Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
ne znam epikure..nekako si mi ti9 slab vjernik onaj iskonski...vise politicki..recimo vec sam ti rekao od moje zene obitelj je daleko vis eod tebe izgubila ne samo materijalno pa kao iskreni vjernici iskreno psotuju sve..cak ni ne mrze srbe koji su im oteli,zapalili i obili clana obitelji..jednostavno ne opterecuju se niti sa srbima niti sa muslimanima..eto zato si ti politicki vjernik oni oni iskonski od srca..politicki si vjernik kao i aj..sve drugo ej lazepikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari izjest ce te mrznja prema vlastitom narodu...iskreno..mislim da dio vlastitog naroda mrzis vise nego muslimane..to je tvoj problem..tu ti ja ne mogu pomoci..istina nema nevinih ni na drugoj strani..visegodisnje ponizavanje i podcjenjivanje da se sad ne ponavljam uzelo danak...mrznja je zajebana stvar..epikur37 wrote:u glavnom s novom desnicom vama pravašima mrka kapa, jebeno
ja ne mrzim, osobito s tri piva jednom rakijicom u sebi te šniclom pred sobom ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
To je ta šljiva od Tarabića pod koju ćete svi da stanetecrvenkasti wrote:epikur37 wrote:pizzon wrote:
Lijepo al naše crkve su ljepše, doduše vaši samostani u grčkoj meteori su vanzemaljski, vaseljenski...
To je sve napravljeno od hrvatskih novaca dok smo bili u Jugoslaviji.
Trenutno najveća pravoslavna crkva u svijetu ta nova u Beogradu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja tražim sebe.
crvenkasti-
2014-04-17
Donedavno nisam ni znao da je to najveća pravoslavna crkva u svijetu.
A eto je mi u prolazu kroz Beograd bila dosta uočljiva sa tog puta tako da u biti to i je ono poveća kupola i zgrada općenito, baš se vidi ono
A eto je mi u prolazu kroz Beograd bila dosta uočljiva sa tog puta tako da u biti to i je ono poveća kupola i zgrada općenito, baš se vidi ono
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Srbi realno jedini u Evropi, koji su Hriscani.
Ne mozes reci da si Hriscanin a lobiraš i glasaš da Kosovo bude deo UNESCO, podržavaš zidanje Džamija i slicno.
Ne mozes reci da si Hriscanin a lobiraš i glasaš da Kosovo bude deo UNESCO, podržavaš zidanje Džamija i slicno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari izjest ce te mrznja prema vlastitom narodu...iskreno..mislim da dio vlastitog naroda mrzis vise nego muslimane..to je tvoj problem..tu ti ja ne mogu pomoci..istina nema nevinih ni na drugoj strani..visegodisnje ponizavanje i podcjenjivanje da se sad ne ponavljam uzelo danak...mrznja je zajebana stvar..epikur37 wrote:u glavnom s novom desnicom vama pravašima mrka kapa, jebeno
ja ne mrzim, osobito s tri piva jednom rakijicom u sebi te šniclom pred sobom ;)
odrezak je naravno riblji, inače hebo petak, i to veliki :D
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Odmah se vidi ko je bivši pravoslavac. A ne ona komunjara Epikur.ljubo1212 wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari izjest ce te mrznja prema vlastitom narodu...iskreno..mislim da dio vlastitog naroda mrzis vise nego muslimane..to je tvoj problem..tu ti ja ne mogu pomoci..istina nema nevinih ni na drugoj strani..visegodisnje ponizavanje i podcjenjivanje da se sad ne ponavljam uzelo danak...mrznja je zajebana stvar..epikur37 wrote:u glavnom s novom desnicom vama pravašima mrka kapa, jebeno
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari izjest ce te mrznja prema vlastitom narodu...iskreno..mislim da dio vlastitog naroda mrzis vise nego muslimane..to je tvoj problem..tu ti ja ne mogu pomoci..istina nema nevinih ni na drugoj strani..visegodisnje ponizavanje i podcjenjivanje da se sad ne ponavljam uzelo danak...mrznja je zajebana stvar..epikur37 wrote:u glavnom s novom desnicom vama pravašima mrka kapa, jebeno
Kirnja lepi, kirnja ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nema masti na kosovu :)vuksadinare wrote:bila....nekad je i kosovo bilo srpsko ali vise nije osim u masti.....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:jel ti zivis danas..ili u kojem vremenu zivis?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:
danas nije..sto li ej danas?
Da sam ja glup poput tebe, ne bih nikad ništa govorio, a o pisanju ne bih ni razmišljao.
Aja Sofija ti je etalon za kršćansku crkvu. Tisuću godina je bila najveća kršćanska crkva na svijetu.
Uzor i obrazac kako kršćanska crkva treba izgledati.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Mesečnik Vog uporedio Hram Svetog Save sa Sagrada familijom
» Milo traži matični broj Svetog Save za registraciju
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Hedl: MZ ima mekan stav i podržava Dodika zbog rastuće islamizacije u BiH
» Mesečnik Vog uporedio Hram Svetog Save sa Sagrada familijom
» Milo traži matični broj Svetog Save za registraciju
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Hedl: MZ ima mekan stav i podržava Dodika zbog rastuće islamizacije u BiH