ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Srbija porucuje:Spremni smo za rat  Empty Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Post by vuksadinare 7/4/2018, 05:27

http://informer.rs/vesti/politika/376328/video-siptari-u-panici-vojska-srbije-sa-mi-35-na-kosovu-za-45-minuta-stize-ozbiljno-pojacanje-mocni-ruski-helikopteri-1523048686
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Srbija porucuje:Spremni smo za rat  Empty Re: Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Post by vuksadinare 7/4/2018, 05:30

Ja to odavno znam i upozoravam..ali ovdje se mnogi ponasaju po slobinom sistemu...'ne cujem dobro...' a i iz osobnoh straha nece priznati sami sebi.. neki zbog agenture...sve u svemu..vuk je vuk a on rijetko kad mjenja cud...zato rajo pamet i oprez u glavu da opet ne bi bilo..'nismo znali..'...'ili uvjeravali nas da nece ko bi sumnjao'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Srbija porucuje:Spremni smo za rat  Empty Re: Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Post by marcellus 7/4/2018, 05:35

joj daj vuče ne seri.. jebalate srbija srbija nije u stanju ratovat protiv općine svinarevci trenutno

srbija je haos

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 7/4/2018, 05:36

a ta srana koja piše informer samo pižon sendvičar uzima za ozbiljno

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/4/2018, 05:43

marcellus wrote:joj daj vuče ne seri.. jebalate srbija srbija nije u stanju ratovat protiv općine svinarevci trenutno

srbija je haos
marcel nisi glup..ne znaci ako nisu sposobni za siri rat da nisu i dalje ludi u glavama...bar budala imaju na pretek koji ce bacit bombu 'da bi uz gusle pevali o njemu' a za posljedice who care..plus ode turizam ode gospodarstvo u t.p.m...pa vidis kako iz dana u dan huskaju konji poput vulina,dacica,lazanskog..onaj picousti sve je na njemu..ako popusti pritisku djilkosa za nekakvu pizdariju..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/4/2018, 05:45

marcellus wrote:a ta srana koja piše informer samo pižon sendvičar uzima za ozbiljno
informer je glavni udarni medij vucica ko sto je jutarnji plenkija..ono sto on misli ili njegov tom informer to objavi..ta neces se ravnati po pescaniku...marcel,marcel
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/4/2018, 05:50

Drugo..tu je jak prizisak ruja koje boli kurac za srbiju ali trebaju im da otvore ovdje zariste i oslabe pritisak amera i brisela na rusiju..drugo rusija testira dokle srbija moze ici i dokle ce ispunjavat ono sto im narede...srbija je svojom pogresnom politikom 'sjedenja na dva stolca' nasla se u govnima..ciji ce samar pobjediti jedino je otvoreno pitanje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 07:18

Ti helikopteri i jesu problem za Albance na Kosovu jer su za njih sasvim dovoljni da ih drže u vječnom strahu 

Šta se tiče budala u Srbiji njih ima na pretek za Kosovo jer to Srbijanci smatraju svojim
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 07:30

Srbiji i netreba puno za rat jer Hrvatskoj je BiH kao država bila bitna da vojska Srbije nepređe Drinu a sad kad je CG u NATO praktički NATO granica je sve do Sarajeva tako da je njihov prelazak Drine u smislu vojne tehnike onaj potez od Brčkog do Sarajeva a to znači da nam BiH kao država više nesluži svrsi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 08:50

Srbija će se morat pripremit na rat u BiH tj preciznije u Bosni jer Hrvatskoj više ta država BiH vojno netreba i postala joj je kontraproduktivna 

Ono šta olakšava stvar je šta ja radi CG neću uopće dirati istočnu Hercegovinu nego će se tu samo na granici CG i Hercegovine kontrolirati da nije ušlo neko teško naoružanje dakle to je zona u koju Srbija neće morati slat vojnu opremu nego samo dobroboljci i lako pješačko naoružanje da ćuva od prodora Balija 

Sad se sva ta vojna tehnika u suštini koncentrira na područje od Brčkog do Sarajeva 

Jednostavno očekujte rat tamo upravo zato šta je BiH kao država Hrvatskoj postala vojno nepotrebna i kontraproduktivna
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/4/2018, 09:04

vuksadinare wrote:Ja to odavno znam i upozoravam..ali ovdje se mnogi ponasaju po slobinom sistemu...'ne cujem dobro...' a i iz osobnoh straha nece priznati sami sebi.. neki zbog agenture...sve u svemu..vuk je vuk a on rijetko kad mjenja cud...zato rajo pamet i oprez u glavu da opet ne bi bilo..'nismo znali..'...'ili uvjeravali nas da nece ko bi sumnjao'

Ne bojim se ja Kosovo, boli me kurac za Šiptare.

Ali neće oni stati kad sjebu Šiptare. Oni kad krenu, ne staju.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 09:05

Očekujte rat i taj rat će Hrvatska pokrenut u BiH 

Meta će biti zapadni dio RS no ona nije stvarni cilj, to će i onako ovisiti najviše tko će tu koga tj jel Bošnjaci ili Srbi dakle nebitan je sam ishod nego radnja a stvarni cilj je raspad BiH
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2018, 09:08

marcellus wrote:joj daj vuče ne seri.. jebalate srbija srbija nije u stanju ratovat protiv općine svinarevci trenutno

srbija je haos

Protiv Kosova je u stanju ratovati, ako se u rat ne uključe Amerikanci, naravno. Albanija ne može dovoljno brzo efikasno pomoći Kosovu i zato je Kosovo u velikim problemima ako se Srbija odluči na rat. Druga je priča što su Srbi u još većim ako se SAD odluči vojno obračunati sa Srbijom, ali pitanje je koliko je to izgledno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2018, 09:10

RayMabus wrote:to će i onako ovisiti najviše tko će tu koga tj jel Bošnjaci ili Srbi 

Muslimani su potpuno nesposobni za šire napadačke vojne operacije bez obzira što o tome sanjao Sefer Halilović i njihova politička elita.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/4/2018, 09:11

vuksadinare wrote:http://informer.rs/vesti/politika/376328/video-siptari-u-panici-vojska-srbije-sa-mi-35-na-kosovu-za-45-minuta-stize-ozbiljno-pojacanje-mocni-ruski-helikopteri-1523048686

I Vuk u panici, a nije Šiptar. Hrvat.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 09:11

S obzirom na Erdogana i mogući sukob dviju NATO članica to baš nije izgledno

Nesmije se dopustiti napad na Srbiju jer bez Srbije nema cijepanja BiH 

Srbija će dobit poddrinje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 09:14

slidingdoorsoperator wrote:
RayMabus wrote:to će i onako ovisiti najviše tko će tu koga tj jel Bošnjaci ili Srbi 

Muslimani su potpuno nesposobni za šire napadačke vojne operacije bez obzira što o tome sanjao Sefer Halilović i njihova politička elita.
Nebitno, to nije naš vojni cilj nego samo meta 

Bošnjaci će dobit logističku potporu Hrvatske za to
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 09:21

U vojnoj doktrini postoji meta i postoji cilj 

Meta je ono što gađaš

Cilj je ono što želiš postići 

Država zvana BiH je Hrvatskoj postala vojno nepotrebna i u društveno ekonomskom smislu kontraproduktivna 

Zato će se gađat zapadni dio RS s ciljem raspada države BiH
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by omni 7/4/2018, 09:21

crvenkasti wrote:
vuksadinare wrote:Ja to odavno znam i upozoravam..ali ovdje se mnogi ponasaju po slobinom sistemu...'ne cujem dobro...' a i iz osobnoh straha nece priznati sami sebi.. neki zbog agenture...sve u svemu..vuk je vuk a on rijetko kad mjenja cud...zato rajo pamet i oprez u glavu da opet ne bi bilo..'nismo znali..'...'ili uvjeravali nas da nece ko bi sumnjao'

Ne bojim se ja Kosovo, boli me kurac za Šiptare.

Kad krenu bjezat ne staju. Istina. Doduse rat ce da bude iskljucivo ako gazde narede a gazde nisu balkanski pajaci, samo poslusni poltroni.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eroo 7/4/2018, 09:22

crvenkasti wrote:

Sve su sjebali, od KosovA  do mađarske granice...Za sjebat su svetski prvaci. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics