Pretučene žene moraju na liste čekanja za sklonište, a vlada za Istanbulsku daje pišljivih 1,5 milijuna
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pretučene žene moraju na liste čekanja za sklonište, a vlada za Istanbulsku daje pišljivih 1,5 milijuna
i to postaje problem, totalitarna država, ne znam zašto hrpa ljudi želi jaču državu, u konačnici 90% ljudi od velike države ima štetumarcellus wrote:Pinochet wrote:pa normalno, nisam nikada niti čuo da tko mlati ženu barem među vlaško-bosanskim krugovima. to je jedino i moguće u velikim gradovima, i disfunkcionalnim obiteljima. nisam fan vlaškog mentaliteta, ali ima tu jednu prednost. nema šanse da će netko ikada igdje dignuti ruku na recimo neku vlašku curu ili hercegovku, i biti bez posljedica. jednostavno obitelj od te cure/ženske bi ga polomila, nebi se tu čekale institucije države. zato toga nema u velikom dijelu RH itd.. jedino sam za takve slučajeve čuo iz fetivih malobrojnijih disfunkcionalnih familija, koji nemaju čopor rodbine da stane iza njih..
upravo to je stvar, ali to je stvar i kod mnogih drugih stvari.
kad sam ja bio klinac da neko mlati ženu ekipa u kvartu bi ga izolirala ili bi ga namlatili sami
danas kad neko udara ženu na cesti ljudi prođu dalje jer će murija njih zajebat
i što se tiče mlaćenja žene, dosta je stvar mentaliteta. tu je recimo bosansko vlaški mentalitet super. imaju veliko obiteljsko zaleđe, i curke se tretiraju kao princeze, i nema boga isusa da tko takne "moju princezu" , ono polome te odmah brat, otac, dida, stric, drugi stric, ujko, 10ak rodijaka itd.. kakva crna država i pederske udruge
Guest- Guest
Re: Pretučene žene moraju na liste čekanja za sklonište, a vlada za Istanbulsku daje pišljivih 1,5 milijuna
Lažu, sigurne kuće zjape prazne. Nitko tamo ne želi ići da ih tamo razvlaće psihijatri i neki nazovi dušebrižnici i da im seciraju život i kopaju po privatnosti.
pa to je to, jačanje totalitarne države, nije rješenje.danni1 wrote:Lažu, sigurne kuće zjape prazne. Nitko tamo ne želi ići da ih tamo razvlaće psihijatri i neki nazovi dušebrižnici i da im seciraju život i kopaju po privatnosti.
prvo žene bi same trebale se paziti tih nasilnih krkana.
problem je ženski mentalitet, često ih uzbuđuju nasilnici, krkani, itd
a onda drugo , žena treba iza sebe imati obitelj itd.. itd..
kakva crna država , rekao bi Ronald Regan Republiklanac , desničar, jedan od najboljih američkih predsjednika -država nije rješenje, država je problem
Guest- Guest
Da, no to je zato jer se na žalost naše crkve i Željke Markic nije uhvatio mentalitet da su zene drugohotne i trebaju trpiti. Moze ako ju ne znaju ako je njihova odma ti jebe majku, gospu i krv Isusovu i traže te :)Pinochet wrote:i to postaje problem, totalitarna država, ne znam zašto hrpa ljudi želi jaču državu, u konačnici 90% ljudi od velike države ima štetumarcellus wrote:Pinochet wrote:pa normalno, nisam nikada niti čuo da tko mlati ženu barem među vlaško-bosanskim krugovima. to je jedino i moguće u velikim gradovima, i disfunkcionalnim obiteljima. nisam fan vlaškog mentaliteta, ali ima tu jednu prednost. nema šanse da će netko ikada igdje dignuti ruku na recimo neku vlašku curu ili hercegovku, i biti bez posljedica. jednostavno obitelj od te cure/ženske bi ga polomila, nebi se tu čekale institucije države. zato toga nema u velikom dijelu RH itd.. jedino sam za takve slučajeve čuo iz fetivih malobrojnijih disfunkcionalnih familija, koji nemaju čopor rodbine da stane iza njih..
upravo to je stvar, ali to je stvar i kod mnogih drugih stvari.
kad sam ja bio klinac da neko mlati ženu ekipa u kvartu bi ga izolirala ili bi ga namlatili sami
danas kad neko udara ženu na cesti ljudi prođu dalje jer će murija njih zajebat
i što se tiče mlaćenja žene, dosta je stvar mentaliteta. tu je recimo bosansko vlaški mentalitet super. imaju veliko obiteljsko zaleđe, i curke se tretiraju kao princeze, i nema boga isusa da tko takne "moju princezu" , ono polome te odmah brat, otac, dida, stric, drugi stric, ujko, 10ak rodijaka itd.. kakva crna država i pederske udruge
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I zato ih se toliko uhvati na pokaznim vježbama Željke Markic, oni to zapravo ne misle ako se odnosi na nekog njihovog.
Moj stari je prilično patrijarhalan tip ali nikada nije volio vidjeti da ja nešto radim . Odma poludi da mu jebe majku i nisam ja rob :)
Moj stari je prilično patrijarhalan tip ali nikada nije volio vidjeti da ja nešto radim . Odma poludi da mu jebe majku i nisam ja rob :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bzvz generaliziraš, u selima dolje naslušala sam se izjava "zaslužila je" za svoje majke, sestre i rođakinjePinochet wrote:i što se tiče mlaćenja žene, dosta je stvar mentaliteta. tu je recimo bosansko vlaški mentalitet super. imaju veliko obiteljsko zaleđe, i curke se tretiraju kao princeze, i nema boga isusa da tko takne "moju princezu" , ono polome te odmah brat, otac, dida, stric, drugi stric, ujko, 10ak rodijaka itd.. kakva crna država i pederske udruge
a da žena pritom ništa nije 'skrivila', osim što se našla da dohvatu ruke loše raspoloženog nasilnika
neva- Posts : 4367
2014-04-12
pa normalno, žene najviše mrze druge žene. nećeš takvu stvar čuti od brata, oca, ujca, strica, nego od druge ženske.neve wrote:bzvz generaliziraš, u selima dolje naslušala sam se izjava "zaslužila je" za svoje majke, sestre i rođakinjePinochet wrote:i što se tiče mlaćenja žene, dosta je stvar mentaliteta. tu je recimo bosansko vlaški mentalitet super. imaju veliko obiteljsko zaleđe, i curke se tretiraju kao princeze, i nema boga isusa da tko takne "moju princezu" , ono polome te odmah brat, otac, dida, stric, drugi stric, ujko, 10ak rodijaka itd.. kakva crna država i pederske udruge
a da žena pritom ništa nije 'skrivila', osim što se našla da dohvatu ruke loše raspoloženog nasilnika
tko je god bio u nekoj firmi gdje je više žena, zna se što je ženska mržnja prema drugim ženama. i onda sada žene očekuju od drugih žena da ih "štite" kako da ne. vi najviše mrzite druge ženske
Guest- Guest
a kako se to radi kolumbodebotoijusto wrote:mortal wrote:ako pretučene žene moraju na liste čekanja za sklonište situacija je puno ozbiljnija
očito se radi o kolektivnom poremećaju... treba ispitati uzroke i od malena ih liječiti... sprječavati
dobro jutro kolumbo
2014-04-19
jel zene neko tjera da se udaju za krkana ili su Tolko tupe da ne prepoznaju krkana prije nego se udaju (za krkana)
2014-04-19
žene privlače nasilnci i takva ekipa, ne sve, ali usudim se reći možda i većinu.. evolucijski razlozi.. malo ženski se pali na beta mužjake, soyboyse, više ih uspale krkaniprckov wrote:jel zene neko tjera da se udaju za krkana ili su Tolko tupe da ne prepoznaju krkana prije nego se udaju (za krkana)
Guest- Guest
ma nisi razumio, to drugi članovi obitelji oba spola govore za svoje zlostavljane majke, sestre i rođakinjePinochet wrote:pa normalno, žene najviše mrze druge žene. nećeš takvu stvar čuti od brata, oca, ujca, strica, nego od druge ženske.
tko je god bio u nekoj firmi gdje je više žena, zna se što je ženska mržnja prema drugim ženama. i onda sada žene očekuju od drugih žena da ih "štite" kako da ne. vi najviše mrzite druge ženske
ako ih je muško izmlatilo, onda su krive i zaslužile su, normalno -- to je ta primitivna 'logika'
2014-04-12
pa to je otprilike sam pao sam se ubioPinochet wrote:žene privlače nasilnci i takva ekipa, ne sve, ali usudim se reći možda i većinu.. evolucijski razlozi.. malo ženski se pali na beta mužjake, soyboyse, više ih uspale krkaniprckov wrote:jel zene neko tjera da se udaju za krkana ili su Tolko tupe da ne prepoznaju krkana prije nego se udaju (za krkana)
isto ko kad bi ja ako bankrotiram trazio sigurnu odstupnicu na racun poreznih obveznika
2014-04-19
meni se cini da vi iskopavate stvari of prije pol stoljecaneve wrote:ma nisi razumio, to drugi članovi obitelji oba spola govore za svoje zlostavljane majke, sestre i rođakinjePinochet wrote:pa normalno, žene najviše mrze druge žene. nećeš takvu stvar čuti od brata, oca, ujca, strica, nego od druge ženske.
ako ih je muško izmlatilo, onda su krive i zaslužile su, normalno -- to je ta primitivna 'logika'
di to ima jebote, pa ja sam zivio u (centralnoj) bosni pa to nisam nikad cuo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nego kako nasilje sprecavat, kako se to of malena sprecava
znal ko
znal ko
2014-04-19
prckov wrote:nego kako nasilje sprecavat, kako se to of malena sprecava
znal ko
Dečkići nose u vrtiću haljine i igraju sa s barbikama...testirano u šveckoj već...
darth_vader-
2014-04-17
one koje se udaju za takve izgleda ne prepoznajuprckov wrote:jel zene neko tjera da se udaju za krkana ili su Tolko tupe da ne prepoznaju krkana prije nego se udaju (za krkana)
a ako im sumnja ponekad i prođe kroz glavu, mnoge žene se slijepo samozavaraju idejom da će se on u braku pripitomiti i promijeniti
ali to se očito rijetko dogodi, oni koji zlostavljaju prije braka, u braku će to pogotovo raditi
2014-04-12
brkas ti stvari, bas su slabici uglavnom nasilniPinochet wrote:žene privlače nasilnci i takva ekipa, ne sve, ali usudim se reći možda i većinu.. evolucijski razlozi.. malo ženski se pali na beta mužjake, soyboyse, više ih uspale krkaniprckov wrote:jel zene neko tjera da se udaju za krkana ili su Tolko tupe da ne prepoznaju krkana prije nego se udaju (za krkana)
pokazalo se da su upravo ti soy boysi I ljevicari-feministi najnasilniji prema zenama, nije ti to do fizicke snage
2014-04-19
ok, ko ce mene novcem of poreznh obveznika zastitit of moje gluposti ili naivnostineve wrote:one koje se udaju za takve izgleda ne prepoznajuprckov wrote:jel zene neko tjera da se udaju za krkana ili su Tolko tupe da ne prepoznaju krkana prije nego se udaju (za krkana)
a ako im sumnja ponekad i prođe kroz glavu, mnoge žene se slijepo samozavaraju idejom da će se on u braku pripitomiti i promijeniti
ali to se očito rijetko dogodi, oni koji zlostavljaju prije braka, u braku će to pogotovo raditi
jesam ja manje vrijedan
2014-04-19
e to je to, zato se debo propeo na zadnje papkejasambrend wrote:prckov wrote:nego kako nasilje sprecavat, kako se to of malena sprecava
znal ko
Dečkići nose u vrtiću haljine i igraju sa s barbikama...testirano u šveckoj već...
treba demonizirat muskost dok je jos mala guja
2014-04-19
Nema pravila...nasilni su i krkani i papci, samo nakon krkana malo toga preostane za spasiti...
darth_vader-
2014-04-17
down under teorija za ljubitelje ravne zemljeprckov wrote:brkas ti stvari, bas su slabici uglavnom nasilniPinochet wrote:žene privlače nasilnci i takva ekipa, ne sve, ali usudim se reći možda i većinu.. evolucijski razlozi.. malo ženski se pali na beta mužjake, soyboyse, više ih uspale krkaniprckov wrote:jel zene neko tjera da se udaju za krkana ili su Tolko tupe da ne prepoznaju krkana prije nego se udaju (za krkana)
pokazalo se da su upravo ti soy boysi I ljevicari-feministi najnasilniji prema zenama, nije ti to do fizicke snage
sto je sljedece , zasluzile su ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» INDEX.ba: Vlada daje mostarskoj bolnici 40 milijuna naših kuna
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» Sve više Nijemaca napušta Crkvu, za formalno ispisivanje stvaraju se i liste čekanja: ‘Ovo je totalno oslobođenje‘
» Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke
» Reket? Apple daje 100 milijuna dolara BLM nevladinim organizacijama
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» Sve više Nijemaca napušta Crkvu, za formalno ispisivanje stvaraju se i liste čekanja: ‘Ovo je totalno oslobođenje‘
» Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke
» Reket? Apple daje 100 milijuna dolara BLM nevladinim organizacijama
Page 2 of 7