Danas kuham...
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Danas kuham...
inace mi uopce nije tesko po ovoj vrucini, sva jela koja kuham su gotova za pola sata
Guest- Guest
danas planiram kuhano bijelo meso i mahune sa porilukom i ajvarom.. uz juhu, naravno
Guest- Guest
uobicajena nedjeljna pecenka sa puno kuhanog povrca i salatom od poma..
za sutra sam isplanirala pilecu jetricu u sezamu i balsamicu uz palentu sa gorgonzolom..
sve vrlo brzo gotovo..
za sutra sam isplanirala pilecu jetricu u sezamu i balsamicu uz palentu sa gorgonzolom..
sve vrlo brzo gotovo..
Guest- Guest
Makarone sa sirom,kajmakom,bijelim lukom,vlascem,poprzenim pinjolama i konopljinim sjemenkama....za prste polizat a stan nije ugrijan ...
Guest- Guest
ostalo je dosta palente s gorgonzolom pa cu danas samo ispeci polpete od tikvica i napraviti salatu od rajcica
Guest- Guest
ja sam ispekla polpete od tikvica, puno je brze nego przit ih, ne treba ni kapi ulja, kuca se nije usmrdila od przenja a ni ja oznojila..
sutra cu piletinu sa kurkumom i graskom.. dolaze djeca pa ce to biti poveca kolicina ... i napravim vocnu tortu
sutra cu piletinu sa kurkumom i graskom.. dolaze djeca pa ce to biti poveca kolicina ... i napravim vocnu tortu
Guest- Guest
sutra ću napraviti falsu pizzu s tjesteninom i opet ispeći polpete od tikvica..
Guest- Guest
svinjski kotleti u umaku od češnjaka i senfa
mariniram ih u umaku od soje, meda i balsamica..
nadam se da će moji to htjeti jesti
mariniram ih u umaku od soje, meda i balsamica..
nadam se da će moji to htjeti jesti
Guest- Guest
danas opet polpete od tikvica za mene
pasta bolonjez na način golog kuhara :D
mušule na buzaru
puding kolač s keksom i čokoladnim ganacheom
za svakoga ponešto :))
pasta bolonjez na način golog kuhara :D
mušule na buzaru
puding kolač s keksom i čokoladnim ganacheom
za svakoga ponešto :))
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Unimatrix_Zero wrote:imam neki mix,morske hrane,brodet i to cu kombinirati sa rizom
kad god kuham brudet napravim puno šuga pa drugi dan na njemu skuham rižu, bude izvrsna, bolja nego rižoto od plodova mora..
danas ću kuhati bijeli kupus sa suhim rebarcima.. moji to vole mada ja baš i nisam luda za suhom svinjetinom u sred ljeta
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50