ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke

Go down

Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke Empty Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke

Post by vuksadinare 28/10/2024, 05:32

https://narod.hr/hrvatska/tomasevic-za-macke-daje-tri-milijuna-eura
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke Empty Re: Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke

Post by vuksadinare 28/10/2024, 05:33

... nije bolest sve što boli
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke Empty Re: Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke

Post by abraham 28/10/2024, 06:02

Dobro je dok je ludilo ograniceno na Zagreb, za sada. Zahvaljujuci bobuljicavom realno je da ce se bolest prosiriti na cijelu DNRH. Bobuljicavi i sateliti oko njega su grobari SDP-a i vjetar u leda ludacima, tj aktivistima. Vec na iducim izborima ce bolesnici uzeti dobar dio bobuljicavog kolaca u svakoj vecoj urbanoj sredini. Kila mozga. Cestitam.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 28/10/2024, 07:50

prije par miseci Debo je izbacio temu o udarničkom prebacivanju norme s vrtićima u Zagrebu, a na moj upit koliko norme otpada na vrtiće za mačiće i kučiće dobio sam tek sada odgovor...
Hvala 5G mreži, informacije putuju sporo, ali sigurno...

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 28/10/2024, 07:57

Njemačka ima više pasa nego djece do 10 godina starosti. A i te statistike sa dicom održavaju Turci...

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 28/10/2024, 09:52

ne znam.
bio sam prije par godina u njemačkoj na baušteli, 9 mjeseci sam proveo tamo po par njemačkih gradova od sjevera do istoka i zapada.

i što se tiče pasa, u njemačkoj nema niti približno pasa koliko ima u RH.
čak i pričam sa rodbinom koja je iz njemačke i imaju pasa, kažu da je istina, da u RH ima puno više pasa.

ako u njemačkoj ima više pasa nego dice, kod nas ima 4-5x više pasa
mačaka isto tako.

po splitu je toliko to užasno da je sve izrasrano. aj zadnje vrijeme ljudi počeli otvoreno govoriti protiv tih pasa , pa je usporilo.. ljudima je pun kurac pasa, pa i vlasnici sami govore, da kada im umre pas da više neće novoga nabavljati, pa se nadam da će ih biti manje kroz 5-10godina..  

prije par godina svatko je nabavlja pasa.. od zg,a splita, slavonije, imotskog, strašno

gleda ovu jednu curu iz kvarta.. dvoje dice i 3 pasa.. isuse

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 28/10/2024, 10:44

Moj bađo, susjed i još masu poznanika ima pase, ali oni su za lov i ubijanje drugih životinja. Uvridi mu pasa, to je gore nego da si mu uvridio obitelj jer s pasom provede više vrimena puštajući ga svaki dan i nediljom u lovu nego što provodi vrimena sa ženon i dicom. Ili ovi po selu šta drže mačke za lovat miševe,.ne drže ih da im daju wiskas, nego ako vidi da je mnogo smršala da joj malo da priživi, ako i to,a ona što je brža i bolja ta će se pariti... Malo fašistički, ali rijetki su trenuci da netko s genetski urođenom anemijom izraste u ratobornog vojskovođu kojem treba dati šansu u surovom svijetu živih bića. 
U ovoj priči radi se o trendu da se pasi i mačketine drže po stanovima kao zamjena za dicu, i trend je unuzlaznoj putanji. 
mačke i pasi se škope što je druga nehumana stvar prema beštijama, jer da mene netko pita, bi li da me izbace u sridu sahare bez vode, ali s genitalijama ili ću provesti život u stanu da me mazi neki poremećenih evropljan biram saharu i smrt nakon dva dana od žeđi.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 28/10/2024, 10:52

slažem se da je meni bolesno u gradu imati mačku/pasa.
iman frenda, dobio odjeb od svake ženske, (iako je po meni sam kriv, jer iako ima dobar posao radi za stranaca, radi minimalno da plati rentu, naručuju dostavu umjesto da kuha, a uzgaja drobinu i umjesto da se bavi sportom ..) naravno počeo lagano tablete za depresiju, pa aj prešao na mačka i sada je psihički čak i OK .

ali ne bih nikada imao mačku i pasa u gradu. možda nekog guštera u akvariju.
da sam na selu, imao bi i pasa(možda), ali svakako koju mačku,

ali kod nas je tih ljubimaca, pogotovo pasa, više nego igdje u njemačkoj. .te priče u "njemačkoj šeću pase" , ja sam obiša njemačku, nekoliko velikih gradova, istok, sjever, zapad njemačke, nema tamo 1/10 pasa koliko ima u "desničarskom i konzervativnom splitu" , zagrebu, pa čak i po manjim mjestima isto tako, aj sela po imotskom i sinju razumijem.

da i tu nema pravila, imaju djecu nemaju djecu,  i sam si primjetio ekipa ima familiju uredno, i psa koji je član familije haha, vole ga dica, mater, ćaća, a pas sere ovdi ispred portuna, bolesno. goni te džukel iz gradova, sve seru i smrde i zapišavaju.

na selu imaš svoje polje , dvor i imaš ga di držat.
iako mi je i to horor, zove nas jedan frend , živi na selu klis, kod njega da pečemo meso, a ima u dvoru vučijaka od 80kg, onako reži i agresivan.. a jebeš i to  , ne bojim se pasa, ali brate pas koji je moje kilaže a nisam se baš sprijateljio sa njime..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 28/10/2024, 11:39

mrzite macke samo zato sto su hrvati
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 28/10/2024, 11:46

Mačke obožavam ali neman di sa njom u stanu. Da sam na selu ili da iman kuću sa dvorom... Imao bi i dvi mačke :)
Kao jedan moj drugi frend ima svoj kat kuće i okolo dvor i vrtal i dva mačka

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 28/10/2024, 13:18

Imam dvor u Gradu. Ne držim pasa ni mačku. Da živim na selu ima bi pasa da čuva kokoši od lisice ili orla, a mačke da tamene miševe. 
Držati mačku u stanu je zločin, kao i škopljenje.
To je samo korak, dva od škopljenja ljudi i tamnice. 

Preporučujem svima pogledati Kurosawin "Dersu Uzala"

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics