Denkverbot
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:E, ja se ne slažem!PhoebeBuffay wrote:Slazem senight sky wrote:bas sam htjela reci kako nije zdravo puno misliti....hahaha....
ipak, smajlic za gnjeca :) jer zna prikeljiti sjajne tekstove.... normalne.... :D.... u odnosu na aben i kic napor....:D....
Mene Aben i Kic, znaju itekako nasmijati. Uz njih ispravljam bore mrštilice :)
uzmi si ih doma pa ih balzamiraj i stavi u vitrinu u dnevni boravak.
Guest- Guest
a, znun za lozu; loz je prolaz između dvi mocire.Gnječ wrote:aben wrote:pa svaka čestica minjo položaj u vremenu, znoči, saobraćaj je svaka čestica?Gnječ wrote:aben wrote:ča je to saobraćaj?Gnječ wrote:
postali su sa ruba sa strane. svako društvo ima ekstremno izopačene luđake koji se probijaju na magistralu. daš im da vladaju i ili da oblikuju "moral" vidjet ćeš kolaps saobraćaja na magistrali i totalno moralno i etičko urušavanje društva. za to ne treba biti magistar povijesti i ići tražiti primjere u prapovijest kad i tako imaš sreću ili nesreću da si živi svjedok takvih događanja u opskurnoj mentalno izopačenoj vukojebini kodnog nazva RH.
eto primjer
Mladić koji se predstavlja kao HEP-ovac: "Ako izglasate Istanbulsku isključit ću struju gradu, mamu vam jebem"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/mladic-koji-se-predstavlja-kao-hepovac-ako-izglasate-istanbulsku-iskljucit-cu-struju-gradu-mamu-vam-jebem/1038200.aspx
ali, sve i da ljudi izglasuju instanbulsku u strohu od nestanka letrike, pa ne slijedi da su prihvatili fašizam koji ota konvencija donosi.
saobraćaj je svaka čestica koja mijenja položaj u vremenu ili i prostoru.
ma ja san štuf više jebote zašto me zajebavaš? nemoj mi reći da neznaš šta je čestica? pa treba te banirati odmah na više dana dok ne naučiš šta je čestica.
čestica ti je čestica. čestica je mala česta ili cesta ali kad kažeš cestica onda kurac to ne zvoni dobro pa se kaže čestica, putić, stazica. laz bog ga jeba. znaš ča je laz? ne laž nego laz? laaz ono laaaz ako je pitomiji.
ma dok ja tebi objasnim čestice i putiće će nas noć ulovit...
i, svaka cesta koja minjo položaj u prostoru je saobraćaj?
2014-04-16
aben wrote:grupiranje je ljevičarski instinkt.Gnječ wrote:aben wrote:ljudi se lako grupiraju po sličnostima ako su protiv boga, slobode, siromaštva i bolesti,kic wrote:
(;_;)
a ako su za boga, slobodu, siromaštvo i bolest.. e, pa unda si sun na svitu.
kako si sun kad imaš Boga?
ma tko se grupira bogati osim vas katolibana mi ostali mislimo svaki za sebe u nečemu se slažemo u nečemu ne u stvarima u kojima se ne slažemo dogovorimo neki konsenzus da bude dobro svima. ali vi katolibani ne! vi udri po vašen diktatu ili tako ili nikako potop šema vam je my way or highway...e to je prošlo svršeno vrijeme. nema više.
ma ti si bio policjot na raskršću? livo desno simo tamo gori doli naprid nazad balans sredina. koji ljevičarski instinkt čovječe ja sam loner.
Guest- Guest
Imaš morbidne ideje. Znaš i sam što prije balzamiranja ide :DGnječ wrote:mativka wrote:E, ja se ne slažem!PhoebeBuffay wrote:Slazem senight sky wrote:bas sam htjela reci kako nije zdravo puno misliti....hahaha....
ipak, smajlic za gnjeca :) jer zna prikeljiti sjajne tekstove.... normalne.... :D.... u odnosu na aben i kic napor....:D....
Guest- Guest
aben wrote:a, znun za lozu; loz je prolaz između dvi mocire.Gnječ wrote:aben wrote:pa svaka čestica minjo položaj u vremenu, znoči, saobraćaj je svaka čestica?Gnječ wrote:aben wrote:
ča je to saobraćaj?
ali, sve i da ljudi izglasuju instanbulsku u strohu od nestanka letrike, pa ne slijedi da su prihvatili fašizam koji ota konvencija donosi.
ma ja san štuf više jebote zašto me zajebavaš? nemoj mi reći da neznaš šta je čestica? pa treba te banirati odmah na više dana dok ne naučiš šta je čestica.
čestica ti je čestica. čestica je mala česta ili cesta ali kad kažeš cestica onda kurac to ne zvoni dobro pa se kaže čestica, putić, stazica. laz bog ga jeba. znaš ča je laz? ne laž nego laz? laaz ono laaaz ako je pitomiji.
ne cesta nego čestica ono ča gre po cesti. ko ti hitin grotu u glavu to je čestica koja gre po cesti (putanji u ovom slučaju se tako zove) i onda te čestica šćokne u glavu. neke pute ti ne bude niš neke pute dobiješ i potres mozga. od čestice.
Guest- Guest
mativka wrote:Imaš morbidne ideje. Znaš i sam što prije balzamiranja ide :DGnječ wrote:mativka wrote:E, ja se ne slažem!PhoebeBuffay wrote:Slazem senight sky wrote:bas sam htjela reci kako nije zdravo puno misliti....hahaha....
te pripreme prije balzamiranja ću ja obavit zato sam i predložio.
Guest- Guest
dobro. gdje smo stigli? na kojoj smo čestici? viš, može bit i čestica zemlje, particela.
Guest- Guest
Za tebe ni zemljišne knjige ne bi bile dovoljne da te grunu tj šćoknu u glavu :DGnječ wrote:mativka wrote:Imaš morbidne ideje. Znaš i sam što prije balzamiranja ide :DGnječ wrote:mativka wrote:E, ja se ne slažem!PhoebeBuffay wrote:
Slazem se
Last edited by mativka on 12/4/2018, 20:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
možda i jesi, ali ćo ti nisi svas svoj:)Gnječ wrote:aben wrote:grupiranje je ljevičarski instinkt.Gnječ wrote:aben wrote:ljudi se lako grupiraju po sličnostima ako su protiv boga, slobode, siromaštva i bolesti,kic wrote:
(;_;)
a ako su za boga, slobodu, siromaštvo i bolest.. e, pa unda si sun na svitu.
kako si sun kad imaš Boga?
ma tko se grupira bogati osim vas katolibana mi ostali mislimo svaki za sebe u nečemu se slažemo u nečemu ne u stvarima u kojima se ne slažemo dogovorimo neki konsenzus da bude dobro svima. ali vi katolibani ne! vi udri po vašen diktatu ili tako ili nikako potop šema vam je my way or highway...e to je prošlo svršeno vrijeme. nema više.
ma ti si bio policjot na raskršću? livo desno simo tamo gori doli naprid nazad balans sredina. koji ljevičarski instinkt čovječe ja sam loner.
2014-04-16
jebiga, ne razuminGnječ wrote:aben wrote:a, znun za lozu; loz je prolaz između dvi mocire.Gnječ wrote:aben wrote:pa svaka čestica minjo položaj u vremenu, znoči, saobraćaj je svaka čestica?Gnječ wrote:
ne cesta nego čestica ono ča gre po cesti. ko ti hitin grotu u glavu to je čestica koja gre po cesti (putanji u ovom slučaju se tako zove) i onda te čestica šćokne u glavu. neke pute ti ne bude niš neke pute dobiješ i potres mozga. od čestice.
2014-04-16
mativka wrote:Za tebe ni zemljišne knjige ne bi bile dovoljne da te grunu :DGnječ wrote:mativka wrote:Imaš morbidne ideje. Znaš i sam što prije balzamiranja ide :DGnječ wrote:mativka wrote:
E, ja se ne slažem!
jedino da me poklopi cijela zidna polica puna knjiga. možda. ma više me raspizdi to metildino misjonarenje ide po podforumima ko jehovini svjedoci i svaku temu razjebe sa abortusima jebali je abortusi. ima tamo svoju kapelicu na Religiji pa tko će ić tamo neka ide slušat njene propovijedi.
Guest- Guest
aben wrote:jebiga, ne razuminGnječ wrote:aben wrote:a, znun za lozu; loz je prolaz između dvi mocire.Gnječ wrote:aben wrote:
pa svaka čestica minjo položaj u vremenu, znoči, saobraćaj je svaka čestica?
onda ništa. doživi još nekoliko reinkarnacija pa ćeš razumit.
Guest- Guest
zapravo je jedini aben drukčiji, zato sve i privlači ova tema from-time-to-time.. jer ima izraženu toleranciju raspravljanja, ali zna i zasoliti raspru i uvijek direktno odgovara a ne okoliša.. ja dodajem tu svoju input oke, kao i ostali, ali u stvari mislim da je ovako..
PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo
ti uzmi kica on je mlađi još ga možeš seksualno iskoristit a mativka neka uzme abena da joj kopa po vrtu.
Guest- Guest
kic wrote:
zapravo je jedini aben drukčiji, zato sve i privlači ova tema from-time-to-time.. jer ima izraženu toleranciju raspravljanja, ali zna i zasoliti raspru i uvijek direktno odgovara a ne okoliša.. ja dodajem tu svoju input oke, kao i ostali, ali u stvari mislim da je ovako..
aben je priča izumrlim jezikom kojim su govorili etrušćani...
Guest- Guest
Kolega, u potpunosti se slažem, osim onog dijela u kojem ste sebe spomenuli jer mi to malo kvari dojam (al, ajd). :)kic wrote:
Guest- Guest
Ja ne uzimam, ja primam :DGnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo
ti uzmi kica on je mlađi još ga možeš seksualno iskoristit a mativka neka uzme abena da joj kopa po vrtu.
Guest- Guest
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAGnječ wrote:kic wrote:
aben je priča izumrlim jezikom kojim su govorili etrušćani...
Guest- Guest
Kica ja ne privlacim jer nisam alternativka, misaono bice, utopista poput njega...Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo
A I nemam sise ni 40 godina
Guest- Guest
nis drukčiji, imo nas još;kic wrote:
upravo sun naišo na dalrympleov video u kin slavi predrasude; meni je još odovna bila neobična pojava, za ku danaska razumin da je bila običan signaling, kako su se ljudi natjecali ki imo manje predrasuda prema drugin ljudima. to je stvarno bila legitimacija za ulazak u elitna društva a na krilima pile naopako u kontekstu rata sa srbima, ferala tribunea, jugoslavenskog univerzalizma naspram hrvackog kamenjarstva i tako toga. puno puti sun na forumu zastupo nužnost i korisnost predrasuda, i bi u tolikoj mjeri bi manjina da sun pomisli kako nešto ni u redu ismanun:)
uglavnom, slava predrasudama uz dobru glazbu
2014-04-16
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50