Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
http://www.telegraf.rs/vesti/svet/2948956-skandal-u-belfastu-uz-sliku-hrama-svetog-save-pozivaju-na-linc-muslimana-i-odbranu-evrope-od-islamizacije
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
Znači, po njihovom, Srbi su simbol otpora Europe od islamizacije?
Što smo onda mi? Neprijatelji protivnika islamizacije?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Uz sliku Hrama Svetog Save pozivaju na linč muslimana i odbranu Evrope od islamizacije
e jesu uzeli pravi primjer..pa vise lici na aju sofiju nego na krscansku crkvu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:e jesu uzeli pravi primjer..pa vise lici na aju sofiju nego na krscansku crkvu..
Aja Sofija nije kršćanska crkva, po tvome?
crvenkasti-
2014-04-17
danas nije..sto li ej danas?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:e jesu uzeli pravi primjer..pa vise lici na aju sofiju nego na krscansku crkvu..
2015-09-08
On zna samo za Ferhadiju. Tamo ga vodili daidža i amidža kad je bio mali.crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:e jesu uzeli pravi primjer..pa vise lici na aju sofiju nego na krscansku crkvu..
vuksadinare wrote:danas nije..sto li ej danas?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:e jesu uzeli pravi primjer..pa vise lici na aju sofiju nego na krscansku crkvu..
Da sam ja glup poput tebe, ne bih nikad ništa govorio, a o pisanju ne bih ni razmišljao.
crvenkasti-
2014-04-17
jel ti zivis danas..ili u kojem vremenu zivis?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:danas nije..sto li ej danas?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:e jesu uzeli pravi primjer..pa vise lici na aju sofiju nego na krscansku crkvu..
Da sam ja glup poput tebe, ne bih nikad ništa govorio, a o pisanju ne bih ni razmišljao.
2015-09-08
crvenkasti wrote:Znači, po njihovom, Srbi su simbol otpora Europe od islamizacije?
vuksadinare wrote:jel ti zivis danas..ili u kojem vremenu zivis?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:danas nije..sto li ej danas?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:e jesu uzeli pravi primjer..pa vise lici na aju sofiju nego na krscansku crkvu..
Aja Sofija ti je etalon za kršćansku crkvu. Tisuću godina je bila najveća kršćanska crkva na svijetu.
Uzor i obrazac kako kršćanska crkva treba izgledati.
crvenkasti-
2014-04-17
bila....nekad je i kosovo bilo srpsko ali vise nije osim u masti.....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:jel ti zivis danas..ili u kojem vremenu zivis?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:danas nije..sto li ej danas?crvenkasti wrote:
Aja Sofija ti je etalon za kršćansku crkvu. Tisuću godina je bila najveća kršćanska crkva na svijetu.
Uzor i obrazac kako kršćanska crkva treba izgledati.
2015-09-08
Bezveze , Srbi i Irci, ono Dublin jbte, aj da su te letke bacali po Amsterdamu aj još koliko toliko nego Dublin
Smiješno
Smiješno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mislim da s eovdje radi o sjevernoirskim protestantima..oni su vecina u sjevernoj irskoj i belfastuRayMabus wrote:Bezveze , Srbi i Irci, ono Dublin jbte, aj da su te letke bacali po Amsterdamu aj još koliko toliko nego Dublin
Smiješno
2015-09-08
Kako god okreneš radi se o debilima kojima je multikulti bio način vladanja svijetom a sad kad su im se isti naselili u Britaniju sad ih kao treba žaliti
Bodljikava žica na La Manš i trpaj još
Bodljikava žica na La Manš i trpaj još
2014-04-11
nece sore smjet vise u irsku
a i sina ce joj vratit ubosnu a otamo ce ga ustase protjerat u zagreb
a i sina ce joj vratit ubosnu a otamo ce ga ustase protjerat u zagreb
2014-04-19
Izgleda da se radi i o katolicimavuksadinare wrote:mislim da s eovdje radi o sjevernoirskim protestantima..oni su vecina u sjevernoj irskoj i belfastuRayMabus wrote:Bezveze , Srbi i Irci, ono Dublin jbte, aj da su te letke bacali po Amsterdamu aj još koliko toliko nego Dublin
Smiješno
Kršćani VS islam
2014-04-11
2014-04-11
RayMabus wrote:Izgleda da se radi i o katolicimavuksadinare wrote:mislim da s eovdje radi o sjevernoirskim protestantima..oni su vecina u sjevernoj irskoj i belfastuRayMabus wrote:Bezveze , Srbi i Irci, ono Dublin jbte, aj da su te letke bacali po Amsterdamu aj još koliko toliko nego Dublin
Smiješno
Kršćani VS islam
To je krivo. Traba biti: katolici + islam vs pravoslavci.
crvenkasti-
2014-04-17
Evo sad javilo da je jučer u Londonu u samo sat i pol izbodeno šest maloljetnika
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1036994
To tamo divlji zapad
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1036994
To tamo divlji zapad
2014-04-11
Hram je napravljen u srpsko_vizantiskom stilu
moramo da sacuvamo taj model SPC od naleta
dnevne politike.
nemojmo da unistavamo i skrnavimo ono sto svet
prepozne kao vrhunski i autohtoni simbol hricanstva evrope.
moramo da sacuvamo taj model SPC od naleta
dnevne politike.
nemojmo da unistavamo i skrnavimo ono sto svet
prepozne kao vrhunski i autohtoni simbol hricanstva evrope.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Obračun kod Hrama Sv.Save
» Mesečnik Vog uporedio Hram Svetog Save sa Sagrada familijom
» Milo traži matični broj Svetog Save za registraciju
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Hedl: MZ ima mekan stav i podržava Dodika zbog rastuće islamizacije u BiH
» Mesečnik Vog uporedio Hram Svetog Save sa Sagrada familijom
» Milo traži matični broj Svetog Save za registraciju
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Hedl: MZ ima mekan stav i podržava Dodika zbog rastuće islamizacije u BiH