Danas kuham...
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Danas kuham...
dorucak avokado mazan po tostu ...rucak biftek sa przenim krumpiricima ...
vecera vanilin puding kakav dan
vecera vanilin puding kakav dan
EstebanEnrique-
2014-04-16
Bukovače sa grila, smeđa riža...
danas što neutralniji okusi
danas što neutralniji okusi
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ribu list i kelj na maslinovom ulju i češnjaku...
2014-04-14
namaz ili juha?metilda wrote:danas uobičajeni blagdanski bakalar na bijelo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:namaz ili juha?metilda wrote:danas uobičajeni blagdanski bakalar na bijelo
nešto između :D
posložim sve sastojke i zalijem temeljcem taman da sve pokrije i tako kuham dok se ne skuha..
ako netko želi može zgnječit i napravit namaz, ostali mogu jesti kao gustu juhu.. obično se jede kao gusta juha jer je svima teško zgnječiti na tanjuru.. :D
Guest- Guest
I njega se moram jednom odvažit napravit...
Sirnica je u pripremi trenutno, još ne znam to ću za večeru, nešto lagano i brzinski.
Ručak danas preskačemo.
Sirnica je u pripremi trenutno, još ne znam to ću za večeru, nešto lagano i brzinski.
Ručak danas preskačemo.
2014-04-14
medication wrote:I njega se moram jednom odvažit napravit...
Ručak danas preskačemo.
ja se upravo gnjavim sa sirnicom.. neće da uskvasa, ali sam je premijesila pa što bude..
usput sam od viška bjelanjaka napravila čokoladne poljupce s bademom..
ostatak večeri ću se mučiti sa sirnicom, mislim da uopće neću uspjeti otići u crkvu...
Guest- Guest
ovi poljupci što ih napravim od bjelanjaka s bademima su jako ukusni ali i jako neugledni
Guest- Guest
Ja sam znala te poljupce radit s kokosom, ali mislim da ću ovaj put onaj jednostavni kolač koji koji ide u kalup za srneći hrbat, sa suhim voćem...
2014-04-14
Ajde mi med reci koje sjemenke I kako okrenes na tavi da mozete posipati po hrani
Guest- Guest
Suncokret i sezam.
Bučine samo da bi juhu ukrasila.
Na suhu ugrijanu tavu stavim određenu količinu, malo pustim i onda počnem miješat. Moraš pazit samo da ne zagore.
Suncokret će ti dobivat boju i pustit jedan fini miris po kojem ćeš znat da je vrijeme da ga se ugasi.
Sezam ti počne pucketat i skakat po tavi, al možeš i probat. Okus prženog se bitno razlikuje od sirovog, tako da ćeš znati.
Bučine samo da bi juhu ukrasila.
Na suhu ugrijanu tavu stavim određenu količinu, malo pustim i onda počnem miješat. Moraš pazit samo da ne zagore.
Suncokret će ti dobivat boju i pustit jedan fini miris po kojem ćeš znat da je vrijeme da ga se ugasi.
Sezam ti počne pucketat i skakat po tavi, al možeš i probat. Okus prženog se bitno razlikuje od sirovog, tako da ćeš znati.
2014-04-14
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50