Denkverbot
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
Cetvrta crtica je vjeruj mi tocnamativka wrote:- plavuše su žene smanjene inteligencije
- pas i mačka ne mogu zajedno
- homoseksualna ljubav ne može biti jaka poput heteroseksualne
- Kic voli žene starije životne dobi
Eto, :D
Guest- Guest
Al plata ne voli nju :)kic wrote:
mama tata, pas kravata-
mativka voli, uhljebska plata-
Guest- Guest
Ne znam, nekako mi to ne ide uz njega. Al sve je moguće :) Vole li one njega?PhoebeBuffay wrote:Cetvrta crtica je vjeruj mi tocnamativka wrote:- plavuše su žene smanjene inteligencije
Guest- Guest
Osuđujem svako nečovječno postupanje bez obzira na predznak.PhoebeBuffay wrote:Mativka sto mislis o ustastvu?
Guest- Guest
Ode malo spremati pa učenje. Slijedećih dana se moram psihički prebaciti na drugu razinu.
Guest- Guest
ali socijalizam je nečovječan pa ga ipak ne osudjuješmativka wrote:Osuđujem svako nečovječno postupanje bez obzira na predznak.PhoebeBuffay wrote:Mativka sto mislis o ustastvu?
2014-04-16
makedonci su srdačnikic wrote:
nabrojimo par dobrih predrasuda:
vlasi su joki
otočani su individualci
mlodi su praznoglavi
žene želu da se odlučuje nemesto njih
cigan će te zajebati
socijalisti su ili glupi ili zlobni
pušoči smrdu
2014-04-16
Ne mogu vjerovati da sam ovo procitala...mativka wrote:Osuđujem svako nečovječno postupanje bez obzira na predznak.PhoebeBuffay wrote:Mativka sto mislis o ustastvu?
U pozitivnom smislu :)
Guest- Guest
Vole jer je mal sincic.mativka wrote:Ne znam, nekako mi to ne ide uz njega. Al sve je moguće :) Vole li one njega?PhoebeBuffay wrote:Cetvrta crtica je vjeruj mi tocnamativka wrote:- plavuše su žene smanjene inteligencije
Poniza, onak...
Kic voli biti submissive
Guest- Guest
kic wrote:
nabrojimo par dobrih predrasuda:
Ephraim Kishon je rekao da se nitko ne bi smijao njegovim knjigama da on u njima ne koristi shematizirane klišee ilitiga predrasude. Kaže, kada bi napisao da su Švicarci lijeni, temperamentni, da svugdje kasne i da vole pjevati, a da su Talijani točni, odgovorni, da nikada ne kasne i da su radoholičari, publika bi jednostavno prezrela njegove pripovjetke zato jer u njima nema istine. Publika se voli smijati onim osobinama, svojim ili tuđim, koje imaju temelja u stvarnosti.
Guest- Guest
Dobrih ljudi ima sve manje.
Oni su ugrozena vrsta.
Ugrozenih vrsta ima sve vise.
Zato je dobrih ljudi sve manje.
---
Ne znam je li ovo dobar primjer predrasude, je li ovo dobra predrasuda ili, pak, predrasudni dobar primjer, ali cini mi se da je svaka predrasuda cirkularnog tipa.
Oni su ugrozena vrsta.
Ugrozenih vrsta ima sve vise.
Zato je dobrih ljudi sve manje.
---
Ne znam je li ovo dobar primjer predrasude, je li ovo dobra predrasuda ili, pak, predrasudni dobar primjer, ali cini mi se da je svaka predrasuda cirkularnog tipa.
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Vole jer je mal sincic.mativka wrote:Ne znam, nekako mi to ne ide uz njega. Al sve je moguće :) Vole li one njega?PhoebeBuffay wrote:Cetvrta crtica je vjeruj mi tocnamativka wrote:- plavuše su žene smanjene inteligencije
Poniza, onak...
Kic voli biti submissive
I onda sam ja "kaktus" i "samaram" Kica bez povoda i konca..
Guest- Guest
Ja sam zaljubljena u kica, ti nisi ;)violator wrote:PhoebeBuffay wrote:Vole jer je mal sincic.mativka wrote:Ne znam, nekako mi to ne ide uz njega. Al sve je moguće :) Vole li one njega?PhoebeBuffay wrote:Cetvrta crtica je vjeruj mi tocnamativka wrote:- plavuše su žene smanjene inteligencije
Poniza, onak...
Kic voli biti submissive
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Ja sam zaljubljena u kica, ti nisi ;)violator wrote:PhoebeBuffay wrote:Vole jer je mal sincic.mativka wrote:Ne znam, nekako mi to ne ide uz njega. Al sve je moguće :) Vole li one njega?PhoebeBuffay wrote:
Cetvrta crtica je vjeruj mi tocna
Poniza, onak...
Kic voli biti submissive
Aha, to bi bio povod. :-D A konac? Budi njegova Arijadna. Kad ostari, okrenut ce se mladjima. Pronaci nit koju si mu ostavila.
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50