Pero Ćorić najavio osvajanje vlasti :D
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pero Ćorić najavio osvajanje vlasti :D
sviđa mi se boja glasa :)slidingdoorsoperator wrote:A da?
Onda će ti se garant svidjeti i ova:
Barry White: Let The Music Play
neva- Posts : 4367
2014-04-12
neve wrote:sviđa mi se boja glasa :)slidingdoorsoperator wrote:A da?
Svim ženama. :)
Guest- Guest
aben wrote:
evo, jo ću samo još soul train, pa više ne ću.
smišno je za pomisliti ča smo mi u to doba u jugosloveniji činili dok su merikunci plijesali, nismo njanci iz kanti za smeće mogli isti jer niko nišćće ni boco, partizani su sve uzeli sebi, pobili ustaše a ostali u red za crni kruh, moj brende
Je, traume iz djetinjstva su još svježe...mene su moji slali po koks koji je ispada iz teretnih vagona na putu za Gaženicu da se ne smrznemo jer su i ljute zime onda bile...sjećam se ko jučer kad je '85 pa snig iza Nove godine i održa se još i sutradan...:)
darth_vader-
2014-04-17
a nije bilo ni bananaaben wrote:smišno je za pomisliti ča smo mi u to doba u jugosloveniji činili dok su merikunci plijesali, nismo njanci iz kanti za smeće mogli isti jer niko nišćće ni boco, partizani su sve uzeli sebi, pobili ustaše a ostali u red za crni kruh, moj brende
(i sad ću naravno kidnuti, pa se vi do ujutro zabavljajte sa ustašama & ekipom :))
l'noć
2014-04-12
slidingdoorsoperator wrote:Svim ženama. :)neve wrote:sviđa mi se boja glasa :)slidingdoorsoperator wrote:A da?
(odoh)
2014-04-12
neve wrote:slidingdoorsoperator wrote:Svim ženama. :)neve wrote:sviđa mi se boja glasa :)slidingdoorsoperator wrote:A da?
(odoh)
Noć. :)
Guest- Guest
jasambrend wrote:
sjećam se ko jučer kad je '85 pa snig iza Nove godine i održa se još i sutradan...:)
Blago vama, jer se te zime na kontinentu snijeg održao negdje od Božića do kraja ožujka.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:
sjećam se ko jučer kad je '85 pa snig iza Nove godine i održa se još i sutradan...:)
Blago vama, jer se te zime na kontinentu snijeg održao negdje od Božića do kraja ožujka.
A je i kod nas par dana...čudo neviđeno do tada...ne pamte ni najstariji...a ciklički se ponovi svakih pet-šest godina...:)
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:a ostali u red za crni kruh, moj brende
Eh da. Sjećanja na ranojutarnje redove za crni kruh su još vrlo snažna. Makar, koji god da si kupio bio je ukusan nakon tog ranog buđenja, jutarnje gimnastike i čeličenja organizma.
Guest- Guest
jasambrend wrote:aben wrote:
smišno je za pomisliti ča smo mi u to doba u jugosloveniji činili dok su merikunci plijesali, nismo njanci iz kanti za smeće mogli isti jer niko nišćće ni boco, partizani su sve uzeli sebi, pobili ustaše a ostali u red za crni kruh, moj brende
Je, traume iz djetinjstva su još svježe...mene su moji slali po koks koji je ispada iz teretnih vagona na putu za Gaženicu da se ne smrznemo jer su i ljute zime onda bile...sjećam se ko jučer kad je '85 pa snig iza Nove godine i održa se još i sutradan...:)
ljuta zima, ćo, imun sliku di su svi stojadini prekriveni debelin slojen sniga. te godine je oficir stegnjajić minjo rolete pa smo naučili i skijati na nizbi kod mesoprometa
2014-04-16
da je samo malo ranije puko černobil, možda bi bilo ranije ugrijaloslidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:
2014-04-16
aben wrote:da je samo malo ranije puko černobil, možda bi bilo ranije ugrijaloslidingdoorsoperator wrote:jasambrend wrote:
A nema veze, ovako smo barem imali radioaktivnu salatu.
Guest- Guest
aben wrote:jasambrend wrote:aben wrote:
ljuta zima, ćo, imun sliku di su svi stojadini prekriveni debelin slojen sniga. te godine je oficir stegnjajić minjo rolete pa smo naučili i skijati na nizbi kod mesoprometa
Ne laži, bilo je i Spačeka, a i pokoji Reno 4 ili Zastava 750...bilo je izbora za svačiji džep skoro k'o i danas, uostalom...recimo i danas kupim auto, natankam ga i izštekam frižider jer mi ne treba neko vrijeme...:)
darth_vader-
2014-04-17
o djevocice :)mativka wrote:Moje poštovanje, dinosauri :)
Trči vrime, cvili maška,
traje jubav, pusta siromaška,
šaka suza, vrića smija,
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Revoltiran nedavnim izbacivanjem iz HSP AS, nekadašnji glavni tajnik stranke Pero Ćorić u petak je izvijestio kako je stranačko vodstvo kazneno prijavio zbog "pokušaja neprijateljskog preuzimanja" stranke, na što mu je predsjednik HSP AS Hrvoje Niče poručio kako ga se ne boji te da mu je tužba potpuno iracionalna.
"Indicije o neprijateljskom preuzimanju dobile su i svoju potvrdu. 5. travnja zaprimio sam zapisnik tzv. sjednice Časnog suda koja je održana telefonski i prema kojoj sam ja, koji sam idejni tvorac i utemeljitelj, isključen iz HSP AS. Uspoređujući medijima odaslan isti zapisnik od 24. ožujka razvidno je da se manipulira brojem članova Časnog suda, njihovim potpisima, a posebice načinom na koji su nelegalno pribavljeni", navodi Ćorić u priopćenju.
casni sud
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
» App za osvajanje Njemačke
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
» App za osvajanje Njemačke
Page 6 of 6