Austrija će zabraniti ustaško okupljanje na Bleiburgu?
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Austrija će zabraniti ustaško okupljanje na Bleiburgu?
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/zabrana-okupljanja-na-bleiburgu-10-tisuca-austrijanaca-protiv-fasisticke-manifestacije-1150253/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Austrija će zabraniti ustaško okupljanje na Bleiburgu?
Ako neće brdo Muhamedu,onda će Muhamed brdu.
Velika je vika na Hrvatsku. Do nebesa se čuje.
Kulturni svijet neće dozvioljavati vaše monade.
2014-04-22
ja bi isto da s ezabrani..cisto radi toga sto na bleirburgu nije pocelo ubijanje...i bleiburg je cisto slucajno odabran jer se nije moglo obiljezavati na drugim stratistima posto je juga bila...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
pretjerujes jer si peta kolona..jastreb wrote:Ako neće brdo Muhamedu,onda će Muhamed brdu.
2015-09-08
Jedna Austrija koja je dala Hitlera,odriče se svake pomisli na nacizam. U centru Beča je spomenik CVrvenoj armiji koja je taj grad oslobodila od nacizma,a kod nas se ruše spomenici.
2014-04-22
Ne. Vi ste peta kolona. Što više vi ste bršljan koji guši zdravo hrvatsko stablo.vuksadinare wrote:pretjerujes jer si peta kolona..jastreb wrote:Ako neće brdo Muhamedu,onda će Muhamed brdu.
2014-04-22
sirenje defetistickih poruka spada u petokolonastvo....
2015-09-08
Čak su i Muslimani,koji su po postocima najviše bili u ustašama,odbacili to zlo i danas se toga srame. A mi to zlo nazivamo Hrvatskom vojskom!!!
jesmo li mi normalni???
jesmo li mi normalni???
2014-04-22
pretjerujes...clanovi obitelji imaju pravo da obiljeze stradavanje svojih clanova bili oni krivi bili oni pravi..mada kazem meni to bleirburg nije..kao prvo u stranoj je zemlji..drugo..nisu s etamo desili zlocini nego po kriznom putu..trece...to s ene bi trebalo ticati drugih drzava...jastreb wrote:Ne. Vi ste peta kolona. Što više vi ste bršljan koji guši zdravo hrvatsko stablo.vuksadinare wrote:pretjerujes jer si peta kolona..jastreb wrote:Ako neće brdo Muhamedu,onda će Muhamed brdu.
2015-09-08
gdjke sluzbeno pise d asu ustase proglasene hrvatskom vojskom?..jer pise u sutavu,zakonima daj odjebi vise sa sirenjem dezinformacija..odi vise u krcmu bog te jebo ludujastreb wrote:Čak su i Muslimani,koji su po postocima najviše bili u ustašama,odbacili to zlo i danas se toga srame. A mi to zlo nazivamo Hrvatskom vojskom!!!
jesmo li mi normalni???
2015-09-08
A što od navedenog nije istina???vuksadinare wrote:sirenje defetistickih poruka spada u petokolonastvo....
2014-04-22
nijwe istina nista tuljane...povodis se za marginalnim skupinama..hoces legalizirati sto govori keleminac kao da to govori sluzbena vlast..i govoris o nekim nazivima kao da su sluzbeni..kao d asu uneseni u ustav,zakone...jastreb wrote:A što od navedenog nije istina???vuksadinare wrote:sirenje defetistickih poruka spada u petokolonastvo....
2015-09-08
Na HRT-u. U crkvama. U školama.vuksadinare wrote:gdjke sluzbeno pise d asu ustase proglasene hrvatskom vojskom?..jer pise u sutavu,zakonima daj odjebi vise sa sirenjem dezinformacija..odi vise u krcmu bog te jebo ludujastreb wrote:Čak su i Muslimani,koji su po postocima najviše bili u ustašama,odbacili to zlo i danas se toga srame. A mi to zlo nazivamo Hrvatskom vojskom!!!
jesmo li mi normalni???
2014-04-22
domobranstvo je sluzbeno bila hrvatska vojska ali ne i ustase...ja to na hrt-u nisam cuo...u kojim skolama?...dok to ne pise u ustavu,zakonu..ne priznajem takve skrabotinejastreb wrote:Na HRT-u. U crkvama. U školama.vuksadinare wrote:gdjke sluzbeno pise d asu ustase proglasene hrvatskom vojskom?..jer pise u sutavu,zakonima daj odjebi vise sa sirenjem dezinformacija..odi vise u krcmu bog te jebo ludujastreb wrote:Čak su i Muslimani,koji su po postocima najviše bili u ustašama,odbacili to zlo i danas se toga srame. A mi to zlo nazivamo Hrvatskom vojskom!!!
jesmo li mi normalni???
2015-09-08
to je normalno,
da se prekine sa orgijanjem majmUna
da se prekine sa orgijanjem majmUna
Guest- Guest
pomen nevinim zrtvama sa bljaburga upropasti U ikonografija
koja se svede na velicanje ndh, ustasa i a. pevelica
tako dobijemo dan ustasa umesto zadusnice nevinim zrtvama
koja se svede na velicanje ndh, ustasa i a. pevelica
tako dobijemo dan ustasa umesto zadusnice nevinim zrtvama
Guest- Guest
U Beogradu su dali dvije ulice po imenima Peka dapčevića i Koče Popovića,na kojima je bio i dio državnog vrha,rekavši da se radi o rodoljubima i herojima.
Kod nas skinu ime Maršala Tita,a Ivi Loli Ribaru skinu glavu.
U Podgorici ne diraju biste i spomenike nar.heroja. Ni u Skopju,ni u Sarajevu,čak ni u Ljubljani.
Samo u ovom katolifatu.
U Podgorici ne diraju biste i spomenike nar.heroja. Ni u Skopju,ni u Sarajevu,čak ni u Ljubljani.
Samo u ovom katolifatu.
2014-04-22
zato nicu spomenici drazi ko gljive poslije kise...a gdje imas spomenik anti pavelicu u hrvatskoj?jastreb wrote:U Beogradu su dali dvije ulice po imenima Peka dapčevića i Koče Popovića,na kojima je bio i dio državnog vrha,rekavši da se radi o rodoljubima i herojima.
Samo u ovom katolifatu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:zato nicu spomenici drazi ko gljive poslije kise...a gdje imas spomenik anti pavelicu u hrvatskoj?jastreb wrote:U Beogradu su dali dvije ulice po imenima Peka dapčevića i Koče Popovića,na kojima je bio i dio državnog vrha,rekavši da se radi o rodoljubima i herojima.
Samo u ovom katolifatu.
hehe, svašta
draza i pavelic
Guest- Guest
draza ima papir saveznika a pavelic nema
to je granica svih granica
to je granica svih granica
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Austrija : Parlament izglasao rezoluciju o Bleiburgu
» Ustaško đubre
» standardno okupljanje radnika
» Održat će se okupljanje svih Slavena ove godine?
» Nacionalno okupljanje Marine Le Pen će se pridružiti Orbanovom savezu
» Ustaško đubre
» standardno okupljanje radnika
» Održat će se okupljanje svih Slavena ove godine?
» Nacionalno okupljanje Marine Le Pen će se pridružiti Orbanovom savezu
Page 1 of 5