Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
violator wrote:kic wrote:
metilda, 9litrašica, svakidanseksačica, i štaonojoš..
Oho! Za casne, taman. Jesam vam pricala kad su casne, necu reci gdje, ali u Ri :-D, pozvale jednog naseg poznanika vodoinstalatera jer im plavi zahod iz wc-skoljke? Uglavnom, odstropava on to i problijedi od srama. Toliko je bilo kondoma unutra da je lik mislio da ga netko zahebava. :-D
jesi
use the trash can folks
kic wrote:
to me podsjetilo na srednju, bio neki lik koji je bio mršav i znao izvoditi kao da se žvali s nekom drugom osobom, okrenuo bi se u kut i "muvao"..
uđe profesorica i uhvati ga, kad tad nije zabilježena smrt 25 osoba od smijeha onda..
Wtf?!
Guest- Guest
kic wrote:violator wrote:kic wrote:
metilda, 9litrašica, svakidanseksačica, i štaonojoš..
Oho! Za casne, taman. Jesam vam pricala kad su casne, necu reci gdje, ali u Ri :-D, pozvale jednog naseg poznanika vodoinstalatera jer im plavi zahod iz wc-skoljke? Uglavnom, odstropava on to i problijedi od srama. Toliko je bilo kondoma unutra da je lik mislio da ga netko zahebava. :-D
jesi
use the trash can folks
Ma kad?! Gdje?
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Ne kuzim ovo zaza metilda 9litrasica?
Pogledaj pod topic Ovisna sam o..
: )))
Guest- Guest
tip u tramvaju sjedi a baba stoji. I veli mu baba da se makne, a tip će: Babo puši qurac! Čuo to policajac iza njega, pa ga pita: Jel, mali, ponovi šta si rek'o! A tip će uspaničeno: Ma ništa, ništa. A policajac: I ja mislim da je ništa, da ti neb' ja popušio.
eto glupog li policjota ima li koji pametan?
eto glupog li policjota ima li koji pametan?
Guest- Guest
kic wrote:violator wrote:Ma kad?! Gdje?
no more beer for you
Gotofo je, starim. :-( Jos malo pa cu davit' pricama o WW II na dnevnoj bazi..
Guest- Guest
violator wrote:kic wrote:violator wrote:Ma kad?! Gdje?
no more beer for you
i pričama: volim sex i rado ga se sjećam..
Ja sam bio prisutan kad se neki tip rasipao prizemnim vicevima o bosancima,ne znajuci zapravo da su vecina njegovih slusatelja bosanci.
Na njegovo pitanje -kakva je razlika izmedju bosanca i magarca,jedan bosanac odgovara-nikakva-,a on pobjedonosno smije-bravo,bas tako-
A bosanac nastavlja zapocetu misao..-nikakva,jer mozes popusit i bosancu i magarcu.
Na njegovo pitanje -kakva je razlika izmedju bosanca i magarca,jedan bosanac odgovara-nikakva-,a on pobjedonosno smije-bravo,bas tako-
A bosanac nastavlja zapocetu misao..-nikakva,jer mozes popusit i bosancu i magarcu.
Guest- Guest
kad je nešto vulgarno, a kad duhovito.. nekako je automatski jasno a ne mogu objasniti..
kic wrote:violator wrote:kic wrote:violator wrote:Ma kad?! Gdje?
no more beer for you
i pričama: volim sex i rado ga se sjećam..
To ces ti!
Guest- Guest
Gnječ wrote:Ja sam bio prisutan kad se neki tip rasipao prizemnim vicevima o bosancima,ne znajuci zapravo da su vecina njegovih slusatelja bosanci.
Gnjeec.. Bljak.
Guest- Guest
meni je najbolja moja stara, kad god se netko žali na svoje dijete: ma nije to ništa, moj kic je.. pa nije htio pričati.. pa.. ovo i ono.. problijedim naskroz jebemti :D
violator wrote:Gnječ wrote:Ja sam bio prisutan kad se neki tip rasipao prizemnim vicevima o bosancima,ne znajuci zapravo da su vecina njegovih slusatelja bosanci.
Gnjeec.. Bljak.
ova je bila za luđake s ViP-a.
Guest- Guest
kic wrote:
meni je najbolja moja stara, kad god se netko žali na svoje dijete: ma nije to ništa, moj kic je.. pa nije htio pričati.. pa.. ovo i ono.. problijedim naskroz jebemti :D
stara te destimulira gasi ti sve životne funkcije....
Guest- Guest
I Gnjec je u elementu.
----
I, onda, Kic, sto jos nisi htio? Jesi li se bojao kakati?
(Dize prstice uvis)
----
I, onda, Kic, sto jos nisi htio? Jesi li se bojao kakati?
(Dize prstice uvis)
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50