Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
HRVATSKA PRIJEPORI SE NASTAVLJAJU
Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav" Piše D.I., 08. rujna. 2017. @ 11:09 - KOMENTARA 2min.
Pero Ćorić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)Pero Ćorić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Nakon što je jučer vijest dana bila uklanjanje ploče s pozdravom "Za dom spremni" iz Jasenovca, ideološki prijepori se nastavljaju i danas.
Pero Ćorić, glavni tajnik stranke HSP AS u razgovoru za DNEVNIK.hr kazao je kako je HOS-ova ploča iz Jasenovca s natpisom "Za dom spremni" nezakonito uklaonjena te će tražiti njen povratak.
VEZANI ČLANCI
Milorad Pupovac (Foto: Robert Anic/PIXSELL)
Pupovac: "Dobro je da ploča više nije u Jasenovcu, ali je neprihvatljiva daljnja legalizacija tog pozdrava"
Predrag Štromar (Foto: Dnevnik.hr)
"Nismo zadovoljni, ne želimo ZDS u javnosti. Nisam znao da je HOS dobio rješenje Ministarstva uprave"
"Mi kao HSP AS ćemo vratiti ploču u dogovoru s braniteljskim udrugama. Ploča je nezakonito uklonjena jer je ona od strane Skupštine grada Zagreba postavljena u skladu sa svim procedurama Odbora za postavljanje ploče gdje je usklađen tekst koji će stajati na njoj. Gradska skupština je digla ruku za to, među njima i HDZ i mnogi drugi. Ja i vodsstvo stranke smo bili dio nečijeg folklora što se pretvorilo u političku trgovinu. Na ploči stoji istinski stari hrvatski podrav. Bio sam u Vukovaru s nekoliko braniteljskih udruga i oni su također iskazali želju da ponovno postavimo ploču", kazao je Ćorić.
Poručio je da su jučerašnje izjave HOS-ovac inicirane političkom trgovinom te da moraju otkriti tko im je što ponudio.
"Čelnici HOS-a su izigrani što potvrđuju izjave premijera i Štromara. Vratit ćemo ploču na isto mjesto. Strahujemo da će drugom fazom vladinog plana ZDS i sve ostale svetinje postati kriminalno djelo", kazao je Ćorić i dodao da će kao stranka inicirati postavljanje te ploče.
Tajnik HSP AS-a i nekadašnji saborski zastupnik (dok je HDZ bio u koalicijskoj vladi s HSP AS-om) poručio je kako o NDH ima izrazito negativan stav što znaju svi koji ga poznaju.
"Uvukao se strah u ljude koji su devedesetih branili državu, doslovne se boje uljuđenih proeuropskih političara kao što je Andrej Plenković", kaže Ćorić.
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pero-coric-trazit-cemo-da-se-ploca-sa-zds-vrati-u-jasenovac-to-je-stari-hrvatski-podzrav---488457.html
..........................
Pravaši neće odustati, znao sam.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
Pero ima bradicu a la Starčević i tetovažicu na ruci JNA a traži ZDS ...ludilo
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
ove ustase, sve neki pogmeji i nakaze. tacno se vide frustracije iz ranijih perioda zivota...
Guest- Guest
kaja wrote:Pero ima bradicu a la Starčević i tetovažicu na ruci JNA a traži ZDS ...ludilo
ozbiljno. zamisli ti šta je i kakva zbrka u tim u glavama?!mutava baštarda wrote:kaja wrote:Pero ima bradicu a la Starčević i tetovažicu na ruci JNA a traži ZDS ...ludilo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Oni lepo zive od prodaje magle...sada ce razvlaciti plocu i na istoj kupiti kajmak...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
...e moj pero prosla baba sa koalcima...sad zovnite đapica na janjetinu..on ce vam sve objasniti..'kako i sto ej bilo'...i bice posve 'iskren'..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..Braća wrote:ove ustase, sve neki pogmeji i nakaze. tacno se vide frustracije iz ranijih perioda zivota...
2015-09-08
..ali sirine narastao..
2015-09-08
Lakse ga preskociti, nego zaobici...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vuksadinare wrote:pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..Braća wrote:ove ustase, sve neki pogmeji i nakaze. tacno se vide frustracije iz ranijih perioda zivota...
dobro ti od '90 do '92 su bili nakaze, ne pigmeji...
Guest- Guest
a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:vuksadinare wrote:pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..Braća wrote:ove ustase, sve neki pogmeji i nakaze. tacno se vide frustracije iz ranijih perioda zivota...
Guest- Guest
ti su vam bili trn u petiBraća wrote:vuksadinare wrote:pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..Braća wrote:ove ustase, sve neki pogmeji i nakaze. tacno se vide frustracije iz ranijih perioda zivota...
2015-09-08
Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:vuksadinare wrote:pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..Braća wrote:ove ustase, sve neki pogmeji i nakaze. tacno se vide frustracije iz ranijih perioda zivota...
pa ja nisam ustasa, ja se tu ne racunam...
Guest- Guest
..ti si glodar...Braća wrote:Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:vuksadinare wrote:pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..Braća wrote:ove ustase, sve neki pogmeji i nakaze. tacno se vide frustracije iz ranijih perioda zivota...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ti si glodar...Braća wrote:Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:vuksadinare wrote:
pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..
ti si gejlija, kao onaj bolesnik iz costarice? wannabe ustasa i nacista?
Guest- Guest
Stari pozdravi iz 1941. Evo kaže Hasanče da je to čisti ustaški pozdrav.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ti si čedo, to znamo...a što se izgleda tiče, ni pravim ustašama, a ni ovim "današnjima" niste ni do koljena, ustaše su bili uredni, pošišani i obrijani, a ne zarasli vukodlaci kao vi :)Braća wrote:pa ja nisam ustasa, ja se tu ne racunam...Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:vuksadinare wrote:pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..Braća wrote:ove ustase, sve neki pogmeji i nakaze. tacno se vide frustracije iz ranijih perioda zivota...
Guest- Guest
Noor wrote:ti si čedo, to znamo...a što se izgleda tiče, ni pravim ustašama, a ni ovim "današnjima" niste ni do koljena, ustaše su bili uredni, pošišani i obrijani, a ne zarasli vukodlaci kao vi :)Braća wrote:pa ja nisam ustasa, ja se tu ne racunam...Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:vuksadinare wrote:
pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..
2015-09-08
Noor wrote:ti si čedo, to znamo...a što se izgleda tiče, ni pravim ustašama, a ni ovim "današnjima" niste ni do koljena, ustaše su bili uredni, pošišani i obrijani, a ne zarasli vukodlaci kao vi :)Braća wrote:pa ja nisam ustasa, ja se tu ne racunam...Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:vuksadinare wrote:
nisam ja cetnik...
dzaba ustasama sva urednost ovog sveta kada ne lice ni na sta.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pero Ćorić najavio osvajanje vlasti :D
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» HSS: U slučaju odcjepljenja RS tražit ćemo isto za HRHB
» Kenwood Kenon: Zbog presude Sanaderu tražit ćemo reviziju arbitraže o Ini
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» HSS: U slučaju odcjepljenja RS tražit ćemo isto za HRHB
» Kenwood Kenon: Zbog presude Sanaderu tražit ćemo reviziju arbitraže o Ini
Page 1 of 2