BIVŠI PILOT CIA: Na Mesecu živi 250 miliona stanovnika, imam i dokaze za to (VIDEO)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BIVŠI PILOT CIA: Na Mesecu živi 250 miliona stanovnika, imam i dokaze za to (VIDEO)
au, mlogo su jakikofein wrote:Srbi na Marsu već 2040. godine! "Ako bi Srbija okupila svoje naučne kadrove u zemlji i one rasute po svetu, mogla bi da bude jaka kosmička sila."
Javlja Informer
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: BIVŠI PILOT CIA: Na Mesecu živi 250 miliona stanovnika, imam i dokaze za to (VIDEO)
Naučnici kažu da je mesec ravna ploča, zato mu se ne vidi druga strana. Nešto kao tepsija.
Guest- Guest
veber wrote:tko je taj?
Naučnik
Guest- Guest
srbi na marsu, srbi na mjesecu, srbi drevni egipćani, svetozar borojević von bojna srbin i nikola tesla srbin.. ups tesla možda je :D
Guest- Guest
i orgazmickakofein wrote:Srbi na Marsu već 2040. godine! "Ako bi Srbija okupila svoje naučne kadrove u zemlji i one rasute po svetu, mogla bi da bude jaka kosmička sila."
Javlja Informer
2014-04-19
Pinochet wrote:srbi na marsu, srbi na mjesecu, srbi drevni egipćani, svetozar borojević von bojna srbin i nikola tesla srbin.. ups tesla možda je :D
Cigani jedini žele biti Srbi, al njih ne priznaju, eventualno ponekog važnog posvoje.
Guest- Guest
Zajedno sa Hrvatima, ostatkom jugoistocne Europe i bliskoga istoka, sve sami untermensch.Pinochet wrote:srbi na marsu, srbi na mjesecu, srbi drevni egipćani, svetozar borojević von bojna srbin i nikola tesla srbin.. ups tesla možda je :D
omni-
2014-04-12
kofein wrote:Srbi na Marsu već 2040. godine! "Ako bi Srbija okupila svoje naučne kadrove u zemlji i one rasute po svetu, mogla bi da bude jaka kosmička sila."
Javlja Informer
ako će i ostat gore....
nek povedu i medu iz rumunijemarcellus wrote:kofein wrote:Srbi na Marsu već 2040. godine! "Ako bi Srbija okupila svoje naučne kadrove u zemlji i one rasute po svetu, mogla bi da bude jaka kosmička sila."
Javlja Informer
ako će i ostat gore....
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Za otici na Mars ce se i nekako naci nacin, ali za otici u p**** materinu e tom su naizgled nemogucom misijom vec poodavno ovladali.marcellus wrote:kofein wrote:Srbi na Marsu već 2040. godine! "Ako bi Srbija okupila svoje naučne kadrove u zemlji i one rasute po svetu, mogla bi da bude jaka kosmička sila."
Javlja Informer
ako će i ostat gore....
omni-
2014-04-12
Zašto CIA ne bi imala svoje pilote? Tko je upravljao U2-om?marcellus wrote:usput otkad cia ima svoje pilote...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Zašto CIA ne bi imala svoje pilote? Tko je upravljao U2-om?marcellus wrote:usput otkad cia ima svoje pilote...
USAF pilot?
Guest- Guest
Bono Vox?Oh_Femder wrote:Zašto CIA ne bi imala svoje pilote? Tko je upravljao U2-om?marcellus wrote:usput otkad cia ima svoje pilote...
omni-
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Bosni i Hercegovini živi tek 2, 2 milijuna stanovnika! (u BiH je 2013.-e živjelo 3.531.159 stanovnika)
» Oboreni pilot: Imam obavezu da osvetim komandira
» Poznati Američki poduzetnik: Kina je namjestila izbor Bidena, imam dokaze
» Beč će do 2029. godine imati dva miliona stanovnika
» Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
» Oboreni pilot: Imam obavezu da osvetim komandira
» Poznati Američki poduzetnik: Kina je namjestila izbor Bidena, imam dokaze
» Beč će do 2029. godine imati dva miliona stanovnika
» Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
Page 2 of 2