ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Srbija porucuje:Spremni smo za rat  - Page 4 Empty Re: Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Post by jastreb 7/4/2018, 18:42

danni1 wrote:
jastreb wrote:
danni1 wrote:
jastreb wrote:
Leviathan2 wrote:bice rata Suspect
Ako nema partizana,to za mene nije rat.

Jebeš ti ove nacionalne vojske. To mi je već dosadilo.
Jebeš partizane i njihovo ratovanje. Čekaju da se pod pritiskom saveznika švabe povuku onda baje upadaju kao osloboditelji, neš ti ratovanja.
Pa ako su se povukle Švabe,što oni ujkani nisu ostali?

Što nisu organizirali Zvonimirovu liniju i ostali do kraja,nego vide da Švabo praši cestu,pa i oni put pod noge pa u Sloveniju.
Jbga, nije se imalo što čekat. Rusi, Englezi, Ameri...sjebali bi ih brzo. Nisu pobjegli zbog partizana, od njih nitko nije bježao.
Ne. No su pobjegli od slovenskih domobranaca.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Srbija porucuje:Spremni smo za rat  - Page 4 Empty Re: Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Post by vuksadinare 8/4/2018, 04:48

kaja wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:
vuksadinare wrote:Ja to odavno znam i upozoravam..ali ovdje se mnogi ponasaju po slobinom sistemu...'ne cujem dobro...' a i iz osobnoh straha nece priznati sami sebi.. neki zbog agenture...sve u svemu..vuk je vuk a on rijetko kad mjenja cud...zato rajo pamet i oprez u glavu da opet ne bi bilo..'nismo znali..'...'ili uvjeravali nas da nece ko bi sumnjao'
Daj odi piti kavu i razmišljaj o komadima..
ak mi hoces biti ljubavnica..prestajem razmisljat o ratu..i postajem lover boy :)
:)
Pa da mi šapućes na jastuku o avionima i bombama ....
sapucem ja nes drugo..puno prljavije... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2018, 07:55

jastreb wrote:
Ako nema partizana,to za mene nije rat.

Ti si beznandno romantičan. Ali to ti je badava, jer nema više partizana.
Nitko nije lud da ide u šumu kupiti tifus i vaške i čekati da mu Rusi i Britanci priteknu u pomoć dok se oni mlatimudaju po šumama i gorama i kradu Bogu dane.
A ni šume nisu više kao nekad, ove današnje su nekako puno kiselije. A gore su se počele opako sklizati i rušiti sve na sebi i ispod sebe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics