Danas kuham...
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Danas kuham...
danas dijete kuha, radi karbonaru tak da me ručak čeka. ak se do pol 5 sve ne sljepi i pretvori u nešto gumeno
Egy- Posts : 191
2015-12-21
kuham puno toga jer nas je devetero na okupu..
ali kako nitko ništa ne piše..
ali kako nitko ništa ne piše..
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kuhala sam i štruklje, ali su otišli za užinu
juce prvi put jeo neke vegeterijanske kobasice,napravljene na nekoj biljnoj bazi,nisu bile ni tako lose
2018-03-12
Unimatrix_Zero wrote:juce prvi put jeo neke vegeterijanske kobasice,napravljene na nekoj biljnoj bazi,nisu bile ni tako lose
mhhh...pa ČIME su punjene ako nema mesa?? ..ako su soyom,biz od toga,poženskit ces..puno je fitoestrogena..
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Super tema za naći ženu.
Obožavam kad mi netko kuha. Ima li koja zainteresirana ?
Imam kuću u unutrašnjosti, nemam vikendicu na moru ali sam uredan muškarac najboljih godina i ne gnjavim žene. Obično one gnjave mene. Kažu neki da je to zato jer sam naočit, visok i imam više nego unosan posao.
Žene su čista suprotnost mačkama. Mačku nahraniš jednom, i vrati se po novu porciju. Kod žena je obrnuto. Nahrani te jednom i vrati se nahraniti te ponovo prije nego je istekao dan. Ako ti skuha nešto dva puta, gotova priča. Krene o obavezama, predanosti, vezivanjima, kurčevima i palčevima.
Zato dozvolim svakoj da me nahrani samo jednom i nikada više. Otkad prakticiram takav način hranjenja, jedem i jebem kao bog. Ipak sam učio od najboljih. I Bog je samo jednom "jeo" sa Marijom i otad ga više nitko nije ni čuo ni vidio iako znam da mu je i dalje super jer je svemir beskonačan a ženska glupost daleko beskrajnija.
Muškarci koji kažu da vole kuhati za sebe i druge, lažu. To su udice za udavače. Iako mi nije jasno zašto su ikome poželjnje kad se tako zovu - UDAV-ače. Ali među muškim rodom ima i mazohista koji valjda vole biti davljeni. Nismo svi isti.
Dobar tek !
Obožavam kad mi netko kuha. Ima li koja zainteresirana ?
Imam kuću u unutrašnjosti, nemam vikendicu na moru ali sam uredan muškarac najboljih godina i ne gnjavim žene. Obično one gnjave mene. Kažu neki da je to zato jer sam naočit, visok i imam više nego unosan posao.
Žene su čista suprotnost mačkama. Mačku nahraniš jednom, i vrati se po novu porciju. Kod žena je obrnuto. Nahrani te jednom i vrati se nahraniti te ponovo prije nego je istekao dan. Ako ti skuha nešto dva puta, gotova priča. Krene o obavezama, predanosti, vezivanjima, kurčevima i palčevima.
Zato dozvolim svakoj da me nahrani samo jednom i nikada više. Otkad prakticiram takav način hranjenja, jedem i jebem kao bog. Ipak sam učio od najboljih. I Bog je samo jednom "jeo" sa Marijom i otad ga više nitko nije ni čuo ni vidio iako znam da mu je i dalje super jer je svemir beskonačan a ženska glupost daleko beskrajnija.
Muškarci koji kažu da vole kuhati za sebe i druge, lažu. To su udice za udavače. Iako mi nije jasno zašto su ikome poželjnje kad se tako zovu - UDAV-ače. Ali među muškim rodom ima i mazohista koji valjda vole biti davljeni. Nismo svi isti.
Dobar tek !
Osmi povjerenik- Posts : 14
2019-09-24
nek si ti nama rekao, ajmo sad dalje kuhati
danas tortilje piletina grah kukuruz umak. zapečene u pećnici.
danas tortilje piletina grah kukuruz umak. zapečene u pećnici.
Egy-
2015-12-21
Jucer krem juha od brokule,buncek,knedle i crveni dinstani kupus
Danas cu krem juhu od bundeve i rizoto sa svinjetinom i gljivama,salata
Danas cu krem juhu od bundeve i rizoto sa svinjetinom i gljivama,salata
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50