Najveća fašistička manifestacija u Europi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Najveća fašistička manifestacija u Europi
jrbes hrbatsku kad trpi muhare ko ti kpjpj tokiko pljuju na njuSora wrote:Jrbes to drzavu po kpjpj pljuju svako malo
Zbig fasizma i pogrešnih politika
Ono..
LOBO cetnik o vas nekoliko bit ce imate AUTISTIČKI POREMECAJ
LIJEČITE SE LJUDI LIJECUTE
IMA NADE
CRKVA I ISPOVIJED
I VI KO NOVI K NOZETE OPET SLSVITI KRVNIKE
zbig čega si još tu kaf ti ne odfovara?
aha, zbig pemzije
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Američki odvjetnik Jonathan Levy, koji zastupa preživjele žrtve holokausta pismenim putem od kardinala Altjelija Nicore, čelnika Vatikanskog tijela za financijsko informiranje, povrat zlata kojeg su ustaše otele i nakon toga založile u Vatikanskoj banci, a vrijednost zlata se procjenjuje na 80 milijuna dolara – od 1944-1946. navodno da su ustaše polagale u banku!
Dokaz da se transfer zlata u banku doista dogodio prvi je put službeno dokumentirano 1988. god. u izvještaju State Departmenta pod nazivom “Brige oko sudbine ratnog ustaškog blaga”.
Vatikanska banka se zbog iziještaja našla pod tužbom 1999. god., ali je slučaj propao jer se Svetoj Stolici ne može suditi u SAD-u, a ukoliko je i to propalo, Levyće tužiti Vatikansku banku Europskoj komisiji koja Institut za religijske poslove može tužiti pošto je Vatikan 2009. god. prihvatio zakon EU o pranju novca.
Dokaz da se transfer zlata u banku doista dogodio prvi je put službeno dokumentirano 1988. god. u izvještaju State Departmenta pod nazivom “Brige oko sudbine ratnog ustaškog blaga”.
Vatikanska banka se zbog iziještaja našla pod tužbom 1999. god., ali je slučaj propao jer se Svetoj Stolici ne može suditi u SAD-u, a ukoliko je i to propalo, Levyće tužiti Vatikansku banku Europskoj komisiji koja Institut za religijske poslove može tužiti pošto je Vatikan 2009. god. prihvatio zakon EU o pranju novca.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ajde Ajde
Pa imati najveću fašističku manifestaciju u EU nije maka stvar
Sramota je za ljude a ne neljude
Pa imati najveću fašističku manifestaciju u EU nije maka stvar
Sramota je za ljude a ne neljude
Nije najveća, banderovske bakljade po Ukrajini i nacistički marševi po Baltičkim lakrdijaškim tvorevinama su veće fašističke manifestacije.
Ono na Bleiburgu ne mora biti patetični neoustaški seljakluk, to bi mogla biti jedna pristojna antiratna manifestacija i komemoracija kad bi se to htjelo.
Ali to neće moći. To će uvijek i zauvijek ostati patetično slinavljenje za ustašama i endehazijom. Na žalost.
Ono na Bleiburgu ne mora biti patetični neoustaški seljakluk, to bi mogla biti jedna pristojna antiratna manifestacija i komemoracija kad bi se to htjelo.
Ali to neće moći. To će uvijek i zauvijek ostati patetično slinavljenje za ustašama i endehazijom. Na žalost.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kofein wrote:O..., pojavila se i proleterska muha.
Nije riječ o tkz.(kako vidimo srpskim) antifama publicistima nego o pravim velikosrbima u tom lažnom ruhu. Ustaše je vrag odnio u mrak prošlosti, to je dovoljno. No, neselektivno se ubijalo sve živo na i oko Bleiburga...a ako je to nekome normalno - neka ide u pizdu materinu.
Amen. Posebno na zadnji dio.
darth_vader-
2014-04-17
Evo idemo ovako. Bit ću brutalan jer mi je pun kurac višelobo1 wrote:jastreb wrote:Stvarno bi taj dernek trebalo zabraniti.
Prolivaju suze za propalom im NDH i kmeče.
Nakon skoro 30 godina kuknjave, kmečanja, jadikovki, patetičnog izdrkavanja, poslije dugog razmišljanja, ja sam o svemu ovome izbalansirao svoj stav, koji ide ovako:
Bleiburg - Kita me zaboli
Tezno - Kita me zaboli
Kočevski rog - Kita me zaboli
Barbarin Rov - Kita me zaboli
Macelj - Kita me zaboli
Huda Jama - Kita me zaboli
Pola Jazovke - Kita me zaboli
PA kad se slijedeći put OPET I PONOVO opredijelite za gubitnike i nakon gomile sranja izgubite rat i dobro najebete, opet ću reći - Kita me zaboli.
Šta tražili - To dobili.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Nije najveća, banderovske bakljade po Ukrajini i nacistički marševi po Baltičkim lakrdijaškim tvorevinama su veće fašističke manifestacije.
prica nije pomogla treba to kaznjavat novcano pa kome prije dopizdi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Antifašizam se odvojeno promatra od partizanskih i komunističkih zločina. Zbog čega se onda ustaštvo ne može odvojiti od ustaških zločina? Temeljem čega jedna ideologija i pokret dobivaju trajni legitimitet, dok suprotna strana ne smije oplakivati ni poginule koji su zvjerski pobijeni, bez ikakva suda? Neki će reći da su ustaše provodili rasne zakone te ubijali ljude na osnovu vjere i nacionalnosti. Čak i ako bespogovorno prihvatimo ovu paušalnu i nepotpunu poluistinu, ne možemo ignorirati da su isto radili i partizani koji su doslovno zbrisali njemačku nacionalnu manjinu s prostora Jugoslavije.
2014-04-18
lobo1-
2014-04-18
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» AUSTRIJSKI EUROZASTUPNICI "Bleiburg je fašistička manifestacija, tamo slave ustaše i štete ugledu Austrije"
» Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
» SRAMOTNA MANIFESTACIJA
» Bugarska fašistička okupatorska sila
» Ustavni sud:NDH je fašistička tvorevina i negacija hrvatstva
» Najveca medjunacionalna suparnistva i antagonizmi u Europi.Evo nekih i slazete li se sa mojim popisom
» SRAMOTNA MANIFESTACIJA
» Bugarska fašistička okupatorska sila
» Ustavni sud:NDH je fašistička tvorevina i negacija hrvatstva
Page 3 of 3