Pero Ćorić najavio osvajanje vlasti :D
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pero Ćorić najavio osvajanje vlasti :D
Pero pusti fudbalerku i isti sukofein wrote:Pero....Ron Jeremy....
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Karamarko je ono Jeffrey Tambor, mlađa verzija minus komedija.
Guest- Guest
neve wrote:hmm? jel to dobro ili loše? :D:aben wrote:ovo je jedna od onih retkih tema na koj si stora nevista :)
hoti bi reći da je to dobro, ali
masovna histerija mi je danas reko da je dobro sve ča jest :(
2014-04-16
podrska bratu peri ma sta god kokusavao ucinit :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Karamarko
"Imamo preeeeedsjednicu " mi je izazvalo trenutačni transfer nelagode epskih razmjera.
Guest- Guest
a i ti, ko french maid, svima sve povjeruješaben wrote:hoti bi reći da je to dobro, ali
2014-04-12
MaximusDecimusMiridije wrote:kofein wrote:U blagom je odnosu s Karamarkom.
Pišu si pisma i šalju linkove glazbe. Citiraju filozofe i raspravljaju o smislu života do dugo u noć
:^^0
pa super, ako propadne ta priča s političkom desnicom, ostaje mu na raspolaganju njegova fizička desnicakofein wrote:...prema insinuacijama o izvjesnoj Siščanki iz gornjeg stenograma, uživio se u ulogu. :sleazy:
(aww, jesam otrovna)
2014-04-12
kao da ti ponekad nisi malo više popiJo...kofein wrote:"Imamo preeeeedsjednicu " mi je izazvalo trenutačni transfer nelagode epskih razmjera.MaximusDecimusMiridije wrote:Karamarko
2014-04-12
neve wrote:a i ti, ko french maid, svima sve povjeruješ :_|: :D:aben wrote:hoti bi reći da je to dobro, ali
pa, ko i francuskoj sobarici, i meni je u interesu da morin ženi objosniti kako je sve ča sun učini zapravo bilo dobro
2014-04-16
kofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Karamarko
"Imamo preeeeedsjednicu " mi je izazvalo trenutačni transfer nelagode epskih razmjera.
to sad kaješ :D
pa ima raznih načinaaben wrote:pa, ko i francuskoj sobarici, i meni je u interesu da morin ženi objosniti kako je sve ča sun učini zapravo bilo dobro
2014-04-12
neve wrote:pa super, ako propadne ta priča s političkom desnicom, ostaje mu na raspolaganju njegova fizička desnicakofein wrote:...prema insinuacijama o izvjesnoj Siščanki iz gornjeg stenograma, uživio se u ulogu. :sleazy:
(aww, jesam otrovna)
Hahahaha
Aben je u pravu
Guest- Guest
kic wrote:kofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Karamarko
Ne. Suštinu podržavam i danas. Način i stil te najave su me porazili moj Kic.... :)
Guest- Guest
kofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Karamarko
A gle nije nikoga napalilo u svakom slučaju
Guest- Guest
kofein wrote:kic wrote:kofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Karamarko
Ne. Suštinu podržavam i danas. Način i stil te najave su me porazili moj Kic.... :)
to mu je bilo najboljih 5sekundi života..
trebao se češće opijati Karamarko, i Ataturk je donosio najvažnije odluke u bitkama nakon što bi se napio.. ima nešto u tome..
ma hoće mene to u proljeće, moja sezona, jbg... jezik ko krava rep, brži od mozgakofein wrote:Hahahaha
Aben je u pravu
to su bile lošije vijesti, a sad jedna dobra: proći će!
2014-04-12
kic wrote:kofein wrote:kic wrote:kofein wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Karamarko
to mu je bilo najboljih 5sekundi života..
trebao se češće opijati Karamarko, i Ataturk je donosio najvažnije odluke u bitkama nakon što bi se napio.. ima nešto u tome..
Ima, ako zajebeš možeš reći "Jebiga ljudi pijan sam bio"
Guest- Guest
neve wrote:
jezik ko krava rep, brži od mozga
Ovo me sad udeprimiralo.....Haiku opis mojih prvih 30 godina života
Guest- Guest
utapanje opreza i razuma u špiritu?kic wrote:trebao se češće opijati Karamarko, i Ataturk je donosio najvažnije odluke u bitkama nakon što bi se napio.. ima nešto u tome..
predlažeš da slijedimo?
2014-04-12
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
» App za osvajanje Njemačke
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
» App za osvajanje Njemačke
Page 2 of 6