Austrija će zabraniti ustaško okupljanje na Bleiburgu?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Austrija će zabraniti ustaško okupljanje na Bleiburgu?
draza ima papir saveznika a pavelic nema
to je granica svih granica
Guest- Guest
draza ima papir saveznika?..sto saveznici nisu intervenirali onda kad ga je tito osudio i koknuo..nisu ni trepnuli okom..pizzon wrote:draza ima papir saveznika a pavelic nema
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
kic stavljaj kljuc na ovu provokatorsku temu...
2015-09-08
vuksadinare wrote:draza ima papir saveznika?..sto saveznici nisu intervenirali onda kad ga je tito osudio i koknuo..nisu ni trepnuli okom..pizzon wrote:draza ima papir saveznika a pavelic nema
nisu, nisu ni za blajburg
to je cena koju je zapad morao da prihvati
da bi smirio ruse i njihovu ogromnu zrtvu u ratu sa hitlerom
dali su istok i balkan staljinu i njegovim satrapima
Last edited by pizzon on 4/4/2018, 12:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:kic stavljaj kljuc na ovu provokatorsku temu...
nemas papir !
Guest- Guest
kljuc kic...dok se ne pocnu jebavat majke,none,tate,djedovi,bake...znas kako zavrsavaju ove teme
2015-09-08
A ne! O ovome moramo govoriti jer je to težak problem Hrvatske.vuksadinare wrote:kljuc kic...dok se ne pocnu jebavat majke,none,tate,djedovi,bake...znas kako zavrsavaju ove teme
Kada će se Hrvatska odalečiti od ustaštva? Kada će CUH početi kritički govoriti od NDH?
O tome se treba govoriti.
Ja ne želim da se mene i moju djecu naziva ustašama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tebe jebe sto te informer ili saff.ba naziav ustasom..pa nazivali su te i '91..i nazivat cete i 2111...kkao sto cemo mi njih nazivati cetnicima,siptarima,mujagama,milogorcima i slicnojastreb wrote:A ne! O ovome moramo govoriti jer je to težak problem Hrvatske.vuksadinare wrote:kljuc kic...dok se ne pocnu jebavat majke,none,tate,djedovi,bake...znas kako zavrsavaju ove teme
Kada će se Hrvatska odalečiti od ustaštva? Kada će CUH početi kritički govoriti od NDH?
2015-09-08
Ne. Neće. Hrvatska ništa ne radi da bi osudila NDH,čak su i Srbe napali zbog izložbe o NDH,umjesto da su jednu takvu izložbu sami napravili.vuksadinare wrote:tebe jebe sto te informer ili saff.ba naziav ustasom..pa nazivali su te i '91..i nazivat cete i 2111...kkao sto cemo mi njih nazivati cetnicima,siptarima,mujagama,milogorcima i slicnojastreb wrote:A ne! O ovome moramo govoriti jer je to težak problem Hrvatske.vuksadinare wrote:kljuc kic...dok se ne pocnu jebavat majke,none,tate,djedovi,bake...znas kako zavrsavaju ove teme
2014-04-22
..opet...srbi kad pricaju o jasenovcu,ustasam to je radi propagadne svhe...i mitomanije..i hranjenja nacionalnih gladnih usta..mene ne jebu price 'reko djedo a njemu njegov djedo'...to mo's pušiti uz gusle...drugo mene su nazivali i ustasom jos 1989 godine..jastreb wrote:Ne. Neće. Hrvatska ništa ne radi da bi osudila NDH,čak su i Srbe napali zbog izložbe o NDH,umjesto da su jednu takvu izložbu sami napravili.vuksadinare wrote:tebe jebe sto te informer ili saff.ba naziav ustasom..pa nazivali su te i '91..i nazivat cete i 2111...kkao sto cemo mi njih nazivati cetnicima,siptarima,mujagama,milogorcima i slicnojastreb wrote:A ne! O ovome moramo govoriti jer je to težak problem Hrvatske.vuksadinare wrote:kljuc kic...dok se ne pocnu jebavat majke,none,tate,djedovi,bake...znas kako zavrsavaju ove teme
2015-09-08
Dobro,kad ti i jesi ustaša, Mrziš Srbe,mrziš Srbiju,mrzio si Jugoslaviju. Uvijek si bio kontra partizana i Partije. Dobro,,jedino što ti fali da budeš zadrti katolik.vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote: drugo mene su nazivali i ustasom jos 1989 godine..
2014-04-22
Srbijanska propaganda press. Deboto nekidan, Jastreb, na današnji dan.
Guest- Guest
opet ti po svome..koje tebe drilao u djeztinjstvu uz gusle u bjelopolju.. ....naravno da nisam volio srbe i srbiju...za jugu mi se fuckalo...protiv partije svakako...a sto s etice partizana nekako sam tu bio podjeljen imali su dobrih i losijih strana...kao i sve druge vojskejastreb wrote:Dobro,kad ti i jesi ustaša, Mrziš Srbe,mrziš Srbiju,mrzio si Jugoslaviju. Uvijek si bio kontra partizana i Partije. Dobro,,jedino što ti fali da budeš zadrti katolik.vuksadinare wrote:jastreb wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote:
2015-09-08
ma daj molim te-..ovaj jastreb je toliko zatucan i ispranog mozda odrsta u lickom pravoslavnom selu kod babe i djeda koji su mu bajke prodavali..'meni reko djedo a njemu njegov djedo..evo ti malo sinko varenika pa dobro pocuj sto ce ti djedo kazat'kofein wrote:Srbijanska propaganda press. Deboto nekidan, Jastreb, na današnji dan.
2015-09-08
jel ovakav?pizzon wrote:draza ima papir saveznika a pavelic nema
Noor wrote:jel ovakav?pizzon wrote:draza ima papir saveznika a pavelic nema
2015-09-08
ne to su saveznicki piloti preubuceni u nemacke odore d aih lakse prebace na saveznicku stranu..
2015-09-08
Noor wrote:jel ovakav?pizzon wrote:draza ima papir saveznika a pavelic nema
Ti si nam okosnica
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne to su saveznicki piloti preubuceni u nemacke odore d aih lakse prebace na saveznicku stranu..
Draža je bio fasciniran letenjem. Na kraju je ipak završio u vazduhu.
Guest- Guest
Da nismo ustaše, bili bismo Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
aha :)vuksadinare wrote:ne to su saveznicki piloti preubuceni u nemacke odore d aih lakse prebace na saveznicku stranu..
inače i ta banda četnička bi bila u nacističkim odorama, da draža nije baš to uvjetovao u ponudi Hitleru o suradnji...da nemaju obvezu nositi njihove uniforme i da sam draža ostane u ilegali, kako bi u očima srpskog naroda, koji nije kužio te njegove pokvarene dvostruke igrice, ostao narodni heroj i uzor četništva
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Austrija : Parlament izglasao rezoluciju o Bleiburgu
» Ustaško đubre
» standardno okupljanje radnika
» Održat će se okupljanje svih Slavena ove godine?
» Nacionalno okupljanje Marine Le Pen će se pridružiti Orbanovom savezu
» Ustaško đubre
» standardno okupljanje radnika
» Održat će se okupljanje svih Slavena ove godine?
» Nacionalno okupljanje Marine Le Pen će se pridružiti Orbanovom savezu
Page 2 of 5