grandiozni uspjesi istanbulske konvencije
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: grandiozni uspjesi istanbulske konvencije
slidingdoorsoperator wrote:tre wrote:jel ovo kaja sigurno?slidingdoorsoperator wrote:HDZ u srcu wrote:kaja wrote:Hrvatska ima sporo, neučinkovito, korumpirano pravosuđe.
Zalagati se za njihovu sto veću suverenost je dati im da rade jos gore, jos korumpiranije, jos nepravednije jer mogu. I tako i u drugim granama.
Sto prije to shvatite to bolje.
trenutak kad shvatiš da demonima opsjednuti ezek nije najluđa osoba na forumu
Zastrašujuće.
Nažalost jest.
pa ne znam tko je tu lud, ja ili vi koji mislite da je hrvatsko pravosuđe ok i ne treba nikakav nadzor.
ono rak hrvatske, najveće rodjačke malverzacije sankcionira sa dva tjedna guljenja krumpira ili nikako
Last edited by kaja on 27/3/2018, 09:59; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
muja i crnaca u hrvatskoj možeš na prste prebrojati, dok ima 300 ubijenih žena od hrvata u zadnjih par godina , ne od muja i crnaca. prema tome ne izokreči pilu naopako.tre wrote:jebe lud zbunjenog, feministički ološ prvo galami da se uvezu muje i crnci, onda dođe do porasta nasilja i onda galame da se uvede IK iako ona nikoga do sada nije nigdje zaštitila.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Tursko društvo pod erdoganom klizi u kalifat, da.
A feminističke ludače na zapadu svojim promicanjem masovne imigracije iz sličnih zemalja zapravo potiču pretvaranje zapada u taj isti kalifat i tako režu granu na kojoj same sjede.
Uostalom, prvi rezultati se i vide po povećanju razine nasilja prema ženama upravo u onim zemljama gdje je ta imigracija najprisutnija. Mislim da tu ima jako puno posla za vojsku dobrih psihijatara.
Pozadina svega kod feminističkih kurvetina je jasna-novac no za pravu agendu IK su one samo korisne budale
2015-08-15
kaja wrote:bocvana, pa sejšeli, mauricijus..ima vjerojatno jošslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Zato su nas prestigle i neke afričke zemlje.
Npr.?
Jel se ti informiraš prije nego što lupiš ovako nešto?
Botsvana dvostruko manji BDP od Hrvatske per capitta, Sejšeli patuljasta otočna državica što je neusporedivo sa Hrvatskom kao što je neusporediv Lihtenštajn, a Mauricijus ima osjetno manji BDP per capitta.
Dakle, po čemu su nas to prestigle te zemlje?
Imaš još koji primjer?
Guest- Guest
kaja wrote:slidingdoorsoperator wrote:tre wrote:jel ovo kaja sigurno?slidingdoorsoperator wrote:HDZ u srcu wrote:
Zastrašujuće.
Nažalost jest.
pa ne znam tko je tu lud, ja ili vi koji mislite da je hrvatsko pravosuđe ok i ne treba nikakav nadzor.
ono rak hrvatske, najveće rodjačke malverzacije sankcionira sa dva tjedna guljenja krumpira ili nikako
Tko misli da je hrvatsko pravosuđe OK?
Kad sam ja uopće izjavio tako nešto, na starom ili ovom forumu?
To jeste uz medije i voluntarizam i totalnu neodgovornost političkih elita rak rana Hrvatske, ali zar je moguće da si u stanju pomisliti kako će pravosuđe bolje funkcionirati ako mu makar u jednom dijelu postavimo tutora u marksističkim likušama kao što je Rada Borić za koje se vidi da bi najradije poubijale sve muškarce u Hrvatskoj, a onda cijelu zemlju polile benzinom i zapalile?
Mislim, jesu tebi sve koze na broju ili koji ti je vrag?
Guest- Guest
evo ti, bocvana malo manji, gvineja puno veći..doduše iz 2015slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:bocvana, pa sejšeli, mauricijus..ima vjerojatno jošslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Npr.?
Botsvana dvostruko manji BDP od Hrvatske per capitta, Sejšeli patuljasta otočna državica što je neusporedivo sa Hrvatskom kao što je neusporediv Lihtenštajn, a Mauricijus ima osjetno manji BDP per capitta.
Imaš još koji primjer?
No, prema podacima Svjetske banke iz 2015., situacija s BDP-om po glavi stanovnika je ovakva:
- Rumunjska - $22,124
- Rusija - $24,451
- Hrvatska - $22,514
- Bjelorusija - $17,740
- Bugarska - $18,248
- Crna Gora - $16,050
- Srbija - $14,111
- Makedonija - $14,076
- Albanija - $11,479
- Bosna i Hercegovina - $10,851
Prema podacima objavljenima u istoj tablici rijetko koja afrička država BDP-om po glavi stanovnika prelazi 10.000 dolara. Najveći BDP u Africi bilježe Alžir ($14,717), Gabon ($20,081), Ekvatorijalna Gvineja ($40,718), Bocvana ($15,839), Namibija ($10,411), Egipat ($10,913) i Južna Afrika ($13,195)
2015-08-15
nisam znala da je ta Rada tako opasna..:)slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:slidingdoorsoperator wrote:tre wrote:slidingdoorsoperator wrote:
2015-08-15
kaja wrote:nisam znala da je ta Rada tako opasna..:)
Zapravo puno opasnija za žene nego za muškarce. Ta je u stanju ogaditi sliku o ženama u javnosti na najproduktivniji mogući način.
Guest- Guest
kaja wrote:evo ti, bocvana malo manji, gvineja puno veći..doduše iz 2015slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:bocvana, pa sejšeli, mauricijus..ima vjerojatno jošslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Npr.?
Imaš još koji primjer?
No, prema podacima Svjetske banke iz 2015., situacija s BDP-om po glavi stanovnika je ovakva:
- Rumunjska - $22,124
- Rusija - $24,451
- Hrvatska - $22,514
- Bjelorusija - $17,740
- Bugarska - $18,248
- Crna Gora - $16,050
- Srbija - $14,111
- Makedonija - $14,076
- Albanija - $11,479
Prema podacima objavljenima u istoj tablici rijetko koja afrička država BDP-om po glavi stanovnika prelazi 10.000 dolara. Najveći BDP u Africi bilježe Alžir ($14,717), Gabon ($20,081), Ekvatorijalna Gvineja ($40,718), Bocvana ($15,839), Namibija ($10,411), Egipat ($10,913) i Južna Afrika ($13,195)
Zašto navodiš podatke koji su nerelevantni za raspravu i koje nitko nije spominjao?
Gvineja puno veći? 707 USD po glavi stanovnika procjena iz 2017. nominalni BDP.
Mislim, koji je tebe vrag spopao? Zaista mi nije jasno.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:evo ti, bocvana malo manji, gvineja puno veći..doduše iz 2015slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:bocvana, pa sejšeli, mauricijus..ima vjerojatno jošslidingdoorsoperator wrote:
Npr.?
Imaš još koji primjer?
- Rumunjska - $22,124
- Rusija - $24,451
- Hrvatska - $22,514
- Bjelorusija - $17,740
- Bugarska - $18,248
- Crna Gora - $16,050
- Srbija - $14,111
- Makedonija - $14,076
- Albanija - $11,479
Zašto navodiš podatke koji su nerelevantni za raspravu i koje nitko nije spominjao?
Ah da, Ekvatorijalna Gvineja (očito nisam ni ja spašen).
Procjena iz 2018. godine je nominalni BDP od 11 457 USD po glavi stanovnika. Inače zemlja sa skoro dvostruko manjim brojem stanovnika od Slovenije.
Dakle?
Guest- Guest
Izgleda da si pobrkala GDP PPP sa GDP nominal podacima, a to je lapsus samo takav.
Guest- Guest
kaja wrote:
nisam znala da je ta Rada tako opasna..:)
osoba Borić može poružniti drugu osobu ako dugo gleda u njenu fotografiju, dakle osoba borić je opasno osoba
generalno je svjetski trend da je porast nasilja gdje od se pojave muje i crnci, zašto feministički kao u ostalom i ostali leftardski idioti to i dalje radi vljda samo oni znaju.kaja wrote:muja i crnaca u hrvatskoj možeš na prste prebrojati, dok ima 300 ubijenih žena od hrvata u zadnjih par godina , ne od muja i crnaca. prema tome ne izokreči pilu naopako.tre wrote:jebe lud zbunjenog, feministički ološ prvo galami da se uvezu muje i crnci, onda dođe do porasta nasilja i onda galame da se uvede IK iako ona nikoga do sada nije nigdje zaštitila.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Tursko društvo pod erdoganom klizi u kalifat, da.
A feminističke ludače na zapadu svojim promicanjem masovne imigracije iz sličnih zemalja zapravo potiču pretvaranje zapada u taj isti kalifat i tako režu granu na kojoj same sjede.
Uostalom, prvi rezultati se i vide po povećanju razine nasilja prema ženama upravo u onim zemljama gdje je ta imigracija najprisutnija. Mislim da tu ima jako puno posla za vojsku dobrih psihijatara.
Pozadina svega kod feminističkih kurvetina je jasna-novac no za pravu agendu IK su one samo korisne budale
Što se tiče IK reci mi kako će to ona spasiti žene kad ni u jednoj zemlji koja je to ratificirala nije došlo do smanjenja nasilja? ti stvarno misliš da će se nešto promjeniti IK osim što će se iz DP sliti u kurvanjske džepove milijardu kuna i što će se prenjeti ovlasti gadurama koje su iznad ustava. Samo narod može odlučiti o tome želi li prenjeti svoju suverenost nekom drugome a ne nikakav Kenwood Kenon ili bilo koji političar
Nadalje kakve veze ima ubacivanje smrdljive rodne ideologije sa nasiljem u obitelji? oće li se što promjeniti ako dečke prisile da nose haljinice a da curice pišaju stojećki? vidiš kajo upravo je to nasilje koje se želi provoditi nad obitelji pod krinkom zaštite iste.
Sve se vidiš invertiralo, ono što je plus postade minus, što je zlo postade dobro...
pa upravo u pravosuđu dominiraju žene... odi sad na bilo koji sud na bilo koju raspravu i nema boga da nađeš suca muškarca, tu itamo neki koji je na nekim drogama ili je prošviko skroz od alkohola pa nije ni svjestan da su sve oko njega sutkinje... svi koji su na ti s mozgom su pobjegli u odvjetništvo ili javno bilježništvo... daj kajo nemoj zajebavati... pa 90 % nelegalnih i nelegitimnih presuda donose žene... i kojeg će se kurca preko IK nadzirati kad je cijeli pravosudni aparat u rukama žena...kaja wrote:slidingdoorsoperator wrote:tre wrote:jel ovo kaja sigurno?slidingdoorsoperator wrote:HDZ u srcu wrote:
Zastrašujuće.
Nažalost jest.
2015-08-08
:) ne znam kak izgleda, nešto mi je u magli, crvenokosa?marcellus wrote:kaja wrote:
osoba Borić može poružniti drugu osobu ako dugo gleda u njenu fotografiju, dakle osoba borić je opasno osoba
2015-08-15
marcellus wrote:kaja wrote:
a jesi :D
pa nebitno, vidiš da ih ne branim. ako branim žene kao žrtve nasilja ne znaci da ih branim kada donose takve presude.michaellcmacha wrote:pa upravo u pravosuđu dominiraju žene... odi sad na bilo koji sud na bilo koju raspravu i nema boga da nađeš suca muškarca, tu itamo neki koji je na nekim drogama ili je prošviko skroz od alkohola pa nije ni svjestan da su sve oko njega sutkinje... svi koji su na ti s mozgom su pobjegli u odvjetništvo ili javno bilježništvo... daj kajo nemoj zajebavati... pa 90 % nelegalnih i nelegitimnih presuda donose žene... i kojeg će se kurca preko IK nadzirati kad je cijeli pravosudni aparat u rukama žena...kaja wrote:slidingdoorsoperator wrote:tre wrote:jel ovo kaja sigurno?slidingdoorsoperator wrote:
Zastrašujuće.
Nažalost jest.
pa ja prva o tome pišem, pravosuđe je rak, da je ikako moguće uzeti im potpuno suverenost i preseliti sud u stranu zemlju ja bi bila za to
neće njima ta famozna Rada :) koje se plašite stati na kraj , nemam takve utopističke misli ali svatko tko ih može nadzirati je dobar..
2015-08-15
:) imate sliku od te Rade..kic wrote:marcellus wrote:kaja wrote:
a jesi :D
2015-08-15
a i tko bi gledao dugo u njenu sliku..
nego, sudstvo treba privatizirati.. kad je sucu u interesu da riješi slučaj, drugačije bi se radilo..
slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:evo ti, bocvana malo manji, gvineja puno veći..doduše iz 2015slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
bocvana, pa sejšeli, mauricijus..ima vjerojatno još
Imaš još koji primjer?
- Rumunjska - $22,124
- Rusija - $24,451
- Hrvatska - $22,514
- Bjelorusija - $17,740
- Bugarska - $18,248
- Crna Gora - $16,050
- Srbija - $14,111
- Makedonija - $14,076
- Albanija - $11,479
Ah da, Ekvatorijalna Gvineja (očito nisam ni ja spašen).
Procjena iz 2018. godine je nominalni BDP od 11 457 USD po glavi stanovnika. Inače zemlja sa skoro dvostruko manjim brojem stanovnika od Slovenije.
Dakle?
za gvineju se ne zna ni koliko ima stanovnika, procjene su od 700 tisuća do 3 milijuna
inače sva lova im je od nafte na kojoj leže
južna afrika se još drži iznad 10 k dok ne unište sve što su im bijeli rasisti ostavili a onda će se opet svađat s hijenama i babunima za lavlje ostatke
ako ne pojedu i lavove
botswana je zanimljiva jer je imala gdp 60 dolara per capita i bila najsiromašnija afrička država kad su Zimbabwe pod Ian Smithom i Južna Afrika pod Pieter Bothom bili bogati.
danas je najbogatija afrička država, nema nikakve resurse. Žive od banaka i financijskog sektora, nacionalizacija je zakonom zabranjena, nema socijalističkih glupih ideja o "pravdi" i konfiskaciji bijelačkih farmi, nema crnačkog rasizma, sve je privatizirano, sve je prodano strancima ko u europi u irskoj i latinskoj americi u čileu
danas je najbogatija afrička država, nema nikakve resurse. Žive od banaka i financijskog sektora, nacionalizacija je zakonom zabranjena, nema socijalističkih glupih ideja o "pravdi" i konfiskaciji bijelačkih farmi, nema crnačkog rasizma, sve je privatizirano, sve je prodano strancima ko u europi u irskoj i latinskoj americi u čileu
interesantno ali kod njih nema islama ni u tragovima... korupcija im je na najnižoj razini u cijeloj africi, a nemaju problema ni sa nasiljem, niti su u sukobu ili nesporazumu sa bilo kim od susjeda...marcellus wrote:botswana je zanimljiva jer je imala gdp 60 dolara per capita i bila najsiromašnija afrička država kad su Zimbabwe pod Ian Smithom i Južna Afrika pod Pieter Bothom bili bogati.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» SVE SAMI USPJESI
» Novi znanstveni uspjesi inžinjera u Istočnom Mostaru
» Počelo potpisivanje protiv istanbulske
» Novi uspjesi Srbije: Kina ih stigla po kupovnoj moći po glavi stanovnika...
» 10.000 na Zagreb Prajdu, kontra Istanbulske duplo manje
» Novi znanstveni uspjesi inžinjera u Istočnom Mostaru
» Počelo potpisivanje protiv istanbulske
» Novi uspjesi Srbije: Kina ih stigla po kupovnoj moći po glavi stanovnika...
» 10.000 na Zagreb Prajdu, kontra Istanbulske duplo manje
Page 6 of 14