Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
Hram je napravljen u srpsko_vizantiskom stilu
moramo da sacuvamo taj model SPC od naleta
dnevne politike.
nemojmo da unistavamo i skrnavimo ono sto svet
prepozne kao vrhunski i autohtoni simbol hricanstva evrope.
moramo da sacuvamo taj model SPC od naleta
dnevne politike.
nemojmo da unistavamo i skrnavimo ono sto svet
prepozne kao vrhunski i autohtoni simbol hricanstva evrope.
Guest- Guest
Re: Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
Nova europska desnica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako su srbi protiv islamizacije i muslimana onda su hrvati za islamizaciju i muslimane
:D
2015-08-06
ili vise preslika KKK...jer ta 'nova desnica' se ne ogranicava samo an muslimane kako smo vidjeli lijepo na primjeru austrije,slovacke..ista rampa za radnike hrvate,bosance,srbe u austriji,slovackoj....a danska desnica strpala sve u isti kos istocno od labe i juzno od triglava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro vucino znamod a si ti za mujage ali nova europa neće imati osjećaja za takve.
Il si s nama il s njima!
Il si s nama il s njima!
2015-08-06
pizzon wrote:
Lijepo al naše crkve su ljepše, doduše vaši samostani u grčkoj meteori su vanzemaljski, vaseljenski...
2015-08-06
..he,he...sto ti mislis d aje europska desnica napose ona sa zapada samo ogranicena na muslimane,crnce..onda si ti decko teski naivac...i ako se striktno drze krscanstva odnosno on im je u prvom planu varas se decko..tu ti je vise u igri white power..saa dobrim dobrim pedigreom..epikur37 wrote:Dobro vucino znamod a si ti za mujage ali nova europa neće imati osjećaja za takve.
Il si s nama il s njima!
2015-09-08
epikur37 wrote:pizzon wrote:
Lijepo al naše crkve su ljepše, doduše vaši samostani u grčkoj meteori su vanzemaljski, vaseljenski...
To je sve napravljeno od hrvatskih novaca dok smo bili u Jugoslaviji.
crvenkasti-
2014-04-17
evo epikure..crvenkasti(i jos neki) su lijep primjer zasto ej to tako...i zasto su tvoji snovi mokri..
2015-09-08
vuksadinare wrote:..he,he...sto ti mislis d aje europska desnica napose ona sa zapada samo ogranicena na muslimane,crnce..onda si ti decko teski naivac...i ako se striktno drze krscanstva odnosno on im je u prvom planu varas se decko..tu ti je vise u igri white power..saa dobrim dobrim pedigreom..epikur37 wrote:Dobro vucino znamod a si ti za mujage ali nova europa neće imati osjećaja za takve.
Il si s nama il s njima!
Kako koji dan ti u sve većem raskoraku s nama desničarima.....ostaješ sam s islamistima i šiptarima....
ne znam...kako hoćeš
2015-08-06
vuksadinare wrote:evo epikure..crvenkasti(i jos neki) su lijep primjer zasto ej to tako...i zasto su tvoji snovi mokri..
šta sad s crvekastim, eno stavio lijepe svodove naše sestrinske crkve
2015-08-06
..odi ti klanovcima pa se zaderi..'ja sam islamofob braco...ali sam slaven,krscanin svi smo braca'...a ono kad te okruze..i kazu..'ok ovo za islam..ali ipak si niza rasa sto te ne spasava jos si ktome i balkanac'...i mrak..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..he,he...sto ti mislis d aje europska desnica napose ona sa zapada samo ogranicena na muslimane,crnce..onda si ti decko teski naivac...i ako se striktno drze krscanstva odnosno on im je u prvom planu varas se decko..tu ti je vise u igri white power..saa dobrim dobrim pedigreom..epikur37 wrote:Dobro vucino znamod a si ti za mujage ali nova europa neće imati osjećaja za takve.
Il si s nama il s njima!
Kako koji dan ti u sve većem raskoraku s nama desničarima.....ostaješ sam s islamistima i šiptarima....
ne znam...kako hoćeš
2015-09-08
..i didao negatuivno po obicaju pridjev hrvatski..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:evo epikure..crvenkasti(i jos neki) su lijep primjer zasto ej to tako...i zasto su tvoji snovi mokri..
2015-09-08
u glavnom s novom desnicom vama pravašima mrka kapa, jebeno
2015-08-06
vuksadinare wrote:..i didao negatuivno po obicaju pridjev hrvatski..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:evo epikure..crvenkasti(i jos neki) su lijep primjer zasto ej to tako...i zasto su tvoji snovi mokri..
Baš je grubijan
2015-08-06
stari izjest ce te mrznja prema vlastitom narodu...iskreno..mislim da dio vlastitog naroda mrzis vise nego muslimane..to je tvoj problem..tu ti ja ne mogu pomoci..istina nema nevinih ni na drugoj strani..visegodisnje ponizavanje i podcjenjivanje da se sad ne ponavljam uzelo danak...mrznja je zajebana stvar..epikur37 wrote:u glavnom s novom desnicom vama pravašima mrka kapa, jebeno
2015-09-08
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:evo epikure..crvenkasti(i jos neki) su lijep primjer zasto ej to tako...i zasto su tvoji snovi mokri..
Takvi su najgori.
Prave da te privuku.
Ni ne snađeš se, zvrk, krk, i već si u njihovoj državi i oni ti gospodare.
crvenkasti-
2014-04-17
pa jeste takvi..okrenem rostilj malo propagande i laznog tepanja i evo ga kupljen..crvenkasti wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:evo epikure..crvenkasti(i jos neki) su lijep primjer zasto ej to tako...i zasto su tvoji snovi mokri..
Takvi su najgori.
Prave da te privuku.
Ni ne snađeš se, zvrk, krk, i već si u njihovoj državi i oni ti gospodare.
2015-09-08
vuksadinare wrote:stari izjest ce te mrznja prema vlastitom narodu...iskreno..mislim da dio vlastitog naroda mrzis vise nego muslimane..to je tvoj problem..tu ti ja ne mogu pomoci..istina nema nevinih ni na drugoj strani..visegodisnje ponizavanje i podcjenjivanje da se sad ne ponavljam uzelo danak...mrznja je zajebana stvar..epikur37 wrote:u glavnom s novom desnicom vama pravašima mrka kapa, jebeno
ja ne mrzim, osobito s tri piva jednom rakijicom u sebi te šniclom pred sobom ;)
2015-08-06
ne znam epikure..nekako si mi ti9 slab vjernik onaj iskonski...vise politicki..recimo vec sam ti rekao od moje zene obitelj je daleko vis eod tebe izgubila ne samo materijalno pa kao iskreni vjernici iskreno psotuju sve..cak ni ne mrze srbe koji su im oteli,zapalili i obili clana obitelji..jednostavno ne opterecuju se niti sa srbima niti sa muslimanima..eto zato si ti politicki vjernik oni oni iskonski od srca..politicki si vjernik kao i aj..sve drugo ej lazepikur37 wrote:vuksadinare wrote:stari izjest ce te mrznja prema vlastitom narodu...iskreno..mislim da dio vlastitog naroda mrzis vise nego muslimane..to je tvoj problem..tu ti ja ne mogu pomoci..istina nema nevinih ni na drugoj strani..visegodisnje ponizavanje i podcjenjivanje da se sad ne ponavljam uzelo danak...mrznja je zajebana stvar..epikur37 wrote:u glavnom s novom desnicom vama pravašima mrka kapa, jebeno
ja ne mrzim, osobito s tri piva jednom rakijicom u sebi te šniclom pred sobom ;)
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Mesečnik Vog uporedio Hram Svetog Save sa Sagrada familijom
» Milo traži matični broj Svetog Save za registraciju
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Hedl: MZ ima mekan stav i podržava Dodika zbog rastuće islamizacije u BiH
» Mesečnik Vog uporedio Hram Svetog Save sa Sagrada familijom
» Milo traži matični broj Svetog Save za registraciju
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe