ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Srbija porucuje:Spremni smo za rat  - Page 2 Empty Re: Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Post by Eroo 7/4/2018, 09:22

crvenkasti wrote:
Ali neće oni stati kad sjebu Šiptare. Oni kad krenu, ne staju.

Sve su sjebali, od KosovA  do mađarske granice...Za sjebat su svetski prvaci. :D

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Srbija porucuje:Spremni smo za rat  - Page 2 Empty Re: Srbija porucuje:Spremni smo za rat

Post by Guest 7/4/2018, 09:24

RayMabus wrote:
Bošnjaci će dobit logističku potporu Hrvatske za to

Jedino ako pristanu na neke snažne političke ustupke u vezi trećeg entiteta. Inače nema teorije, pogotovo jer Hrvatskoj uopće nije u interesu upetljavanje u taj sukob, a pogotovo ne zbog turizma koji je vrlo plašljiva biljka kada su ratovi u pitanju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/4/2018, 09:26

omni wrote:
crvenkasti wrote:
vuksadinare wrote:Ja to odavno znam i upozoravam..ali ovdje se mnogi ponasaju po slobinom sistemu...'ne cujem dobro...' a i iz osobnoh straha nece priznati sami sebi.. neki zbog agenture...sve u svemu..vuk je vuk a on rijetko kad mjenja cud...zato rajo pamet i oprez u glavu da opet ne bi bilo..'nismo znali..'...'ili uvjeravali nas da nece ko bi sumnjao'

Ne bojim se ja Kosovo, boli me kurac za Šiptare.

Ali neće oni stati kad sjebu Šiptare. Oni kad krenu, ne staju.
Kad krenu bjezat ne staju. Istina. Doduse rat ce da bude iskljucivo ako gazde narede a gazde nisu balkanski pajaci, samo poslusni poltroni.

To ti kažem. Rusi nisu stali sve do Berlina. A i onda, jedva.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 09:37

slidingdoorsoperator wrote:
RayMabus wrote:
Bošnjaci će dobit logističku potporu Hrvatske za to

Jedino ako pristanu na neke snažne političke ustupke u vezi trećeg entiteta. Inače nema teorije, pogotovo jer Hrvatskoj uopće nije u interesu upetljavanje u taj sukob, a pogotovo ne zbog turizma koji je vrlo plašljiva biljka kada su ratovi u pitanju.
Raspad BiH je treći entitet
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 09:42

Sarajevo neće baš moći utjecati na moj plan, jednostavno Bošnjaci kao narod su taj koji jedva čekaju pokret 

Političko Sarajevo tu nemože ništa napraviti
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 09:49

Političko Sarajevo uopće nije uključeno u moj plan 

Oni su svoje rekli a sad ću ja reći svoje 

Država zvana BiH je Hrvatskoj postala vojno nepotrebna i u društveno ekonomskom smislu kontraproduktivna 

Zato slijedi raspad iste
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 10:11

Političko Sarajevo je za mene mrtvac a ovo su razlozi zbog čega oni ne samo da nisu dio mog vojnog plana nego i njegovi najveći neprijatelji

Sarajevo je glavni grad BiH i ako se država raspadne oni gube fotelje 

Moj plan uključuje pripajanje podrinja Srbiji a njima to neodgovara jer bi graničili direktno sa Srbijom 

Politiku Sarajeva forsiraju Sanđaklije koje se zalažu za zelenu transversalu

Političko Sarajevo nije dio mog vojnog plana

Moj plan je raspad BiH 

Ja mogu ponuditi i Srbiji vojni savez ako hoću
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 7/4/2018, 10:17

vuksadinare wrote:Ja to odavno znam i upozoravam..ali ovdje se mnogi ponasaju po slobinom sistemu...'ne cujem dobro...' a i iz osobnoh straha nece priznati sami sebi.. neki zbog agenture...sve u svemu..vuk je vuk a on rijetko kad mjenja cud...zato rajo pamet i oprez u glavu da opet ne bi bilo..'nismo znali..'...'ili uvjeravali nas da nece ko bi sumnjao'
Daj odi piti kavu i razmišljaj o komadima..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 10:22

Ako Bošnjaci neće sudjelovati u mom vojnom planu uopće nije bitno jer ja imam cilj i ostvarit ću ga 

Srbi u Bosni će dobit teško naoružanje od Hrvatske tu se posebno misli na zapadni dio RS 

Šta više Bošnjaci budu čekali to će vojna opcija na terenu biti nepovoljnija
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 10:46

Ja nemam nikakvih problema s time da zapadni dio RS bude naoružan do zuba 

Idem na svjesni rizik da mi mogu granatirat gradove uz Savu da dobijem drugdje puno više 

Dodik može slobodno tražit i rasformirsnje OS BiH tj da RS opet dobije vojsku 

Jednostavno spreman sam sam naoružati zapadni RS do zuba a Sarajevo nek samo čeka s ciljem da Srbi i Hrvati izumru u BiH i to postane većinski bošnjačka država 

Ja sam spreman da zapadnu RS naoružam tenkovima, haubicama , minobacačima i svime šta treba i logistički je podržim da ostvarim svoj cilj
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 7/4/2018, 10:57

Opet pocinju....trebamo i mi poceti
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram 7/4/2018, 11:05

Opet srblji
:kickass
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2018, 11:07

Jebote....oni nisu 20+ godina ulagali ništa u vojsku. I sve, SVE im je na izdisaju. Naravno da obnavljaju vojsku to je normalno. Radi se o tome da ili to moraju napraviti ili komotno mogu krenuti gasiti pojedine dijelove oružanih snaga. Kupit će ono ili nabaviti još masu toga, moraju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 11:07

epikur37 wrote:Opet pocinju....trebamo i mi poceti
Počeli smo 

Prati malo detalje 

CG u NATO znači da će Dalmacija tražit kontrolu granice između CG i istočne Hercegovine i da će biti propušteni dobrovoljci s lakim pješadijskim oružjem ali ne i raketama i topovima s kojima bi mogli gađat Dubrovnik i mornaricu 

Čim to obavim Srbiji sam skinuo jednu brigu manje jer tamo nemora slat vojnu tehniku nego sve može koncentrirati na podrinje

Nakon toga ide svjesni rizik da zapadni dio RS dobije tenkove, topove s kojima može gađat gradove uz Savu no drži ih moja kontrola obrane istočne Hercegovina od Balija pa im se neisplati

A Bošnjaci neka nastave čekati kako će vrijeme učinit svoje i Srbi i Hrvati u BIH izumrjeti a BiH postati većinski bošnjačka država
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2018, 11:08

Jebote da kuše šiljilo i olovke netko bi napisao da kreću u osvajanja  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 11:17

MaximusDecimusMiridije wrote:

Jebote....oni nisu 20+ godina ulagali ništa u vojsku. I sve, SVE im je na izdisaju. Naravno da obnavljaju vojsku to je normalno. Radi se o tome da ili to moraju napraviti ili komotno mogu krenuti gasiti pojedine dijelove oružanih snaga. Kupit će ono ili nabaviti još masu toga, moraju.
Stvar je u tome šta Bošnjaci nemoderniziraju ništa 

Dodik blokira i na kraju ćeš imat jaku Srbiju vs slabo naoružane Bošnje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/4/2018, 11:29

epikur37 wrote:Opet pocinju....trebamo i mi poceti

Šta, opet susjedu Milanu razbijat prozore?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 11:30

Imaš tri tj četiri strane u tom sukobu tj ratu 

Ja sam odlučio da je meni država BiH postala vojno nepotrebna i u društveno ekonomskom smislu kontraproduktivna i ja sad pokrećem sukob u kojem mi je svejedno tko će osvojit Banja Luku a jedini cilj mi je raspad BiH zbog čega Srbija kao država na kraju te balade mora pripojiti poddrinje i doći Sarajevu iznad glave
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 7/4/2018, 11:38

Ključaj ovu debilnu temu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2018, 11:40

A Bošnjaci slobodno mogu nastavit sa svojom politikom kako će Hrvati i Srbi s vremenom iselit u svoje matične države a oni postati vlasnici BiH 

U praksi dešavati će se točno ovo gore opisano dok oni neshvate da su slabo naoružani a Dodik ih blokira i onda će počet razmišljati o svojoj vojsci 

I TAD SU GOTOVI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/4/2018, 11:42

Kermit wrote:Ključaj ovu debilnu temu

Nema veze što je debilna. Pusti nas da raspravljamo.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics