Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke
Page 1 of 1
Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke
https://narod.hr/hrvatska/tomasevic-za-macke-daje-tri-milijuna-eura
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tomašević daje tri milijuna eura za - mačke
... nije bolest sve što boli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro je dok je ludilo ograniceno na Zagreb, za sada. Zahvaljujuci bobuljicavom realno je da ce se bolest prosiriti na cijelu DNRH. Bobuljicavi i sateliti oko njega su grobari SDP-a i vjetar u leda ludacima, tj aktivistima. Vec na iducim izborima ce bolesnici uzeti dobar dio bobuljicavog kolaca u svakoj vecoj urbanoj sredini. Kila mozga. Cestitam.
2014-04-14
prije par miseci Debo je izbacio temu o udarničkom prebacivanju norme s vrtićima u Zagrebu, a na moj upit koliko norme otpada na vrtiće za mačiće i kučiće dobio sam tek sada odgovor...
Hvala 5G mreži, informacije putuju sporo, ali sigurno...
Hvala 5G mreži, informacije putuju sporo, ali sigurno...
Njemačka ima više pasa nego djece do 10 godina starosti. A i te statistike sa dicom održavaju Turci...
ne znam.
bio sam prije par godina u njemačkoj na baušteli, 9 mjeseci sam proveo tamo po par njemačkih gradova od sjevera do istoka i zapada.
i što se tiče pasa, u njemačkoj nema niti približno pasa koliko ima u RH.
čak i pričam sa rodbinom koja je iz njemačke i imaju pasa, kažu da je istina, da u RH ima puno više pasa.
ako u njemačkoj ima više pasa nego dice, kod nas ima 4-5x više pasa
mačaka isto tako.
po splitu je toliko to užasno da je sve izrasrano. aj zadnje vrijeme ljudi počeli otvoreno govoriti protiv tih pasa , pa je usporilo.. ljudima je pun kurac pasa, pa i vlasnici sami govore, da kada im umre pas da više neće novoga nabavljati, pa se nadam da će ih biti manje kroz 5-10godina..
prije par godina svatko je nabavlja pasa.. od zg,a splita, slavonije, imotskog, strašno
gleda ovu jednu curu iz kvarta.. dvoje dice i 3 pasa.. isuse
bio sam prije par godina u njemačkoj na baušteli, 9 mjeseci sam proveo tamo po par njemačkih gradova od sjevera do istoka i zapada.
i što se tiče pasa, u njemačkoj nema niti približno pasa koliko ima u RH.
čak i pričam sa rodbinom koja je iz njemačke i imaju pasa, kažu da je istina, da u RH ima puno više pasa.
ako u njemačkoj ima više pasa nego dice, kod nas ima 4-5x više pasa
mačaka isto tako.
po splitu je toliko to užasno da je sve izrasrano. aj zadnje vrijeme ljudi počeli otvoreno govoriti protiv tih pasa , pa je usporilo.. ljudima je pun kurac pasa, pa i vlasnici sami govore, da kada im umre pas da više neće novoga nabavljati, pa se nadam da će ih biti manje kroz 5-10godina..
prije par godina svatko je nabavlja pasa.. od zg,a splita, slavonije, imotskog, strašno
gleda ovu jednu curu iz kvarta.. dvoje dice i 3 pasa.. isuse
Moj bađo, susjed i još masu poznanika ima pase, ali oni su za lov i ubijanje drugih životinja. Uvridi mu pasa, to je gore nego da si mu uvridio obitelj jer s pasom provede više vrimena puštajući ga svaki dan i nediljom u lovu nego što provodi vrimena sa ženon i dicom. Ili ovi po selu šta drže mačke za lovat miševe,.ne drže ih da im daju wiskas, nego ako vidi da je mnogo smršala da joj malo da priživi, ako i to,a ona što je brža i bolja ta će se pariti... Malo fašistički, ali rijetki su trenuci da netko s genetski urođenom anemijom izraste u ratobornog vojskovođu kojem treba dati šansu u surovom svijetu živih bića.
U ovoj priči radi se o trendu da se pasi i mačketine drže po stanovima kao zamjena za dicu, i trend je unuzlaznoj putanji.
mačke i pasi se škope što je druga nehumana stvar prema beštijama, jer da mene netko pita, bi li da me izbace u sridu sahare bez vode, ali s genitalijama ili ću provesti život u stanu da me mazi neki poremećenih evropljan biram saharu i smrt nakon dva dana od žeđi.
U ovoj priči radi se o trendu da se pasi i mačketine drže po stanovima kao zamjena za dicu, i trend je unuzlaznoj putanji.
mačke i pasi se škope što je druga nehumana stvar prema beštijama, jer da mene netko pita, bi li da me izbace u sridu sahare bez vode, ali s genitalijama ili ću provesti život u stanu da me mazi neki poremećenih evropljan biram saharu i smrt nakon dva dana od žeđi.
slažem se da je meni bolesno u gradu imati mačku/pasa.
iman frenda, dobio odjeb od svake ženske, (iako je po meni sam kriv, jer iako ima dobar posao radi za stranaca, radi minimalno da plati rentu, naručuju dostavu umjesto da kuha, a uzgaja drobinu i umjesto da se bavi sportom ..) naravno počeo lagano tablete za depresiju, pa aj prešao na mačka i sada je psihički čak i OK .
ali ne bih nikada imao mačku i pasa u gradu. možda nekog guštera u akvariju.
da sam na selu, imao bi i pasa(možda), ali svakako koju mačku,
ali kod nas je tih ljubimaca, pogotovo pasa, više nego igdje u njemačkoj. .te priče u "njemačkoj šeću pase" , ja sam obiša njemačku, nekoliko velikih gradova, istok, sjever, zapad njemačke, nema tamo 1/10 pasa koliko ima u "desničarskom i konzervativnom splitu" , zagrebu, pa čak i po manjim mjestima isto tako, aj sela po imotskom i sinju razumijem.
da i tu nema pravila, imaju djecu nemaju djecu, i sam si primjetio ekipa ima familiju uredno, i psa koji je član familije haha, vole ga dica, mater, ćaća, a pas sere ovdi ispred portuna, bolesno. goni te džukel iz gradova, sve seru i smrde i zapišavaju.
na selu imaš svoje polje , dvor i imaš ga di držat.
iako mi je i to horor, zove nas jedan frend , živi na selu klis, kod njega da pečemo meso, a ima u dvoru vučijaka od 80kg, onako reži i agresivan.. a jebeš i to , ne bojim se pasa, ali brate pas koji je moje kilaže a nisam se baš sprijateljio sa njime..
iman frenda, dobio odjeb od svake ženske, (iako je po meni sam kriv, jer iako ima dobar posao radi za stranaca, radi minimalno da plati rentu, naručuju dostavu umjesto da kuha, a uzgaja drobinu i umjesto da se bavi sportom ..) naravno počeo lagano tablete za depresiju, pa aj prešao na mačka i sada je psihički čak i OK .
ali ne bih nikada imao mačku i pasa u gradu. možda nekog guštera u akvariju.
da sam na selu, imao bi i pasa(možda), ali svakako koju mačku,
ali kod nas je tih ljubimaca, pogotovo pasa, više nego igdje u njemačkoj. .te priče u "njemačkoj šeću pase" , ja sam obiša njemačku, nekoliko velikih gradova, istok, sjever, zapad njemačke, nema tamo 1/10 pasa koliko ima u "desničarskom i konzervativnom splitu" , zagrebu, pa čak i po manjim mjestima isto tako, aj sela po imotskom i sinju razumijem.
da i tu nema pravila, imaju djecu nemaju djecu, i sam si primjetio ekipa ima familiju uredno, i psa koji je član familije haha, vole ga dica, mater, ćaća, a pas sere ovdi ispred portuna, bolesno. goni te džukel iz gradova, sve seru i smrde i zapišavaju.
na selu imaš svoje polje , dvor i imaš ga di držat.
iako mi je i to horor, zove nas jedan frend , živi na selu klis, kod njega da pečemo meso, a ima u dvoru vučijaka od 80kg, onako reži i agresivan.. a jebeš i to , ne bojim se pasa, ali brate pas koji je moje kilaže a nisam se baš sprijateljio sa njime..
mrzite macke samo zato sto su hrvati
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mačke obožavam ali neman di sa njom u stanu. Da sam na selu ili da iman kuću sa dvorom... Imao bi i dvi mačke :)
Kao jedan moj drugi frend ima svoj kat kuće i okolo dvor i vrtal i dva mačka
Kao jedan moj drugi frend ima svoj kat kuće i okolo dvor i vrtal i dva mačka
Imam dvor u Gradu. Ne držim pasa ni mačku. Da živim na selu ima bi pasa da čuva kokoši od lisice ili orla, a mačke da tamene miševe.
Držati mačku u stanu je zločin, kao i škopljenje.
To je samo korak, dva od škopljenja ljudi i tamnice.
Preporučujem svima pogledati Kurosawin "Dersu Uzala"
Držati mačku u stanu je zločin, kao i škopljenje.
To je samo korak, dva od škopljenja ljudi i tamnice.
Preporučujem svima pogledati Kurosawin "Dersu Uzala"
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U druzi 'Domino' Tomašević uplatio gotovo 100 000 eura gradskog novca.
» Reket? Apple daje 100 milijuna dolara BLM nevladinim organizacijama
» Mađarska daje 100 miliona eura pomoći Republici Srpskoj
» Italija daje 17 milijardi eura za spas dvije banke
» U druzi 'Domino' Tomašević uplatio gotovo 100 000 eura gradskog novca.
» Reket? Apple daje 100 milijuna dolara BLM nevladinim organizacijama
» Mađarska daje 100 miliona eura pomoći Republici Srpskoj
» Italija daje 17 milijardi eura za spas dvije banke
Page 1 of 1