ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri  - Page 2 Empty Re: Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri

Post by RayMabus 29/3/2018, 18:32

Trebalo bi koristiti neki drugi izraz npr pra slavenoiliri i to označava stanovnika Vinča kulture koja je najstarija u Evropi i nalazi se na Dunavu a provalom drugih naroda i pošto su rijeke putovi ti pra slavenoiliri su pobjegli u unutrašnjost i onda ovi iznad Dunava su poslije postali Slaveni a ovi ispod su Iliri.

Cijela priča 

I normalno da se razumiju i zato nema nekih ratova i jezične asimilacije nad ovim stanovništvom kad se jezično shvaćaju dovoljno da se razumiju

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri  - Page 2 Empty Re: Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri

Post by RayMabus 29/3/2018, 18:55

Srbi i Poljaci su već 1300 godina kao zasebne skupine ljudi fizički odvojeni no da ti isti Srbi sada odu do Poljske i nsmetnu se kao vladari bez obzira šta ih je manje ti isti Srbi

NEMAJU JEZIČNU PREPREKU ZA USPOSTAVIT OSNOVNU KOMUNIKACIJU SA POLJACIMA

NEMAJU POTREBE DA IM NAMEĆU SVOJ JEZIK u stilu da moraju trčati po njihovim selima i učiti ih srpski 

TO VAM JE TA PRIČA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 19:10

I sad u Makedoniji predsjednik je već dva puta odbio da albanski jezik postane službeni iako su Albanci to progurali u parlamentu 

Dobili su Kosovo i malo in je 
.
Sad će ih Hrvati sjebat i uništiti tu njihovu austrougarsku laž da su oni preci Delmata tj da je ovo sve njihovo 

SAŠ DOBIT PO PIČKI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 19:35

RayMabus wrote:I sad u Makedoniji predsjednik je već dva puta odbio da albanski jezik postane službeni iako su Albanci to progurali u parlamentu 

Dobili su Kosovo i malo in je 
.
Sad će ih Hrvati sjebat i uništiti tu njihovu austrougarsku laž da su oni preci Delmata tj da je ovo sve njihovo 

SAŠ DOBIT PO PIČKI
Da se Dražin barjak vije nebi bilo 

Albanije 

Kontraofenziva stvarnih Ilira na austrougarsku laž

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 29/3/2018, 19:50

Stanojko wrote:
vuksadinare wrote:..ovaj lik je tvrdio da su srbi najstariji narod u europi..pametnom dosta....kad vidim tko je postavio temu..mrak..ne mrak..mrakaca
A ti se kao ne slazes? :)
...a ti si ozbiljno vudren u glavu ako tako razmisljas
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 29/3/2018, 19:55

Uglavnom..tu vise nema cistih slavena cistih albanaca...najblize slavenskoj koncepciji poimanja slavenstva  su rusi,poljaci,ukri,cesi,slovaci..di ti vidis da danasnji hrvati,srbi,crnogorci,makedonci imaju puno vezr sa slavenima svi mahom garavi..blize su po genomu sad turcima,romanima,indo narodima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 20:07

Ja sam plavi a ruski ministar energetike i ja smo prezimenjaci

Gdje si ti to pročitao da su Delmate garavi?

Evropski domoroci
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 20:14

Te Šipce ću ja sad sjebat prvo oče albanski kao službeni u Makedoniji u CG u koaliciji isto 

Moš mislit kako ćeš se potegnit do Dalmacije i tvrditi da je ovo tvoje 

SLEDI PLESKA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 29/3/2018, 20:39

RayMabus wrote:Ja sam plavi a ruski ministar energetike i ja smo prezimenjaci

Evropski domoroci
ma ti si zagorec zalutao u dalmaciju..ili je kakav janez,zagorec haracio za vrijeme vojnog roka u dalmaciji glumio galeba..di si vidio plavokosog dalmosa osim ako kakav galeb sjevernjak nije doletio..ajd djavlu da plav..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 29/3/2018, 20:44

vuksadinare wrote:

Evropski domoroci
ma  ti si zagorec zalutao u dalmaciju..ili je kakav janez,zagorec haracio za vrijeme vojnog roka u dalmaciji glumio galeba..di si vidio plavokosog dalmosa osim ako kakav galeb sjevernjak nije doletio..ajd djavlu da plav..
Vi vlaji ste garaviji, utjecaj povijesti.

Dalmatinci su svjetliji.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 20:51

Jeba in ja mater došli iz Tunis Tunis im je majka a tu mi tvrde da su oni preci Delmata 

De goni se u Tunis cigane 

Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri  - Page 2 9k=
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 29/3/2018, 20:52

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

Evropski domoroci
ma  ti si zagorec zalutao u dalmaciju..ili je kakav janez,zagorec haracio za vrijeme vojnog roka u dalmaciji glumio galeba..di si vidio plavokosog dalmosa osim ako kakav galeb sjevernjak nije doletio..ajd djavlu da plav..

Dalmatinci su svjetliji.
mi vlaji smo bosanci a ti bosanac u stvari si dalmatinac...tsss..dobar si epi ali dalmos nikad neces biti..cak ni ero..jbg tako je kako je.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 21:20

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:

Evropski domoroci

Dalmatinci su svjetliji.
Ako ovaj nije vlaj neznan tko je 

Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri  - Page 2 Thompson_20062016_press
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 21:24

vuksadinare wrote:

Evropski domoroci
Od oca rođak crn, markantan baš ono stereotip Dalmoša a prvi rođaci 

A otac mi je plav plave oči skroz i tako to 

Ja sam smeđkasto plavi i smeđe oči 

Vlaji nisu baš toliko garavi Thompson ima plave oči 

Tako da ta priča ono jel
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 21:33

A vidi ih ovdje, još jedna genetska mapa Albanaca 

Vi ste preci Delmata 

DA TI JEBEN MATER U ŠUPAK

U ŠUPAK TI JEBEN MATER

Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri  - Page 2 Haplogroup-J2+Map
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/3/2018, 21:48

epikur37 wrote:Khm, Goran?

Lako pretpostaviti da nije Hrvat a zna se zašto je protiv naših šiptarskih saveznika.
albanci i nisu iliri, jebo ih tito i partija koji su im to dali

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/3/2018, 21:55

RayMabus wrote:Evo baš sam odgledal ovo 

Jako zanimljivo 

Prije par dana sam napisao da je jedna grupa plemena Hrvati došla među Delmate 

Sad ispada da postoji razlog zašto su se mogli sporazumjeti tj ilirski jezik je slavenski

hehehehe, ljudi su budale
ja kazem da je bivsi ilirium sveta zemlja svih slavjana a budale se meni smiju,
naravno da su iliri bili slavjani
najslavljeniji
i rjec slaveni ne dolazi od rjeci slave-rob i slovo-rjec
nego slavjan
onaj koji je slavljen

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by epikur37 29/3/2018, 21:58

Leviathan2 wrote:

Lako pretpostaviti da nije Hrvat a zna se zašto je protiv naših šiptarskih saveznika.

Ali oni su toliko nabrijani da su Iliri i starosjedioci Balkana...da je to nevjerojatno...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 22:03

epikur37 wrote:
Leviathan2 wrote:

Ali oni su toliko nabrijani da su Iliri i starosjedioci Balkana...da je to nevjerojatno...
Sad ću ih ja sjebat u Makedoniji jer vidim da će taj megalomanizam sutra doći i u Dalmaciju pa će tvrditi da je to njihovo 

Sad me samo gledaj kako ću im se posrat u usta 

Zažaliti će dan kad su svojatali Dalmaciju
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/3/2018, 22:30

epikur37 wrote:
Leviathan2 wrote:

oni apsolutno ne spadaju na balkan
inace po rimljanima se to podrucje zvalo ilirijum gdje su zivjeli iliri , originalno ime je lira kao muzicki instrument, u stvari to je originalno helensko ime,  originalno ime je :)))))))
dakle, onaj srbin je na dobrom tragu, slavjani su krenuli s balkana u davnijem vremenima u puste zemlje, pleme za plemenom,
nakon velikog pada je ljudska rasa bila jako jako rastrkana i jedino je na podrucju danasanje srednje i istocne ojrope balkan bio naseljen i to gusto,
dalje je bilo gusto naseljeno podrucje bivse perzije, te sjeverni dio indije, unutarnja kina i teritorij danasnje mongolije s nomadskim plemenima koja su doslovno zivjela u pokretu, srednja i istocna europa do urala su bile doslovno prazne, cak i sjeverna europa u kojima je zivjelo nekoliko manjieh divljih plemena na jebenom baltiku i podrucju danasnje danske
slavenska plemena koja su odlucila da najdu novi zivotni prostor su se kretala prema sjeveru na zapad i na sjeveroistok jer su na jugu bili heleni koji su takodjer bili brojni i koji su se sporazumno sirili u predjelu sredozemlja a ne prema nasim zemljama,  no dalje je povjest koju djelomicno poznajete, mada je definitivno izokrenuta sto kojekakvim namjernim zamagljivanjima sto kojekakovim reklakazala
niti hrvati niti srbi nisu nikad dosli na balkan, oni su oduvjek tu,  s tim da su neka njihova manja plemena u davnini otisla prema sjeveru i istoku
usput, spoji 2+2 èa ce ti stvari biti zanimljivije

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by RayMabus 29/3/2018, 22:42

Hrvati i Srbi jesu došli tu ali su to Slaveni sa sjevera no došli su među zonu gdje su ilirska plemena a Iliri i Slaveni imaju iste korijene dakle i sličan jezik pa očito nisu morali ništa jezično asimilirat 

Pra slavenoiliri su pobjegli u unutrašnjost od Dunava s tim da su ovi šta su bili iznad Dunava nazvani Slavenima a ove ispod svrstavamo u Ilirie

To su rođaci 
.
.ilire ne možemo zvati Slavenima jer naziv Slaven je za ove poviše Dunava 

Jednostavno to su rođaci
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics