Denkverbot
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
Drugim ričima, ti ćeš uvijek provjeriti sastojke kolača?aben wrote:drugin ričima, ti ćeš uvika poisti koloč?mativka wrote:Ti voliš znati, a ja volim osjećati.aben wrote:dakle, ostalo je irelevantno.mativka wrote:Da!aben wrote:
...ideja
mislin, jo volin znati kakov je ki, ali kad dojde stani pani, to se ne broji..
Guest- Guest
i gore, jednostavno ga ne ću poistimativka wrote:Drugim ričima, ti ćeš uvijek provjeriti sastojke kolača?aben wrote:drugin ričima, ti ćeš uvika poisti koloč?mativka wrote:Ti voliš znati, a ja volim osjećati.aben wrote:dakle, ostalo je irelevantno.mativka wrote:
Da!
mislin, jo volin znati kakov je ki, ali kad dojde stani pani, to se ne broji..
2014-04-16
pa, nis,mativka wrote:Jesi li ikada imao problema s težinom?
bi sun daleko u crvenomu po indexu težine, ali ne bi verovala ka bi ti kozo sliku da je to tolika kategorija, imo sun 29.9 ča je na granici između owerweight i obese. ni doktorica mi ni verovala, nego me je dola izmiriti, bi sun bokun čovika.
a sa sun na 24.4, ča je otprilike granica između normal i overweight, a izgljedun vitko ko narkoman
2014-04-16
pa e, kad mi dojde kaja s onin nogami, svašta mi more izgovoriti..dok ne dojde stani pani, pa se odredi na stronu fašizma, tu se moraju zaburaviti sve cice i guzice svita.mativka wrote:Al nekako mi odjekuje ono: Stani pani :)
2014-04-16
Ne znam zbog čega, al samo sam uzdahnula, i onako pomislila: A, što ti je ovo trebalo?!:)
Guest- Guest
a da ni soma ne znoš zoč?mativka wrote:Ne znam zbog čega, al samo sam uzdahnula, i onako pomislila: A, što ti je ovo trebalo?!:)
2014-04-16
Jednom si mi napisao da pišem pizdarije, a sada ti istom mjerom vraćam :)aben wrote:a da ni soma ne znoš zoč?mativka wrote:Ne znam zbog čega, al samo sam uzdahnula, i onako pomislila: A, što ti je ovo trebalo?!:)
Guest- Guest
a, tako,mativka wrote:Jednom si mi napisao da pišem pizdarije, a sada ti istom mjerom vraćam :)aben wrote:a da ni soma ne znoš zoč?mativka wrote:Ne znam zbog čega, al samo sam uzdahnula, i onako pomislila: A, što ti je ovo trebalo?!:)
ali jo sun imo razlog, a ti ga nemoš...
2014-04-16
Svatko ima svoje razloge i ja to prihvaćam. Iako mi ni tvoji niti danas nisu jasni :)aben wrote:a, tako,mativka wrote:Jednom si mi napisao da pišem pizdarije, a sada ti istom mjerom vraćam :)aben wrote:a da ni soma ne znoš zoč?mativka wrote:Ne znam zbog čega, al samo sam uzdahnula, i onako pomislila: A, što ti je ovo trebalo?!:)
Guest- Guest
pa, koji su to razlozi?mativka wrote:Svatko ima svoje razloge i ja to prihvaćam. Iako mi ni tvoji niti danas nisu jasni :)aben wrote:a, tako,mativka wrote:Jednom si mi napisao da pišem pizdarije, a sada ti istom mjerom vraćam :)aben wrote:a da ni soma ne znoš zoč?mativka wrote:Ne znam zbog čega, al samo sam uzdahnula, i onako pomislila: A, što ti je ovo trebalo?!:)
a, linkoj pa ću se provati ponovno objosniti...
2014-04-16
Znaš da ne čitam unazad, jer bitno pamtim. Negdje sam otišla i samo sam se poželjela javiti napisavši da sam na "rehabilitaciji".aben wrote:pa, koji su to razlozi?mativka wrote:Svatko ima svoje razloge i ja to prihvaćam. Iako mi ni tvoji niti danas nisu jasni :)aben wrote:a, tako,mativka wrote:Jednom si mi napisao da pišem pizdarije, a sada ti istom mjerom vraćam :)aben wrote:
a da ni soma ne znoš zoč?
Guest- Guest
ne razumin, kasno mi je..grin spati...mativka wrote:Znaš da ne čitam unazad, jer bitno pamtim. Negdje sam otišla i samo sam se poželjela javiti napisavši da sam na "rehabilitaciji".aben wrote:pa, koji su to razlozi?mativka wrote:Svatko ima svoje razloge i ja to prihvaćam. Iako mi ni tvoji niti danas nisu jasni :)aben wrote:a, tako,mativka wrote:
Jednom si mi napisao da pišem pizdarije, a sada ti istom mjerom vraćam :)
laku noć, mišu
2014-04-16
Ehh, dok ti spavaš, ja se patim. Kolina me probudila.
Tko ovdje spava snom pravednika?:)
Tko ovdje spava snom pravednika?:)
Guest- Guest
aben wrote:imun potribu napisati par riči o protekloj sezoni. ka ti nešto presiče vrime 82 puta, unda nekako lakše izduroš sve ča moroš, ča te ionako čeko. houston rocketsi jednostavno nisu media darling, a pregazili su ligu. uspješni underdog arhetip je gorivo životne vedrine, a jedino jače od toga bilo bi da su spursi bili eliminirani iz playoffa...
vidimo se u finalu, pobjednički mentalitet je u spursima-
- hrvati su očajni i zlobni šefovi, čak i kad odeš vani, bježi od firmi gdje su poslovođe hrvati
- muslimani imaju očajan ukus u glazbi, čak i kad se sprijateljiš s nekim, sljedi slušna čorba uz njihov osmijeh od uha do uha
- srbi su najbolji čobani ako tražite mesa i sira eto.
tako predrasude pomažu, za hrvata nećeš raditi, od muslimana nećeš žicati glazbenu preporuku, a kod srbina, well, nećeš tražit moderne proizvode i usluge..
- plavuše su žene smanjene inteligencije
- pas i mačka ne mogu zajedno
- homoseksualna ljubav ne može biti jaka poput heteroseksualne
- Kic voli žene starije životne dobi
Eto, :D
- pas i mačka ne mogu zajedno
- homoseksualna ljubav ne može biti jaka poput heteroseksualne
- Kic voli žene starije životne dobi
Eto, :D
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50