Srbin uletio autom među migrante:Ne dam pravoslavlje!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Srbin uletio autom među migrante:Ne dam pravoslavlje!
https://www.index.hr/vijesti/clanak/srbin-se-autom-zaletio-u-migrantski-kamp-sve-snimao-ne-dam-pravoslavlje-muslimanima/2181011.aspx
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Srbin uletio autom među migrante:Ne dam pravoslavlje!
U njemu je srce lavlje...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Je li pjevo "Remove kebab"?
Potpora bratu u hristu...
Moze se on zalijetat koliko hoce, na zalost Srbija pripada Pakistancima. Zivi bili pa vidjeli.
omni-
2014-04-12
On brani Pravoslavlje.jastreb wrote:U njemu je srce lavlje...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eeee...nisu ni u Londonu mnogi mislili da ce citavi delovi grada biti vecinski muslimanski 50 god ranije a sada je to realnost.Budu li u Srbiji, sigurno ce i u Hrvatskoj i to mozda i prije zbog veceg standarda
Samo di ja zivim je do pre 30 god bilo vecinsko belacko domicilno stanovnistvo, a sad u promilipromilima. Kad West Ham igra, 80% navijaca dodje iz Essexa i svi sa cockney akcentom iako su vec nekoliko generacija mnogi od njih rodjeni daleko od East End-a...
Samo di ja zivim je do pre 30 god bilo vecinsko belacko domicilno stanovnistvo, a sad u promilipromilima. Kad West Ham igra, 80% navijaca dodje iz Essexa i svi sa cockney akcentom iako su vec nekoliko generacija mnogi od njih rodjeni daleko od East End-a...
Guest- Guest
jastreb wrote:U njemu je srce lavlje...
zapravo je susramlje gledat video, pogotovo pri kraju negdje
skoro zaplače lik ono
meni se vise cini da su se ovi vojnici ukakili....nego ovaj...dobro lik se sigurnu upuco necim
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
kic wrote:jastreb wrote:U njemu je srce lavlje...
zapravo je susramlje gledat video, pogotovo pri kraju negdje
skoro zaplače lik ono
Guest- Guest
Susramlje...jel to neka zajebancija ili stvarna rec? Izvini ali u oba slucaja je ono...
Guest- Guest
Haha
dzmrdz wrote:Susramlje...jel to neka zajebancija ili stvarna rec? Izvini ali u oba slucaja je ono...
stvarna naravno, predstavlja situaciju u kojoj vidiš da se netko sramoti i tebi je neugodno za njega u što se uvalio..
kako bi ti to nazvao?
dzmrdz wrote:Eeee...nisu ni u Londonu mnogi mislili da ce citavi delovi grada biti vecinski muslimanski 50 god ranije a sada je to realnost.Budu li u Srbiji, sigurno ce i u Hrvatskoj i to mozda i prije zbog veceg standarda
onda je bolje da pravi djecu, i da pomaže svojim prijateljima da nađu žene i da se svi pomažu međusobno da lakše mogu do materijalnih uvjeta gdje mogu odgajati djecu, ali onda u pravom pravoslavnom smislu
zar se vjera očituje samo u agresivnim postupcima? od napada i invazija se treba braniti, nema spora, ali mislim da se vjera tj pravoslavlje u ovom slučaju živi drugačije..
kic wrote:dzmrdz wrote:Susramlje...jel to neka zajebancija ili stvarna rec? Izvini ali u oba slucaja je ono...
stvarna naravno, predstavlja situaciju u kojoj vidiš da se netko sramoti i tebi je neugodno za njega u što se uvalio..
kako bi ti to nazvao?
Blam je srpski, ne može da se seti.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
kic wrote:dzmrdz wrote:Eeee...nisu ni u Londonu mnogi mislili da ce citavi delovi grada biti vecinski muslimanski 50 god ranije a sada je to realnost.Budu li u Srbiji, sigurno ce i u Hrvatskoj i to mozda i prije zbog veceg standarda
onda je bolje da pravi djecu, i da pomaže svojim prijateljima da nađu žene i da se svi pomažu međusobno da lakše mogu do materijalnih uvjeta gdje mogu odgajati djecu, ali onda u pravom pravoslavnom smislu
zar se vjera očituje samo u agresivnim postupcima? od napada i invazija se treba braniti, nema spora, ali mislim da se vjera tj pravoslavlje u ovom slučaju živi drugačije..
Ma dobro lik je puko, kakvo pravoslavlje on brani...pa tako se i talibani pozivaju na Islam i IRA na katolicanstvo itf itd..
Na drugu stranu, ljudi u Srbiji pogotovo kao Sid npr, stvarno imaju ogromne probleme s migrantima. Ovi znaju biti vrlo agresivni i svasta se desava
Guest- Guest
nakaza wrote:kic wrote:dzmrdz wrote:Susramlje...jel to neka zajebancija ili stvarna rec? Izvini ali u oba slucaja je ono...
kako bi ti to nazvao?
Blam je srpski, ne može da se seti.
zvuči stripovski, što isto nije loše
A ne znam iskreno, ja nisam cuo nikoga od mojih u hr da je ikada tu rec izgovorio, to mislim na Hrvatekic wrote:dzmrdz wrote:Susramlje...jel to neka zajebancija ili stvarna rec? Izvini ali u oba slucaja je ono...
kako bi ti to nazvao?
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uletio autom među pješake u Njemačkoj , dvoje mrtvih desetak povrijeđenih
» SRBIN I BOSANAC UHAPŠENI U ITALIJI: Autom uleteli u izlog Gučijeve radnje, ukrali robu vrednu 100.000 evra!
» Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Gérard Depardieu prešao u pravoslavlje
» SRBIN I BOSANAC UHAPŠENI U ITALIJI: Autom uleteli u izlog Gučijeve radnje, ukrali robu vrednu 100.000 evra!
» Američki portal pobrojao najbrutalnije diktatore povijesti,među njima i Pavelić te jedan Srbin
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Gérard Depardieu prešao u pravoslavlje
Page 1 of 3