Denkverbot
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Denkverbot
ma beži bre, o tin njihovin pizdarijama je bolje ne mislitikic wrote:aben wrote:da, matere tuču curicekic wrote:
čine li žene nad ženama nasilje i zlo..
tko štiti žene od žena..
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Obično je muškarac povod :)aben wrote:ma beži bre, o tin njihovin pizdarijama je bolje ne mislitikic wrote:aben wrote:da, matere tuču curicekic wrote:
tko štiti žene od žena..
Guest- Guest
jesi se ti to zaposlila u ngo pa pizdiš za ploću?mativka wrote:Obično je muškarac povod :)aben wrote:ma beži bre, o tin njihovin pizdarijama je bolje ne mislitikic wrote:aben wrote:da, matere tuču curicekic wrote:
tko štiti žene od žena..
2014-04-16
Pratim jedan natječaj. I zamisli, objavljuju jedno po jedno mjesto samo u NN i na svojim stranicama. Pratim i službeni glasnik u kojem svako malo objavljuju izmjenu plana zapošljavanja, tj. Plan prijema u službu. Sve s visoke stručne spreme mijenjaju u srednju (to dovoljno govori o njihovom kadru). Čekam, i poslije pravim frku, ukoliko prime nekog manje kvalificiranog od mene. Ovo što sam do sada vidjela, primali su ljude bez državnog ispita, iako je bilo kandidata s položenim, no na žalost nisu bili dio stranke.aben wrote:jesi se ti to zaposlila u ngo pa pizdiš za ploću?mativka wrote:Obično je muškarac povod :)aben wrote:ma beži bre, o tin njihovin pizdarijama je bolje ne mislitikic wrote:aben wrote:
da, matere tuču curice
tko štiti žene od žena..
Strašno sam ogorčena.
Guest- Guest
pa ne moroš se izkaljivati na muškimamativka wrote:Pratim jedan natječaj. I zamisli, objavljuju jedno po jedno mjesto samo u NN i na svojim stranicama. Pratim i službeni glasnik u kojem svako malo objavljuju izmjenu plana zapošljavanja, tj. Plan prijema u službu. Sve s visoke stručne spreme mijenjaju u srednju (to dovoljno govori o njihovom kadru). Čekam, i poslije pravim frku, ukoliko prime nekog manje kvalificiranog od mene. Ovo što sam do sada vidjela, primali su ljude bez državnog ispita, iako je bilo kandidata s položenim, no na žalost nisu bili dio stranke.aben wrote:jesi se ti to zaposlila u ngo pa pizdiš za ploću?mativka wrote:Obično je muškarac povod :)aben wrote:ma beži bre, o tin njihovin pizdarijama je bolje ne mislitikic wrote:
tko štiti žene od žena..
Strašno sam ogorčena.
2014-04-16
i, za "službu" bi bila dovoljna osmoljetka
2014-04-16
S obzirom na viđeno, i četveroljetka :)aben wrote:i, za "službu" bi bila dovoljna osmoljetka
Guest- Guest
Idem polako, sutra imam u planu sastrugati staru fasadu sa šupe i nekih pregradnih zidova pa ako ne bude kiše i obojati. Samo vrijedno, iako nema "posla" :)
Guest- Guest
mativka wrote:Idem polako, sutra imam u planu sastrugati staru fasadu sa šupe i nekih pregradnih zidova pa ako ne bude kiše i obojati. Samo vrijedno, iako nema "posla" :)
đizis, skidoš fasadu? respekt
2014-04-16
A, ni cvijeće ne dolazi do izražaja uz ružne fasade :)aben wrote:mativka wrote:Idem polako, sutra imam u planu sastrugati staru fasadu sa šupe i nekih pregradnih zidova pa ako ne bude kiše i obojati. Samo vrijedno, iako nema "posla" :)
Guest- Guest
pa kako to činiš, naruke ili štemalicon?mativka wrote:A, ni cvijeće ne dolazi do izražaja uz ružne fasade :)aben wrote:mativka wrote:Idem polako, sutra imam u planu sastrugati staru fasadu sa šupe i nekih pregradnih zidova pa ako ne bude kiše i obojati. Samo vrijedno, iako nema "posla" :)
2014-04-16
Jesam li se ja to krivo izrazila?
Boju ću strugati do sivog dijela i prebojati.
Boju ću strugati do sivog dijela i prebojati.
Guest- Guest
sivog dijela čega?
od čega ti je fasada?
od čega ti je fasada?
2014-04-16
Pa kao da skidam obojenu koru s zidova. Malo sam danas povukla i ispod je sivo. Jel to glet?
Ma ovaj dio ne znam, građevina. Al znam uljepšati :)
Guest- Guest
mativka wrote:Pa kao da skidam obojenu koru s zidova. Malo sam danas povukla i ispod je sivo. Jel to glet?
Glet je više bjež boje.
Guest- Guest
ne more glet vunka na kišumativka wrote:Pa kao da skidam obojenu koru s zidova. Malo sam danas povukla i ispod je sivo. Jel to glet?
ako ti je oštećena fasada, moroš zvati majstore ili ćeš uskoro imati akvarel na zidima u kući:)
2014-04-16
Šupa je u pitanju, onda je ispod malter. Ovo je za mene kvantna fizika. Iako bih voljela naučiti više o građevini i njenim dodacima.slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:Pa kao da skidam obojenu koru s zidova. Malo sam danas povukla i ispod je sivo. Jel to glet?
Glet je više bjež boje.
Guest- Guest
Ma, obična šupa u dvorištu kojoj je taj vanjski dio obojeni počeo otpadati. Ja ću to sve sastrugati i obojati u bijelo. Neka uredno izgleda. Nadam se da će biti :)aben wrote:ne more glet vunka na kišumativka wrote:Pa kao da skidam obojenu koru s zidova. Malo sam danas povukla i ispod je sivo. Jel to glet?
ako ti je oštećena fasada, moroš zvati majstore ili ćeš uskoro imati akvarel na zidima u kući:)
Guest- Guest
pa to znači da smo preživili još jenu zimu!
a sad, život!
a sad, život!
2014-04-16
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50