Denkverbot
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
Gnječ wrote:kic wrote:Gnječ wrote:kic wrote:
gnječ
morat ću te bacit jednom u more i to ti je sva zloba koju mogu sabrati :D
samo da bude po ljeti...
happy throw!
znam plivati i roniti.
Onda ronjaj! : )))
Tko je to izvalio? :-D
Guest- Guest
violator wrote::-(kic wrote:
ne sjećam se prvog svjesnog kakanja.. ali ne mogu to uvrstiti
bože koje raspre, šta bi bilo da 2 popijemo :^^
Ja sam cvrknuta. I ful crvena u licu. I to od pive s 3% alkohola :-(
---
Meni je to sve bilo strasno. Te fizioloske potrebe.. Od hranjenja do nuzde. A cesto sam i zamisljala da nemam tijelo pa sam cesto bila sva izgrebana i u modricama, rascupana i rasparane odjece. Moji su ludjeli..
kao pipi duga čarapa.
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote::-(kic wrote:
---
Meni je to sve bilo strasno. Te fizioloske potrebe.. Od hranjenja do nuzde. A cesto sam i zamisljala da nemam tijelo pa sam cesto bila sva izgrebana i u modricama, rascupana i rasparane odjece. Moji su ludjeli..
kao pipi duga čarapa.
Daaa :-)
Guest- Guest
aben wrote:gnjus je forumaš s iskona,Gnječ wrote:di je onaj gnjus od abena?
i odvratni ste s tin beštimami, vjerojatno ste srbi
ljevičari. slavimo ratifikaciju IK.
Guest- Guest
violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote::-(kic wrote:
---
kao pipi duga čarapa.
odmah mi je to palo na pamet. to može samo Pipi duga čarapa.
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Joj kic imas ti tih prica
Vise nego itko od nas
Jadna mama s tobom
usvoji ga već je odrasliji nećeš imat problema sa mijenjanjem pelena i ta sranja...
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote::-(kic wrote:
---
kao pipi duga čarapa.
odmah mi je to palo na pamet. to može samo Pipi duga čarapa.
Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump :-D
Guest- Guest
evo nešto stručno naučno:
PAMETNIJI PSUJU
Brže, više, jače... uz psovku
Prošle je godine objavljena studija koja je pokazala da su oni koji psuju pametniji i imaju bogatiji rječnik. Sada su znanstvenici tome dodali da psovka pomaže da ljudi budu brži i snažniji.
Znanstvenici s britanskog sveučilišta Keele proveli su dva testa fizičkih sposobnosti i ustanovili da su sudionici proizveli više snage kada su se bodrili psovkama nego neutralnim riječima, prenosi Guardian.
U prvom eksperimentu 29 sudionika testiralo je svoju anaerobnu snagu u kratkim biciklističkim sprintevima.
Morali su izabrati dvije riječi: psovku koju bi koristili kada bi slučajno u nešto udarili glavom i neku potpuno neutralnu riječ kojom bi opisali stol (poput 'drven' ili 'bijel').
U utrci u kojoj su psovali biciklisti su u prosjeku proizveli 24 wata više snage nego u onoj kada su koristili neutralne riječi.
U drugom eksperimentu 52 sudionika pristupilo je izometrijskom testu rukom. Ponovo su se koristili psovkama i neutralnim izrazima.
Kada su psovali njihova se snaga uvećala u prosjeku za 2,1 kilogram.
"Psovka očito pomaže snazi i izdržljivosti, ali tek moramo ustanoviti zašto", rekao je psiholog Richard Stephens.
U prethodne dvije godine provedene su još dvije odvojene studije o psovanju. Uz već spomenutu koja je pokazala da 'psovači' imaju bogatiji rječnik, druga je otkrila da su oni i iskrenije osobe.
Te studije, kaže Stephens, potrvđuju ono što zapravo već znamo. "Nije da smo ljudima otkrili nešto novo, ali to potvrđujemo na sustavan i objektivan način", rekao je.
"Mislim da ljudi instinktivno posežu za psovkom kada se povrijede ili kada traže dodatni fizički poticaj", kazao je.
Istraživanje je predstavljeno na skupu Britanskog društva psihologa.
(Hina)
http://www.glasistre.hr/cb989069-1ea3-4004-bc97-5246c1582be2
PAMETNIJI PSUJU
Brže, više, jače... uz psovku
Prošle je godine objavljena studija koja je pokazala da su oni koji psuju pametniji i imaju bogatiji rječnik. Sada su znanstvenici tome dodali da psovka pomaže da ljudi budu brži i snažniji.
Znanstvenici s britanskog sveučilišta Keele proveli su dva testa fizičkih sposobnosti i ustanovili da su sudionici proizveli više snage kada su se bodrili psovkama nego neutralnim riječima, prenosi Guardian.
U prvom eksperimentu 29 sudionika testiralo je svoju anaerobnu snagu u kratkim biciklističkim sprintevima.
Morali su izabrati dvije riječi: psovku koju bi koristili kada bi slučajno u nešto udarili glavom i neku potpuno neutralnu riječ kojom bi opisali stol (poput 'drven' ili 'bijel').
U utrci u kojoj su psovali biciklisti su u prosjeku proizveli 24 wata više snage nego u onoj kada su koristili neutralne riječi.
U drugom eksperimentu 52 sudionika pristupilo je izometrijskom testu rukom. Ponovo su se koristili psovkama i neutralnim izrazima.
Kada su psovali njihova se snaga uvećala u prosjeku za 2,1 kilogram.
"Psovka očito pomaže snazi i izdržljivosti, ali tek moramo ustanoviti zašto", rekao je psiholog Richard Stephens.
U prethodne dvije godine provedene su još dvije odvojene studije o psovanju. Uz već spomenutu koja je pokazala da 'psovači' imaju bogatiji rječnik, druga je otkrila da su oni i iskrenije osobe.
Te studije, kaže Stephens, potrvđuju ono što zapravo već znamo. "Nije da smo ljudima otkrili nešto novo, ali to potvrđujemo na sustavan i objektivan način", rekao je.
"Mislim da ljudi instinktivno posežu za psovkom kada se povrijede ili kada traže dodatni fizički poticaj", kazao je.
Istraživanje je predstavljeno na skupu Britanskog društva psihologa.
(Hina)
http://www.glasistre.hr/cb989069-1ea3-4004-bc97-5246c1582be2
Guest- Guest
Pa psovka dodje nesto kao otpustanje nagomilanih emocija. Kao kad placemo.. (radost, tuga, bol)
Guest- Guest
violator wrote:Pa psovka dodje nesto kao otpustanje nagomilanih emocija. Kao kad placemo.. (radost, tuga, bol)
da ali nije društveno prihvatljiva. zašto nije? baš tamo gdje bi ti psovka najviše trebala i pomogla tamo nesmiješ psovat recimo crkve, mup, razni državni uredi i kancelarije, liječničke ambulante i bolnice, sudovi itd.
Guest- Guest
violator wrote:Idem polako.. Citamo se. :-)
Laku noc, okrutni svijete!
Kalimero: .......
ala pomalo...homo svi spat jer ja ću isto...
Guest- Guest
Ali cu mu mmorat guzu brisatGnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Joj kic imas ti tih prica
Vise nego itko od nas
Jadna mama s tobom
usvoji ga već je odrasliji nećeš imat problema sa mijenjanjem pelena i ta sranja...
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Metilda vise nece ovdje pisati?
pa pisat će o meni oni koji su se žestoko zalagali za IK i protiv nasilja nad ženama.. neće me doduše tući ali će vrijeđati a verbalno nasilje je vrlo često okrutnije od fizičkog.. dakle svi vi koji ste vrijeđali nas ognjištare koji smo protiv IK a nakon komentara o meni nakon što sam završila temu o abortusu licemjeri ste i skačete sami sebi u usta tj jedete govna...
Guest- Guest
Pa I mene vrijedaju svako malo...
Gnjec I aben znas da nekada pretjeraju.
Nemam pojma zasto te non stop spominju ni kkoja je tocno situacija sa tobom...
A nitko nece da.mi.jasno kaze...
Pretpostavljam da je tto sto sve okrenes na vjeru?
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Pa I mene vrijedaju svako malo...
je, vidila sam da i tebe vrijeđaju na drugim temama
nisam primijetila da si nešto loše napisala o meni osim pa se gornja izjava ne odnosi na tebe.. :)
je, smeta im moje izricanje vjere i hrvatstva..
ali ne možemo svi biti književnici ante tomić tipa
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Ali cu mu mmorat guzu brisatGnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Joj kic imas ti tih prica
Vise nego itko od nas
Jadna mama s tobom
ne moraš. zoveš Herculaneu. dečki iz Herculanee će mu rado odštopat bulju i počistit sve fekalije. bit će ko nov.
Guest- Guest
really?PhoebeBuffay wrote:Pa I mene vrijedaju svako malo...
2014-04-16
I meni jje receni da sam glupaca.metilda wrote:PhoebeBuffay wrote:Pa I mene vrijedaju svako malo...
nisam primijetila da si nešto loše napisala o meni osim pa se gornja izjava ne odnosi na tebe.. :)
Da se nabijem na nenauljenu stangu.
Da nedaj boze da imam dijete.
Da se ubijem.
Nitko nikada nije odgovarao za to.
Niti hoce.
Receno mi je da ne slusam takve sstvari ili u krajnjem slucaju odem sa foruma...
Mislim da ipak neki red mora postojati. Barem od strane admina.
Da sam shizofrenicar I da sam puna problema I ubijem se radi takvih rijeci, nitko ne bi odgovarao. Jer mi "nismo odgovorni za kaos u tudoj glavi". Tocno je nismo. Ali kkrivi smo za izazivanje tudih negativnih emocija...
Od vjere sam odustala kada su me u osnovnoj skoli zlostavljali fizicki I psihicki toliktoliko da sam htjela nestati sa liclica zemlje.
Naucila sam ljude cjeniti po dusi, a ne vanjskoj materiji, nacionalnosti, financijama itd.
Svi argumenti su dobrodosli dok ne krene paljba uuvredama radi ttudeg neslaganja sa nasim misljenjem.
Mogu ocekivati sada paljbu na sebe I kicovo filozofiranje...
Idem presadit cvijece I uzivat u suncu...
Guest- Guest
Ma.ne vas dvoje...aben wrote:really?PhoebeBuffay wrote:Pa I mene vrijedaju svako malo...
Guest- Guest
da se ubiješ jer si šizofreničar, ubila bi se jer si šizofreničar.PhoebeBuffay wrote:I meni jje receni da sam glupaca.metilda wrote:PhoebeBuffay wrote:Pa I mene vrijedaju svako malo...
Da se nabijem na nenauljenu stangu.
Da nedaj boze da imam dijete.
Da se ubijem.
Nitko nikada nije odgovarao za to.
Niti hoce.
Receno mi je da ne slusam takve sstvari ili u krajnjem slucaju odem sa foruma...
Mislim da ipak neki red mora postojati. Barem od strane admina.
Da sam shizofrenicar I da sam puna problema I ubijem se radi takvih rijeci, nitko ne bi odgovarao. Jer mi "nismo odgovorni za kaos u tudoj glavi". Tocno je nismo. Ali kkrivi smo za izazivanje tudih negativnih emocija...
Od vjere sam odustala kada su me u osnovnoj skoli zlostavljali fizicki I psihicki toliktoliko da sam htjela nestati sa liclica zemlje.
Naucila sam ljude cjeniti po dusi, a ne vanjskoj materiji, nacionalnosti, financijama itd.
Svi argumenti su dobrodosli dok ne krene paljba uuvredama radi ttudeg neslaganja sa nasim misljenjem.
Mogu ocekivati sada paljbu na sebe I kicovo filozofiranje...
Idem presadit cvijece I uzivat u suncu...
niko ne more biti kriv za izazivanje emocija; inače su svi uvik krivi.
2014-04-16
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50