Henok prešao na pravoslavlje
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Henok prešao na pravoslavlje
http://krugzemaljski.blogspot.hr/2015/09/ali-jahve-dovijeka-stoluje-postavi.html
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Henok prešao na pravoslavlje
Već imaju dvojica. Radoslav Viličić i on.
Nek osnuje Hrvatsku pravoslavnu crkvu.
crvenkasti-
2014-04-17
Pratim njegov blog i sve mi je više bio sumnjiv. Najprije je pravoslavce prestao nazivati šizmaticima. Onda je počeo puštati propovjedi pravoslavnijeh popova,da bi u posljednjih nekoliko kolumni obznanio da je ostavio sedevakantističku sektu i postao pravoslavac.crvenkasti wrote:Već imaju dvojica. Radoslav Viličić i on.
2014-04-22
daj linkjastreb wrote:Pratim njegov blog i sve mi je više bio sumnjiv. Najprije je pravoslavce prestao nazivati šizmaticima. Onda je počeo puštati propovjedi pravoslavnijeh popova,da bi u posljednjih nekoliko kolumni obznanio da je ostavio sedevakantističku sektu i postao pravoslavac.crvenkasti wrote:Već imaju dvojica. Radoslav Viličić i on.
2014-04-16
Gore ti je. No moraš malo više čitati. Ja ga redovito čitam.aben wrote:daj linkjastreb wrote:Pratim njegov blog i sve mi je više bio sumnjiv. Najprije je pravoslavce prestao nazivati šizmaticima. Onda je počeo puštati propovjedi pravoslavnijeh popova,da bi u posljednjih nekoliko kolumni obznanio da je ostavio sedevakantističku sektu i postao pravoslavac.crvenkasti wrote:Već imaju dvojica. Radoslav Viličić i on.
2014-04-22
jo sun sve precito, zoto ti govorin da mi dos link.jastreb wrote:Gore ti je. No moraš malo više čitati. Ja ga redovito čitam.aben wrote:daj linkjastreb wrote:Pratim njegov blog i sve mi je više bio sumnjiv. Najprije je pravoslavce prestao nazivati šizmaticima. Onda je počeo puštati propovjedi pravoslavnijeh popova,da bi u posljednjih nekoliko kolumni obznanio da je ostavio sedevakantističku sektu i postao pravoslavac.crvenkasti wrote:Već imaju dvojica. Radoslav Viličić i on.
2014-04-16
http://krugzemaljski.blogspot.hr/2018/
2014-04-22
jastreb wrote:http://krugzemaljski.blogspot.hr/2018/
ve un ponovo...
2014-04-16
Stoga kao hrvatski pravoslavac koji vidi svojim očima kako je SPC u RH zadojena krivovjerjem etnofiletizma u toj mjeri da čak šuruje s ateistima, liberalima, sotonistima i ostalima antikršćanima samo ako oni škode hrvatskoj suverenosti i tradicionalnom i naravnom moralu bez kojeg se svako društvo, narod i država raspada, ne mogu nikako biti članom ili biti na sv.Liturgijama ili primati sakramente od takve Crkve koja je u krivovjerju i koja ne pokazuje znakove da se tog krivovjerja odriče.
Nemam niti najmanje mržnje prema srpskom narodu i pravom pravoslavlju među Srbima.
Nemam niti najmanje mržnje prema srpskom narodu i pravom pravoslavlju među Srbima.
2014-04-22
Sredina je korizmenog posta.
Poslušajte odlično predavanje jeromonaha Rafaila Boljevića vezano za današnje evanđelje u sv.Liturgiji oko nošenja naših križeva.
Sat vremena ne će vam nikako biti izgubljen.
Poslušajte odlično predavanje jeromonaha Rafaila Boljevića vezano za današnje evanđelje u sv.Liturgiji oko nošenja naših križeva.
Sat vremena ne će vam nikako biti izgubljen.
2014-04-22
htio sam da ta mjesna Crkva bude pravovjerna, da kao Hrvat pravoslavac mogu u istoj naći braću kršćane kojima nije srpstvo preče od pravoslavlja.
2014-04-22
borami,
I sedevakantiste je nazvo bivsom bracom...zoc ni napiso zoc
I sedevakantiste je nazvo bivsom bracom...zoc ni napiso zoc
2014-04-16
srecom pleme nije ni kato ni pravo ni islamo
i bas nam je fino, ne trebamo nis mjenjat :)
i bas nam je fino, ne trebamo nis mjenjat :)
Sedevakantizam kojeg sam držao više od jednog desetljeća jednostavno ne može biti dugoročno istina jer Crkva bez hijerarhije može biti samo privremeno stanje prije Apokalipse, nikako trajno stanje.
2014-04-16
Ne. Ja sam katolik. Katolik koji se doduše ne drži svih dogmi,ali katolik.Leviathan2 wrote:ode i jasteb u pravoslavce :)
Primjerice ja ne smatram neke knjige dijelom Biblije,a koje RKC priznaje(Makabejci,Judita,Tobija...)
2014-04-22
Čemu čuđenje kolega jastreb,to i nije baš tako drastična promjena,u ostalom još uvijek je na istim pravcu.Sjeti se mojih stajališta prije 10 god. u odnosu na ove danas,e to se zove transformacija.jastreb wrote:Pratim njegov blog i sve mi je više bio sumnjiv. Najprije je pravoslavce prestao nazivati šizmaticima. Onda je počeo puštati propovjedi pravoslavnijeh popova,da bi u posljednjih nekoliko kolumni obznanio da je ostavio sedevakantističku sektu i postao pravoslavac.crvenkasti wrote:Već imaju dvojica. Radoslav Viličić i on.
Ili recimo,kakvu je probrazbu doživila Kaja,doduše ne duhovnu,ali ipak transformaciju.Ljudi se vremenom mjenjaju,korigiraju uvjerenja ili evoluiraju u nešto drugo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
crvenkasti wrote:Već imaju dvojica. Radoslav Viličić i on.
13 zapovijedi:
1 If there is a possibility of several things going wrong, the one that will cause the most damage will be the first one to go wrong.
Corollary - If there is a worse time for something to go wrong, it will happen then.
2 If several things that could have gone wrong have not gone wrong, it would have been ultimately beneficial for them to have gone wrong.
3
4 Anything that can go wrong will go wrong.
5 If anything can't go wrong, it will anyway.
6 If you perceive that there are four possible ways in which something can go wrong, and circumvent these, then a fifth way, unprepared for, will promptly develop.
7 If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
8 Everything takes longer than you think.
9 You never find a lost article until you replace it.
10 If nobody uses it, there's a reason.
11 You get the most of what you need the least.
12 Nature always sides with the hidden flaw.
13 Mother nature is a bitch.
Guest- Guest
Tako i ja. Bio sam četnik, a vidi me sad.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Tako i ja. Bio sam četnik, a vidi me sad.
postao si hrvat. ako su šejker i marčelo uspjeli onda možeš i ti.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gérard Depardieu prešao u pravoslavlje
» Putin: Islam i Pravoslavlje imaju iste vrijednosti
» Srbin uletio autom među migrante:Ne dam pravoslavlje!
» Korona se opasno nameračila na pravoslavlje
» Je li pravoslavlje najveća opasnost za zapadnu civilizaciju?
» Putin: Islam i Pravoslavlje imaju iste vrijednosti
» Srbin uletio autom među migrante:Ne dam pravoslavlje!
» Korona se opasno nameračila na pravoslavlje
» Je li pravoslavlje najveća opasnost za zapadnu civilizaciju?
Page 1 of 3