Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
Leteca Pegla wrote:cek cek evo jos jednom...slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:ko leti vrijedi, ko vrijedi leti, ko ne leti ne vrijedi!slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:
pa kad vec zivimo u alanu fordu
Govori u svoje ime.
Ili još preciznije rečeno, Alan Ford je stanje tvog uma i tu zapravo više nema pomoći.
Pa ne kažem ja badava da je Alan Ford stanje tvoga uma. I to je očito nepovratno.
I onako kad počnemo letjeti nećemo imati 12 ili 18 pilota spremnih za letenje. Taj zrakoplov se kupuje za pilote rođene 2000. ili kasnije, za one koji su sad upisali fakultet. Strpat ćemo ga da 2027. i 2028. bude u punoj borbenoj spremnosti s avionom od 47 godina.
Kupljeno je 3,000 sati naleta po avionu. S te strane može biti star 60 godina.
Pogledaj koliko su stari američki B-1, A-10 i još neki...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Izraelske "Munje" i "Gromovi" za Hrvatsku:Srbi nahvalili kupnju F-16 za HRZ..bolji su od naših MIG-29
Leteca Pegla wrote:cek cek evo jos jednom...slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:ko leti vrijedi, ko vrijedi leti, ko ne leti ne vrijedi!slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:
pa kad vec zivimo u alanu fordu
Govori u svoje ime.
Ili još preciznije rečeno, Alan Ford je stanje tvog uma i tu zapravo više nema pomoći.
Pa ne kažem ja badava da je Alan Ford stanje tvoga uma. I to je očito nepovratno.
Ponavljaj ti retardirane idiotarije koliko hoćeš puta, ali to su uvijek jedne te iste retardirane idiotarije.
Guest- Guest
mamoze i 100 godina i 1000 godina. Eno i u dokumentarcu battleship sto je bio u kinima su se ameri borili protiv vanzemaljaca u parnom brodu sa posadom od 80+ godina. Tako da i mi protiv srba mozemo u barakama sa vojnim pilotom metuzalemom tusom koji je davno letio u nekoj ovakvoj baraci. Sve 5 evo, da vas nema trebalo bi vas izmisliti....Eroo wrote:Leteca Pegla wrote:cek cek evo jos jednom...slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:ko leti vrijedi, ko vrijedi leti, ko ne leti ne vrijedi!slidingdoorsoperator wrote:
Govori u svoje ime.
I onako kad počnemo letjeti nećemo imati 12 ili 18 pilota spremnih za letenje. Taj zrakoplov se kupuje za pilote rođene 2000. ili kasnije, za one koji su sad upisali fakultet. Strpat ćemo ga da 2027. i 2028. bude u punoj borbenoj spremnosti s avionom od 47 godina.
Kupljeno je 3,000 sati naleta po avionu. S te strane može biti star 60 godina.
Pogledaj koliko su stari američki B-1, A-10 i još neki...
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:a ti tvrdis da tvoj um nije u alanu fordu? Je je, prijatelju, samo toga jos nisi svjestan pa si pre ozbiljan nesto i ne smijes se! Slajd! Tako ces samo dobit cir na zelucu neces izaci iz alan fordovske stvarnosti....slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:bilo kakvi, vazno da kostaju 100 miljuna dolara minimalno....kic wrote:Leteca Pegla wrote:
ma ja sam starinska pegla, mene samo frknes u zrak i ja letim, a radar ne treba, zvjezede se vide jasno i bez toga kad sletim na glavu.
Moze me se i na katapult ispalit isto letim i tada. Ko i ove barake, bolje da nabavimo i par ovecih katapulta jer ce te barake zraka & letenja vidjeti jedino ako ih ispalimo katapultom u zrak....
ali neke stare katapulte jasno..
I to bi se isplatilo ako ćemo samo tebe katapultirati... već negdje jako daleko.
Naravno da nije. To se jasno vidi i po tome što nam mišljenja dijametralno suprostavljena, a ti si definitivno u stanju uma po Alan Ford matrici.
Čir na želucu nikada nisam imao, nemam ga, a sad sam vjerojatno i prestar da ga uzgojim. Dakle, ništa od tvojih mokrih snova.
Guest- Guest
ti si grunf iz alana forda mozda? Ajde evo ti pusa, kako ono melikor rece, ljubav mog zivota?....slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:cek cek evo jos jednom...slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:ko leti vrijedi, ko vrijedi leti, ko ne leti ne vrijedi!slidingdoorsoperator wrote:
Govori u svoje ime.
Ponavljaj ti retardirane idiotarije koliko hoćeš puta, ali to su uvijek jedne te iste retardirane idiotarije.
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:
Sve 5 evo, da vas nema trebalo bi vas izmisliti....
Tebe ne bi, jer vjeruj mi, nikome ne trebaš.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:a ti tvrdis da tvoj um nije u alanu fordu? Je je, prijatelju, samo toga jos nisi svjestan pa si pre ozbiljan nesto i ne smijes se! Slajd! Tako ces samo dobit cir na zelucu neces izaci iz alan fordovske stvarnosti....slidingdoorsoperator wrote:Leteca Pegla wrote:bilo kakvi, vazno da kostaju 100 miljuna dolara minimalno....kic wrote:
ali neke stare katapulte jasno..
I to bi se isplatilo ako ćemo samo tebe katapultirati... već negdje jako daleko.
Naravno da nije. To se jasno vidi i po tome što nam mišljenja dijametralno suprostavljena, a ti si definitivno u stanju uma po Alan Ford matrici.
Čir na želucu nikada nisam imao, nemam ga, a sad sam vjerojatno i prestar da ga uzgojim. Dakle, ništa od tvojih mokrih snova.
Guest- Guest
jasno da ima...Eroo wrote:Naravno. Svih 12 je već obnovljeno i mogli bi ih sutra dopremit u Zemunik.Noor wrote:znači i "naši"?Eroo wrote:Noor wrote:
Ovaj je F-16 C/D Barak 2020.
Svi izraelski F-16 su već obnovljeni na ovu verziju...Imaju produžen hrbat do kabine (za smještaj el. opreme),
koje originali nemaju.
Treba prije osposobiti pilote, tehnički kadar, izgraditi hangare za svakog posebno, plus za gorivo, srediti piste itd...
Bez veze bi bilo dopremit avione pa da ih se gleda kako gnjiju...Produženi vijek naleta od 3,000 sati počinje
teći od momenta dopremanja...sve ima svoju logiku, jelda.
inače, moj tetak je bio pilot izraelske avijacije, koncem 70-ih letio s F-15, a s navršenih 27 godina morao je u mirovinu :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mozemo onda i tvog tetka ko pilota, ide uz ove barake po godistu....Noor wrote:jasno da ima...Eroo wrote:Naravno. Svih 12 je već obnovljeno i mogli bi ih sutra dopremit u Zemunik.Noor wrote:znači i "naši"?Eroo wrote:Noor wrote:
Svi izraelski F-16 su već obnovljeni na ovu verziju...Imaju produžen hrbat do kabine (za smještaj el. opreme),
koje originali nemaju.
Treba prije osposobiti pilote, tehnički kadar, izgraditi hangare za svakog posebno, plus za gorivo, srediti piste itd...
Bez veze bi bilo dopremit avione pa da ih se gleda kako gnjiju...Produženi vijek naleta od 3,000 sati počinje
inače, moj tetak je bio pilot izraelske avijacije, koncem 70-ih letio s F-15 Eagle, a s navršenih 27 godina morao je u mirovinu :)
Guest- Guest
Noor wrote:
inače, moj tetak je bio pilot izraelske avijacije, koncem 70-ih letio s F-15, a s navršenih 27 godina morao je u mirovinu :)
Uh. :) Inače opak avion besprijekorne borbene statistike. Zapravo ne znam je li makar jedan pao u dog fightu ili čak oboren sa zemlje.
Guest- Guest
ne bi, poginuo je, kao civilLeteca Pegla wrote:mozemo onda i tvog tetka ko pilota, ide uz ove barake po godistu....Noor wrote:jasno da ima...Eroo wrote:Naravno. Svih 12 je već obnovljeno i mogli bi ih sutra dopremit u Zemunik.Noor wrote:znači i "naši"?Eroo wrote:
koje originali nemaju.
inače, moj tetak je bio pilot izraelske avijacije, koncem 70-ih letio s F-15 Eagle, a s navršenih 27 godina morao je u mirovinu :)
2017-10-06
Ko, tetak ili F-15?Noor wrote:jasno da ima...Eroo wrote:Naravno. Svih 12 je već obnovljeno i mogli bi ih sutra dopremit u Zemunik.Noor wrote:znači i "naši"?Eroo wrote:Noor wrote:
koje originali nemaju.
F-15 još uvijek leti, koliko mi je poznato. Strašni avioni još uvijek.
Doduše, svi su u rukama Israelaca ubojiti. Ako i nisu naprave ih da jesu.
2016-07-22
Ne zna se ko je mladji...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Eroo wrote:
Je, nevjerojatni su. Najefikasnija vojska na svijetu. Od sad i naš strateški partner. :)
Guest- Guest
mnogi su, mnogi upravo od ovakvih baraka, mozda od istih ovih koje kupujemo mozda i trenirani od ljudi koji su stavili prst na okidac i opalili raketu iz ovakve jedne barake. :)Noor wrote:ne bi, poginuo je, kao civilLeteca Pegla wrote:mozemo onda i tvog tetka ko pilota, ide uz ove barake po godistu....Noor wrote:jasno da ima...Eroo wrote:Naravno. Svih 12 je već obnovljeno i mogli bi ih sutra dopremit u Zemunik.Noor wrote:
znači i "naši"?
Guest- Guest
Imaš gore link na srpski tekst pa pročitaj prije nego šta komentiraš.Serbinho-3 wrote:Ne zna se ko je mladji...
Ako ti još uvijek ne bude jasno - pitaj, odgovorit ću ti koliko kao laik mogu.
2016-07-22
Znači testiran? Super.Leteca Pegla wrote:mnogi su, mnogi upravo od ovakvih baraka, mozda od istih ovih koje kupujemo mozda i trenirani od ljudi koji su stavili prst na okidac i opalili raketu iz ovakve jedne barake. :)Noor wrote:ne bi, poginuo je, kao civilLeteca Pegla wrote:mozemo onda i tvog tetka ko pilota, ide uz ove barake po godistu....Noor wrote:jasno da ima...Eroo wrote:
Naravno. Svih 12 je već obnovljeno i mogli bi ih sutra dopremit u Zemunik.
2016-07-22
u razdoblju svoje pune pilotske aktivnosti puno toga je prošao, na puno zadataka bio i uspio uvijek spasiti i glavu i stroj...no nakon umirovljenja mu je to užasno falilo i nastavio je raditi kao civilni pilot u kompaniji EL-AL još neko vrijeme...no kako mu je falio onaj adrenalin, nabavio si je nekakvu letjelicu, slično malom helikopteru...onako "za dušu"...i uživao na tome par godina, sve dok na jednom letu nije došlo do neke greške, valjda mu se sve pogasilo, pao je i na žalost poginuo...slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
Uh. :) Inače opak avion besprijekorne borbene statistike. Zapravo ne znam je li makar jedan pao u dog fightu ili čak oboren sa zemlje.
ma tetak...štatije, onaj njegov stroj još letiEroo wrote:Ko, tetak ili F-15?Noor wrote:jasno da ima...Eroo wrote:Naravno. Svih 12 je već obnovljeno i mogli bi ih sutra dopremit u Zemunik.Noor wrote:znači i "naši"?Eroo wrote:
koje originali nemaju.
F-15 još uvijek leti, koliko mi je poznato. Strašni avioni još uvijek.
2017-10-06
Piloti vam već idu u Israel na osposabljanje kod njihovih iskusnih instruktora.slidingdoorsoperator wrote:Eroo wrote:
Je, nevjerojatni su. Najefikasnija vojska na svijetu. Od sad i naš strateški partner. :)
To nisu akademski predavači, već netko tko je u borbi stekao iskustvo. To vama i treba, jelda.
2016-07-22
jeste, svakome po zasluzi, racuni se moraju platitiEroo wrote:Znači testiran? Super.Leteca Pegla wrote:mnogi su, mnogi upravo od ovakvih baraka, mozda od istih ovih koje kupujemo mozda i trenirani od ljudi koji su stavili prst na okidac i opalili raketu iz ovakve jedne barake. :)Noor wrote:ne bi, poginuo je, kao civilLeteca Pegla wrote:mozemo onda i tvog tetka ko pilota, ide uz ove barake po godistu....Noor wrote:
jasno da ima...
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku
» UŽAS:Srbi masovno u šoping u Hrvatsku jer je - puno jeftinije
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",
» Gdje su danas Srbi koji su napadali Hrvatsku?Zivotare svi su ih odbacili
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku
» UŽAS:Srbi masovno u šoping u Hrvatsku jer je - puno jeftinije
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",
» Gdje su danas Srbi koji su napadali Hrvatsku?Zivotare svi su ih odbacili
Page 3 of 9