Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
jeste, svakome po zasluzi, racuni se moraju platitiEroo wrote:Znači testiran? Super.Leteca Pegla wrote:mnogi su, mnogi upravo od ovakvih baraka, mozda od istih ovih koje kupujemo mozda i trenirani od ljudi koji su stavili prst na okidac i opalili raketu iz ovakve jedne barake. :)Noor wrote:ne bi, poginuo je, kao civilLeteca Pegla wrote:mozemo onda i tvog tetka ko pilota, ide uz ove barake po godistu....Noor wrote:
jasno da ima...
inače, moj tetak je bio pilot izraelske avijacije, koncem 70-ih letio s F-15 Eagle, a s navršenih 27 godina morao je u mirovinu :)
Guest- Guest
Re: Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
inače, moj tetak je bio pilot izraelske avijacije, koncem 70-ih letio s F-15, a s navršenih 27 godina morao je u mirovinu :)
Uh. :) Inače opak avion besprijekorne borbene statistike. Zapravo ne znam je li makar jedan pao u dog fightu ili čak oboren sa zemlje.
dog fight je inače gotovo nemoguć postao.
a zar nije nedavno srusena neka izraelska, ako nije baraka onda bar f16?kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
inače, moj tetak je bio pilot izraelske avijacije, koncem 70-ih letio s F-15, a s navršenih 27 godina morao je u mirovinu :)
Uh. :) Inače opak avion besprijekorne borbene statistike. Zapravo ne znam je li makar jedan pao u dog fightu ili čak oboren sa zemlje.
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:a zar nije nedavno srusena neka izraelska, ako nije baraka onda bar f16?kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
Raketom sa zemlje.
Last edited by slidingdoorsoperator on 6/4/2018, 13:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eroo wrote:Imaš gore link na srpski tekst pa pročitaj prije nego šta komentiraš.Serbinho-3 wrote:Ne zna se ko je mladji...
Ako ti još uvijek ne bude jasno - pitaj, odgovorit ću ti koliko kao laik mogu.
Sta imam da otvaram link.
Oba modela su Muzejski eksponati, samo ste vi dali 500 milki a mi djaba.
Sada, Gripene da ste uzeli, to je vec druga prica, ovako, ako im otkaze nesto i prinudno sleti u Srbiju, bice vraćen auto slepom putem Beograd Zegej.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
Skoro. Zaključaš cilj i ćao đaci.
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:
racuni se moraju platiti
Svatko svoje. Uključujući tu i idiote koji okolo prosipaju parole o miru u svijetu kao da sudjeluju na natjecanju za miss svijeta, a stanje postaje sve napetije i miris novih ratova sve jači.
Guest- Guest
oni koji sljede put Luciferov, zavrse tamo gdje ih on vodi :)slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:
racuni se moraju platiti
Svatko svoje. Uključujući tu i idiote koji okolo prosipaju parole o miru u svijetu kao da sudjeluju na natjecanju za miss svijeta, a stanje postaje sve napetije i miris novih ratova sve jači.
Guest- Guest
Noor wrote:u razdoblju svoje pune pilotske aktivnosti puno toga je prošao, na puno zadataka bio i uspio uvijek spasiti i glavu i stroj...no nakon umirovljenja mu je to užasno falilo i nastavio je raditi kao civilni pilot u kompaniji EL-AL još neko vrijeme...no kako mu je falio onaj adrenalin, nabavio si je nekakvu letjelicu, slično malom helikopteru...onako "za dušu"...i uživao na tome par godina, sve dok na jednom letu nije došlo do neke greške, valjda mu se sve pogasilo, pao je i na žalost poginuo...slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
Da, te male i posebno amaterske letjelice za svoju dušu znaju biti jako opasne. Kvar se relativno lako dogodi, a kako je ipak riječ o nekim visinama, havarije često završavaju tragično.
Guest- Guest
to i potvrđuje ovaj paradoks, nakon zavidne vojne karijere i toliko sati leta i akcije u vojnom borbenom zrakoplovu, pa kasnije i u civilnom, poginuti na tako glup način u tom letećem sranju...baš shitslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:u razdoblju svoje pune pilotske aktivnosti puno toga je prošao, na puno zadataka bio i uspio uvijek spasiti i glavu i stroj...no nakon umirovljenja mu je to užasno falilo i nastavio je raditi kao civilni pilot u kompaniji EL-AL još neko vrijeme...no kako mu je falio onaj adrenalin, nabavio si je nekakvu letjelicu, slično malom helikopteru...onako "za dušu"...i uživao na tome par godina, sve dok na jednom letu nije došlo do neke greške, valjda mu se sve pogasilo, pao je i na žalost poginuo...slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
Da, te male i posebno amaterske letjelice za svoju dušu znaju biti jako opasne. Kvar se relativno lako dogodi, a kako je ipak riječ o nekim visinama, havarije često završavaju tragično.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
leti i s jednim krilom...naravno, u pravim rukamaEroo wrote:
F-15 još uvijek leti, koliko mi je poznato. Strašni avioni još uvijek.
Doduše, svi su u rukama Israelaca ubojiti. Ako i nisu naprave ih da jesu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jedno pitanje...ovako laički. Pošto vidim da ima dosta ogorčenosti.
Što znači...istrošenost resursa i na osnovu čega se određuje starost i upotrebljivost aviona?
Što znači...istrošenost resursa i na osnovu čega se određuje starost i upotrebljivost aviona?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Inače je očito riječ o ozbiljno portalu za vojna pitanja, a ne o nekom od Vučićevih srbijanskih šrot medija. Ljudi znaju o čemu govore.
naravno čim hvale rvacke mentalno poremećene retarde mora da su neovisni i dobri kao medij. da su kojim slučajem pljuvali ti bi ih prvi detektirao o zasuo salvom uvreda koje bi potkrijepio neoborivim dokazima. jel ima vode u Slavonskom Brodu?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Jedno pitanje...ovako laički. Pošto vidim da ima dosta ogorčenosti.
Guest- Guest
pa i dobro odrzavani Junkers Ju 87 iliti Stuka isto moze letit i upotrebljiv je. Ajmo i par komada toga nabavit za 100-200 miljuna eura, nesto procitah negdje da su svojedobno drndali tamo 40tih. Ono evo kad se vec spominje 91 da imamo u kompletu i 45 pa mozemo staviti tocku na to napokon....MaximusDecimusMiridije wrote:Jedno pitanje...ovako laički. Pošto vidim da ima dosta ogorčenosti.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Jedno pitanje...ovako laički. Pošto vidim da ima dosta ogorčenosti.
po godini proizvodnje. ti sada imaš 80 godina tvoja je godina proizvodnje (rođenje) bilo prije 80 godina. koliko god se ti kurčio da se osjećaš mlad i da možeš ovo ono možeš kurac...te škripe ti kosti, kurac ti non stop gleda u zemlju, išijas samo što te ne zgrmi a ni sa crijevima ti nešto nije baš najbolje, bubrezi su zatajili, kašljuca ti đigerica, sala imaš za dvjesto kila čvaraka...
Guest- Guest
Okej.
Eto na taj način promatrano ovi avioni su dobili......Nove kosti, presvučeni su novom kožom, svi organi su zamjenjeni, pljuvačka je osuvremenjena a svaki prdac im miriše ko lavanda
Eto na taj način promatrano ovi avioni su dobili......Nove kosti, presvučeni su novom kožom, svi organi su zamjenjeni, pljuvačka je osuvremenjena a svaki prdac im miriše ko lavanda
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Okej.
znači sve je novo a prodaju ga kao polovnog? hoćeš reći da su židovi tako glupi da kupe od proizvođača sve nove djelove tj. novi avion u kitu samo ga oni sklope a onda ga prodaju kao polovnog? gdje je tu cost benefit?
Guest- Guest
Već sam jednom napisao lijepo sve, ti dipliš opet po svome. Nema smila o tome raspravljati dalje s tobom
Guest- Guest
Gnječ wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Okej.
znači sve je novo a prodaju ga kao polovnog? hoćeš reći da su židovi tako glupi da kupe od proizvođača sve nove djelove tj. novi avion u kitu samo ga oni sklope a onda ga prodaju kao polovnog? gdje je tu cost benefit?
Neznalico, ovaj put i ne bih više.
Israelci su od 11,000 projektiranih sati naleta po avionu popapali 7,800 i prodaju ostatak : 3,200 sati.
Iliti, ak' ti objasnim kao kmetu , da buš lakše razumel:
Od 11,000 nečega prodaješ nepotrošeni dio od 3,200...Ne prodaješ ono šta si potrošio,
već samo ono šta još nisi. A to kako se kod aviona to određuje, mislim ostatak nepotrošenog, to je znanost
koju ti ne mogu objasniti ni kad bi mi se dalo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dakle, ko traktor, radni sati i gotovo
jebemvas u mig16 i f29
jebemvas u mig16 i f29
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku
» UŽAS:Srbi masovno u šoping u Hrvatsku jer je - puno jeftinije
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",
» Gdje su danas Srbi koji su napadali Hrvatsku?Zivotare svi su ih odbacili
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku
» UŽAS:Srbi masovno u šoping u Hrvatsku jer je - puno jeftinije
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",
» Gdje su danas Srbi koji su napadali Hrvatsku?Zivotare svi su ih odbacili
Page 4 of 9