Zasto laze kolega Jastreb i za koga?
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zasto laze kolega Jastreb i za koga?
prica se po gradu da vatikan sudjelovao pri izradi IK
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne skreći temu u nešto što nema veze s njomkic wrote:ajmo dalje, gdje je ta izricita podrska IK od pape?
VL vam nije nacrtao?
slabo
Jastreb je dakle potpuno točno i istinito napisao da je negdje pročitao kako je Vatikan podržao IK, nije to izmislio ni slagao
na to je Vuk otvorio temu o korisniku za čoporativno batinanje i fantaziranje u kojem si i ti pripomogao
hoće li se tako komunicirati na ViP-u, kao u zoo vrtu, da se otvara sezona čoporativnog lova na forumaše koji se nekome ne sviđaju?
hajde reci, pa da forumaši slobodno dadu oduška svim svojim osobnim animozitetima i najnižim strastima
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nisam čuo da se o tome divani po čaršiji,ali sam to čitao u više hrvatskih dnevnih i tjednih novina.debotoijusto wrote:prica se po gradu da vatikan sudjelovao pri izradi IK
I onda sam to prenio ovdje,pa sam postao-Srbin.I to krajiški.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
crvenkasti wrote:Kad umlatiš Srbina, nitko ti neće zamjeriti.
Najgori su nam oni što viču da u Hrvati, a ustvari su Srbi.
Ne znaš uopće što bi s njima?
Znam! Ako nam je netko sumnjiv, treba ga natjerati, kad je rat, da baš on najviše ubija druge Srbe.
Njega, ako i je bio Srbin, poslije toga Srbi neće prihvatiti među svoje i on više nikad neće biti Srbin.
A mi mu možemo dati neku titulu, funkciju, imovinu, glasovati za njega na izborima, tako nešto ...
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:Nisam čuo da se o tome divani po čaršiji,ali sam to čitao u više hrvatskih dnevnih i tjednih novina.debotoijusto wrote:prica se po gradu da vatikan sudjelovao pri izradi IK
Pa nije to valjda biti sramota?
To si što jesi, rekao bi brat crvenkasti...
darth_vader-
2014-04-17
pa ok, ja sam za demokraciju, ako većina vas tako uživa i jedva čeka priliku za čoporativno šutiranje nekoga, onda to neka budu pravila ovog javnog forumajasambrend wrote:Ajd Neve, ovdje barem ima transkripte ogovaranja pa sto puta gore je kad si frendovima na pivi na tapetu, a tebe žena nije pustila jer je na brzinu izmislila izlet rodbini...a o babama neću ni govoriti, mada je u zadnje vrijeme i na tom području ravnopravnost itekako prisutna...skužili i muški kolika je snaga tračanja...emancipacija za sve...
baš me zanima koliko će dugo zadržati one još koliko toliko zdrave i normalne forumaše koji bi radije raspravljali o temama, a ne ispucavali svoje frustracije na drugima
zato neka admin odgovori: je li odsad dopušteno otvarati teme na kojima se ne priča o vijestima i politici, nego o pojedinim forumašima? kao u javnom trač-klubu, pa da se i to zna
2014-04-12
o čemu ti? kako se ne može naći da je negdje pisalo ono što je Jastreb ustvrdio da je pisalo?kic wrote:nisam za bashanje forumasa, lako zakljucam, ali vrijedjanje zdrave pameti mi je jos gore..
pa da rascistimo:
forumas A tvrdi da javna osoba B podrzava nesto
ne moze se naci takva izjava osobe B
osoba A laze
zasto laze, zasto se stalno zeli 'desnicare' prikazati iliteralnima, nesposobnima za citanje, samo skociti u fazu ruganja pa jahati na demonu lazi..
izvolite.
trebalo mi je točno 30 sec da upišem u Google Vatikan podrška IK i izbacilo mi je članak iz VL
a o ostalom: ovdje inače nitko ništa ne izmišlja, ne izvrće, ne laže, ne izruguje i ne prikazuje onu drugu stranu kao hrpu običnih kretena
nego to eto valjda radi samo Jastreb s desničarima, pa je onda ok otvoriti temu o njemu za kaznenu ekspediciju pljuvanja i cipelarenja? ... ma, mrak :D
2014-04-12
kurir jastreb je striktno rekao da papa franjo stoji uz IK..ad acta ende finito..neve wrote:o čemu ti? kako se ne može naći da je negdje pisalo ono što je Jastreb ustvrdio da je pisalo?kic wrote:nisam za bashanje forumasa, lako zakljucam, ali vrijedjanje zdrave pameti mi je jos gore..
pa da rascistimo:
forumas A tvrdi da javna osoba B podrzava nesto
ne moze se naci takva izjava osobe B
osoba A laze
zasto laze, zasto se stalno zeli 'desnicare' prikazati iliteralnima, nesposobnima za citanje, samo skociti u fazu ruganja pa jahati na demonu lazi..
izvolite.
trebalo mi je točno 30 sec da upišem u Google Vatikan podrška IK i izbacilo mi je članak iz VL
a o ostalom: ovdje inače nitko ništa ne izmišlja, ne izvrće, ne laže, ne izruguje i ne prikazuje onu drugu stranu kao hrpu običnih kretena
nego to eto valjda radi samo Jastreb s desničarima, pa je onda ok otvoriti temu o njemu za kaznenu ekspediciju pljuvanja i cipelarenja? ... ma, mrak :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
neve wrote:pa ok, ja sam za demokraciju, ako većina vas tako uživa i jedva čeka priliku za čoporativno šutiranje nekoga, onda to neka budu pravila ovog javnog forumajasambrend wrote:Ajd Neve, ovdje barem ima transkripte ogovaranja pa sto puta gore je kad si frendovima na pivi na tapetu, a tebe žena nije pustila jer je na brzinu izmislila izlet rodbini...a o babama neću ni govoriti, mada je u zadnje vrijeme i na tom području ravnopravnost itekako prisutna...skužili i muški kolika je snaga tračanja...emancipacija za sve...
baš me zanima koliko će dugo zadržati one još koliko toliko zdrave i normalne forumaše koji bi radije raspravljali o temama, a ne ispucavali svoje frustracije na drugima
zato neka admin odgovori: je li odsad dopušteno otvarati teme na kojima se ne priča o vijestima i politici, nego o pojedinim forumašima? kao u javnom trač-klubu, pa da se i to zna
Pa 90% tema ovdje završi na osobnom međusobnom podbadanju(skoro mi izletjelo ono prosto)...pa nije nitko ovdje baš zlonamjeran, a niti od stakla, al ajd nećemo se podjeb...ti više časna pionirska. Drugarska kritika uvažena, a Kic je kriv zapravo...
darth_vader-
2014-04-17
opet izmišljaš zvizdarije, po običaju?vuksadinare wrote:kurir jastreb je striktno rekao da papa franjo stoji uz IK..ad acta ende finito..
rekao je da je to negdje pročitao, kao što i jest, evo pa čitaj i ti:
https://www.vecernji.hr/vijesti/radio-vatikan-2014-istanbulska-konvencija-korak-u-zastiti-zena-1232375
2014-04-12
Otto podsjeća da je ratifikacija političko pitanje, a u Hrvatskoj se »citiraju biskupi kao da bi oni trebali biti politički mentori građana«. »Umjesto da se slijepo pokoravaju onome što su čuli da su rekli biskupi, vjernici građani trebaju čitati što su biskupi izjavili, pa sve to usporediti s, primjerice, činjenicom da su predstavnici Vatikana sudjelovali u izradi konvencije, da su predstavnici EU-a jasno opovrgli da Konvencija uvodi rodnu ideologiju te da je Konvencija dio sustavnoga rada protiv nasilja«. Pritom Otto, za one koji se žele temeljitije informirati, preporuča knjigu časne sestre Jadranke Rebeke Anić »Kako razumjeti rod«.
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Zar-je-katolicka-tradicija-cuvanje-tekovina-nasilja-Ima-teologa-koji-i-ovako-misle-o-Istanbulskoj-konvenciji
U izradi teksta konvencije sudjelovao je i službeni Vatikan, ističe Barić, koji ne da joj se ne protivi, već pozdravlja konvenciju i sve ono što se čini zahvaljujući njenoj ratifikaciji. Zašto su ultrakonzervativci protiv ovog dokumenta, ako laički i zdravorazumski ne bi bi trebalo biti dvojbi da se konvencija usvoji?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/ISTANBULSKA-KONVENCIJA-Nema-ratifikacije-jer-Vlada-ovisi-o-glasovima-nekoliko-ekstremnih-desnicara
2014-04-12
debotoijusto wrote:Otto podsjeća da je ratifikacija političko pitanje, a u Hrvatskoj se »citiraju biskupi kao da bi oni trebali biti politički mentori građana«. »Umjesto da se slijepo pokoravaju onome što su čuli da su rekli biskupi, vjernici građani trebaju čitati što su biskupi izjavili, pa sve to usporediti s, primjerice, činjenicom da su predstavnici Vatikana sudjelovali u izradi konvencije, da su predstavnici EU-a jasno opovrgli da Konvencija uvodi rodnu ideologiju te da je Konvencija dio sustavnoga rada protiv nasilja«. Pritom Otto, za one koji se žele temeljitije informirati, preporuča knjigu časne sestre Jadranke Rebeke Anić »Kako razumjeti rod«.
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Zar-je-katolicka-tradicija-cuvanje-tekovina-nasilja-Ima-teologa-koji-i-ovako-misle-o-Istanbulskoj-konvencijiU izradi teksta konvencije sudjelovao je i službeni Vatikan, ističe Barić, koji ne da joj se ne protivi, već pozdravlja konvenciju i sve ono što se čini zahvaljujući njenoj ratifikaciji. Zašto su ultrakonzervativci protiv ovog dokumenta, ako laički i zdravorazumski ne bi bi trebalo biti dvojbi da se konvencija usvoji?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/ISTANBULSKA-KONVENCIJA-Nema-ratifikacije-jer-Vlada-ovisi-o-glasovima-nekoliko-ekstremnih-desnicara
hahaha, Novi List ;-) !!!
Glasilo istarskih i riječkih četnika!
Možeš im vjerovati kao i Kuriru :-)
crvenkasti-
2014-04-17
ae , prica se po gradu...crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:Otto podsjeća da je ratifikacija političko pitanje, a u Hrvatskoj se »citiraju biskupi kao da bi oni trebali biti politički mentori građana«. »Umjesto da se slijepo pokoravaju onome što su čuli da su rekli biskupi, vjernici građani trebaju čitati što su biskupi izjavili, pa sve to usporediti s, primjerice, činjenicom da su predstavnici Vatikana sudjelovali u izradi konvencije, da su predstavnici EU-a jasno opovrgli da Konvencija uvodi rodnu ideologiju te da je Konvencija dio sustavnoga rada protiv nasilja«. Pritom Otto, za one koji se žele temeljitije informirati, preporuča knjigu časne sestre Jadranke Rebeke Anić »Kako razumjeti rod«.
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Zar-je-katolicka-tradicija-cuvanje-tekovina-nasilja-Ima-teologa-koji-i-ovako-misle-o-Istanbulskoj-konvencijiU izradi teksta konvencije sudjelovao je i službeni Vatikan, ističe Barić, koji ne da joj se ne protivi, već pozdravlja konvenciju i sve ono što se čini zahvaljujući njenoj ratifikaciji. Zašto su ultrakonzervativci protiv ovog dokumenta, ako laički i zdravorazumski ne bi bi trebalo biti dvojbi da se konvencija usvoji?
hahaha, Novi List ;-) !!!
Glasilo istarskih i riječkih četnika!
Možeš im vjerovati kao i Kuriru :-)
2014-04-12
poneko osobno dobacivanje i podbadanje na temama je jedno, a otvaranje tema o forumašima koji su nekome 'nepoćudni', usmjerenima na kolektivno fantaziranje i udaranje nešto je drugo.. ovo je javni prostor, ljudi su oni koji sudjeluju i mislim da u odnosu na sudionike osobno ipak ne bi trebalo prenisko spuštati granicu
no ako se demokratski složite da to većina želi, onda to treba reći, pa će na forumu sudjelovati ona ekipa kojoj je ok tako komunicirati, a ostali će logično naći neko drugo mjesto za razgovor i zabavu.. i svi sretni i zadovoljni
no ako se demokratski složite da to većina želi, onda to treba reći, pa će na forumu sudjelovati ona ekipa kojoj je ok tako komunicirati, a ostali će logično naći neko drugo mjesto za razgovor i zabavu.. i svi sretni i zadovoljni
2014-04-12
Sjećam se, na starom forumu, bila je otvorena tema pod nazivom:
"Treba li banirati Crvenkastog?"
Kako sam bio ponosan!
"Treba li banirati Crvenkastog?"
Kako sam bio ponosan!
crvenkasti-
2014-04-17
kolko se sjecam reko je da je Papa to zijavioneve wrote:opet izmišljaš zvizdarije, po običaju?vuksadinare wrote:kurir jastreb je striktno rekao da papa franjo stoji uz IK..ad acta ende finito..
https://www.vecernji.hr/vijesti/radio-vatikan-2014-istanbulska-konvencija-korak-u-zastiti-zena-1232375
moze bit da sam nesto pobrko al sumnjam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ovo je nečuveno.Optužiti jastreba da laže.Ja bih životom jamčio za svaku jastrebovu.
Jastreb nikad ne laže,jer istina je novčić s dva lica,jastreb,kao i svi mi,pričamo samo o jednoj strani tog novčića.
Jastreb nikad ne laže,jer istina je novčić s dva lica,jastreb,kao i svi mi,pričamo samo o jednoj strani tog novčića.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
n_razbojnik wrote:Kada implementiramo IK neće više biti važno čiji si pripadnik bio ili jesi, vec kako se osjecas, stereotipna uloga bivseg pripadnika VRSK je samo društveni koncept
btw nije jastreb zlonamjeran
2014-04-19
Pa kad međimurski nisu po zlu poznati.jastreb wrote:Nisam čuo da se o tome divani po čaršiji,ali sam to čitao u više hrvatskih dnevnih i tjednih novina.debotoijusto wrote:prica se po gradu da vatikan sudjelovao pri izradi IK
Google is your friendprckov wrote:kolko se sjecam reko je da je Papa to zijavioneve wrote:opet izmišljaš zvizdarije, po običaju?vuksadinare wrote:kurir jastreb je striktno rekao da papa franjo stoji uz IK..ad acta ende finito..
moze bit da sam nesto pobrko al sumnjam
https://www.ex-iskon-pleme.com/t25293p300-spektakl-ili-debakl#1118996
vuk bi se iz mjesta trebao ispričati Jastrebu, skupa s ostalim internet warriorsima
2014-04-12
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Zašto laže kolega kic, i za koga?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Bulj odgovorio predsjednici Skupštine koga ga je usporedila sa Šešeljem, Leljak: Dodik laže!
» Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'
» Zasto bismo zaboravili da Slovenija laze a Srbija je agresor
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Bulj odgovorio predsjednici Skupštine koga ga je usporedila sa Šešeljem, Leljak: Dodik laže!
» Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'
» Zasto bismo zaboravili da Slovenija laze a Srbija je agresor
Page 3 of 7