i neki drugi put, a ne baš samo preko Bleiburga?
ima. pravac novska, slavonski brod, lipovac. kad dođeš do šida možeš reći da si doma.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Jel ima i neki drugi put, a ne baš samo preko Bleiburga?
pa idu svaku godinu na Bleiburg. kao odlaze odat počast NDH i ustašama a ustvari su to taktičke vježbe snalaženja u prostoru zlu ne trebalo.
ahahah ... USTAŠEEEEEEE ..... TAKTIČKEEEEE .... ahahahaha ... ma jeb'o ti konj ma*er blesavu.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Jel ima i neki drugi put, a ne baš samo preko Bleiburga?
pa idu svaku godinu na Bleiburg. kao odlaze odat počast NDH i ustašama a ustvari su to taktičke vježbe snalaženja u prostoru zlu ne trebalo.
Je kurac. Dođeš u Bleiburg i misliš, pobjegao sam im, a ovi te vrate i predaju četnicima.
Zato ja ne bih opet Blaiburg...
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Molim ban za gnječa jer vrijeđa Hrvate što su glupi.
glupi su da shvate da su glupi.
Guest- Guest
Kavran wrote:Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Jel ima i neki drugi put, a ne baš samo preko Bleiburga?
ahahah ... USTAŠEEEEEEE ..... TAKTIČKEEEEE .... ahahahaha ... ma jeb'o ti konj ma*er blesavu.
i tebi također...
Guest- Guest
to mu je bolje, a skoro jednako dalekoKavran wrote:crvenkasti wrote:Jel ima i neki drugi put, a ne baš samo preko Bleiburga?
ima. pravac novska, slavonski brod, lipovac. kad dođeš do šida možeš reći da si doma.
Gnječ wrote:Kavran wrote:Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Jel ima i neki drugi put, a ne baš samo preko Bleiburga?
i tebi također...
pa-pa pakšu .....
2017-10-12
za razliku od tebe šipac ja nisam na nikakvim opijatima ni bio niti ću biti dočim tvoja hrabrost splasne na prvi znak dolaska ili mihe ili mene u pulu i najavljuješ pucanjem iz žbunja vatrenim oružjem po nama. Hrabar si u pičku materinu a bormeš ti ni junaštva ne nedostaje. Jadan si ti kukavelj koji eto pokušava svoju iskompleksiranost niskim rastom i kukavičlukom ovdje nadoknaditi ispraznim prijetnjama jedući pritom vlastita( lična da lakše razumiješ) govna ne sa velikom žlicom nego sa lopatom alije sirotanovića.Gnječ wrote:tre wrote:Od tebe i JNAGnječ wrote:tre wrote:brekaj ti šipac koliko hoćeš no tvoja agenda je jasna i bolje da potražiš kamen negdje na pirinejima sljedeći put kad se zagužvaGnječ wrote:
bre tre.
sljedeći puta kada se zagužva biti ćete zgnječeni ko žohari.
Tebi za info u slučaju pizdarije sa vama beskičmenjacima rat traje tri dana a ishod se zna, zato šipac pravac pirineju i traži kamen gdje niko nije još zavirio :)
smanji konzumaciju LSD-a i heroina.
tre wrote:za razliku od tebe šipac ja nisam na nikakvim opijatima ni bio niti ću biti dočim tvoja hrabrost splasne na prvi znak dolaska ili mihe ili mene u pulu i najavljuješ pucanjem iz žbunja vatrenim oružjem po nama. Hrabar si u pičku materinu a bormeš ti ni junaštva ne nedostaje. Jadan si ti kukavelj koji eto pokušava svoju iskompleksiranost niskim rastom i kukavičlukom ovdje nadoknaditi ispraznim prijetnjama jedući pritom vlastita( lična da lakše razumiješ) govna ne sa velikom žlicom nego sa lopatom alije sirotanovića.Gnječ wrote:tre wrote:Od tebe i JNAGnječ wrote:tre wrote:
brekaj ti šipac koliko hoćeš no tvoja agenda je jasna i bolje da potražiš kamen negdje na pirinejima sljedeći put kad se zagužva
Tebi za info u slučaju pizdarije sa vama beskičmenjacima rat traje tri dana a ishod se zna, zato šipac pravac pirineju i traži kamen gdje niko nije još zavirio :)
si vidio šiptara talijansko-pravoslavnog .... zrenda samo takva!!
2017-10-12
ne mogu vjerovati da si toliko glup i nemaštovitGnječ wrote:tre wrote:ono isto ko talijanske junačke priče ko i gnječova hrabrost, komisija utvrđuje koja knjiga ima manje slovaKavran wrote:tre wrote:Kavran wrote:
ahahahahah .... samo se nemoj k'o arafat oblačiti u ženske haljine ka'š bježat!!
pa je s' vidio palestajnca istarskog!!!
tre bre smanji unos heroina viš da loše dejstvuje na tvoju maštu.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Molim ban za gnječa jer vrijeđa Hrvate što su glupi.
Ja znam da sam glup. Jesam li ja onda Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
Kojeg ruskog.prckov wrote:Ringo10 wrote:Nikakva Hrvatska se tu ne spominje. KAd govore o Jugosklaviji, Rusi misle na bombardiranje iz 1999te i oduzimanje kosova jer se to još zvanično naizivala Jugoslavija, iako su tu bile samo 2 republike, Srbija i Crna Gora.
ZAto kad objavljujete tekstove ne manipulirajte.
to ti prevodis sa ruskog
ili si njegov adutant
Pa pogledaj snimak šta je Nebenzia govorio u UN.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tre wrote:za razliku od tebe šipac ja nisam na nikakvim opijatima ni bio niti ću biti dočim tvoja hrabrost splasne na prvi znak dolaska ili mihe ili mene u pulu i najavljuješ pucanjem iz žbunja vatrenim oružjem po nama. Hrabar si u pičku materinu a bormeš ti ni junaštva ne nedostaje. Jadan si ti kukavelj koji eto pokušava svoju iskompleksiranost niskim rastom i kukavičlukom ovdje nadoknaditi ispraznim prijetnjama jedući pritom vlastita( lična da lakše razumiješ) govna ne sa velikom žlicom nego sa lopatom alije sirotanovića.Gnječ wrote:tre wrote:Od tebe i JNAGnječ wrote:tre wrote:
brekaj ti šipac koliko hoćeš no tvoja agenda je jasna i bolje da potražiš kamen negdje na pirinejima sljedeći put kad se zagužva
bla bla bla ser kenj...bre tre kafanski provokator...
Guest- Guest
mene samo strah gnjeca
da nas ne gada mermerom kad se sakrije iza septicke
2014-04-19
može ali nije sigura više ni u begešu, ustaše ih napraše sa novim naoružanjem iz županje po batajnici dok si reko juden freiprckov wrote:Kavran wrote:crvenkasti wrote:Jel ima i neki drugi put, a ne baš samo preko Bleiburga?
tre wrote:ne mogu vjerovati da si toliko glup i nemaštovitGnječ wrote:tre wrote:ono isto ko talijanske junačke priče ko i gnječova hrabrost, komisija utvrđuje koja knjiga ima manje slovaKavran wrote:tre wrote:
pa je s' vidio palestajnca istarskog!!!
tre bre smanji unos heroina viš da loše dejstvuje na tvoju maštu.
zato jer si hrvat a hrvati su glupi za shvatiti a gdje vjerovati još i manje. tre bre.
Guest- Guest
prckov wrote:ja sam glup
crvenkasti-
2014-04-17
prckov wrote:mene samo strah gnjeca
''u'' septičku. tip misli da je u govnima nevidljiv jer je govno.
ali e ... sve to riješava jedna ili dvije m-75.
Last edited by Kavran on 10/4/2018, 13:46; edited 1 time in total
2017-10-12
žao mi je što taj post nisam nigdje pohranio da vidiš talijanskošiptarsku pičketinu u punom sjaju na samo malo cimanje kako je šipac reagirao, smrad usranih gaća se doslovce osjetio na forumuKavran wrote:tre wrote:za razliku od tebe šipac ja nisam na nikakvim opijatima ni bio niti ću biti dočim tvoja hrabrost splasne na prvi znak dolaska ili mihe ili mene u pulu i najavljuješ pucanjem iz žbunja vatrenim oružjem po nama. Hrabar si u pičku materinu a bormeš ti ni junaštva ne nedostaje. Jadan si ti kukavelj koji eto pokušava svoju iskompleksiranost niskim rastom i kukavičlukom ovdje nadoknaditi ispraznim prijetnjama jedući pritom vlastita( lična da lakše razumiješ) govna ne sa velikom žlicom nego sa lopatom alije sirotanovića.Gnječ wrote:tre wrote:Od tebe i JNAGnječ wrote:
si vidio šiptara talijansko-pravoslavnog .... zrenda samo takva!!
Ringo10 wrote:Kojeg ruskog.prckov wrote:Ringo10 wrote:Nikakva Hrvatska se tu ne spominje. KAd govore o Jugosklaviji, Rusi misle na bombardiranje iz 1999te i oduzimanje kosova jer se to još zvanično naizivala Jugoslavija, iako su tu bile samo 2 republike, Srbija i Crna Gora.
ZAto kad objavljujete tekstove ne manipulirajte.
to ti prevodis sa ruskog
ili si njegov adutant
Pa pogledaj snimak šta je Nebenzia govorio u UN.
necu
ne mogu sa ovim compom sa trenutno na njemu
2014-04-19
nisi, ti si dalje govno četnička ma što ti mislio o tomecrvenkasti wrote:Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Molim ban za gnječa jer vrijeđa Hrvate što su glupi.
Ja znam da sam glup. Jesam li ja onda Hrvat?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hasanbegović:Jedina prava pobjeda u 20 stoljeću je ona u Domovinskom ratu
» Užas: Ruska vojna parada baš na dan poraza fašizma u 2.svj.ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
» Užas: Ruska vojna parada baš na dan poraza fašizma u 2.svj.ratu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Plenki drži slivo Domovinskom ratu
Page 4 of 6