ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zasto laze kolega Jastreb i za koga?

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Zasto laze kolega Jastreb i za koga? - Page 7 Empty Re: Zasto laze kolega Jastreb i za koga?

Post by prckov 25/3/2018, 14:00

epikur37 wrote:Neki dan pričam s frendom koji je prof. latinskog i povijesti, svi njegovi stavovi su čisti preslik te medijske hobotnice, ali u detalj...

žao mi ga
jel ljevicar ili liberal
ili lijevi kao-liberal 
ili je naprosto budala 
ja tipujem na 1

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Zasto laze kolega Jastreb i za koga? - Page 7 Empty Re: Zasto laze kolega Jastreb i za koga?

Post by Guest 25/3/2018, 14:08

neve wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Nažalost. Međutim, teško se oteti dojmu kako su prije ipak postojale ozbiljne novine u kojima su pisali i novinari sa ozbiljnim namjerama u smislu informiranja i analitičkog tumačenja političkih i drugih prilika.
Ovo što imamo danas je dno dna.
da, većinom.. iako se tu i tamo nađu dobre analize i komentari na svim stranama, ipak politički teledirigirano novinarstvo prevladava
mediji imaju vlasnike i žele prodati svoju nakladu ili program, pa se zbog toga događa sprega između podjela u društvu i medija koji ih predvode i nose
većina ljudi prati one medije u kojima nalazi podršku i opravdanje za svoje mišljenje i stavove, objektivno i istinito informiranje manje im je bitno i manje privlačno
uglavnom samo ne žele da netko 'remeti njihove krugove' i to je otprilike sve

koliko para toliko muzike, znaš za tu narodnu poslovicu

nekoć su novine prodavale informaciju, potrošači su kupovali novine da bi konzumirali informacije

danas novine prodaju oglasni prostor, danas oglašivači kupuju klikove, a potrošači dobivaju besplatne informacije

oglasni prostor najbolje prodaju gole sise Jelene Karleuše, članci o Horoskopu i gatanju budućnosti, te kojekakvi skandali, moraju svaki dan imati neki skandal da bi prodali oglasni prostor

npr. 24sata, najuspješniji portal, na svojim stranicama ima prikazan broj jedinstvenih čitatelja za svaki članak, tako da lako možeš usporediti koji članci su im najčitaniji, koje teme zanimaju prosječnog čitatelja, u biznisu potrošač je uvijek u pravu, želje prosječnog čitatelja su najmanji zajednički djelitelj

radi to i marcellus, click bait članke, jer inače ne bi mogao staviti kruh na stol, potrošače ne zanima kvaliteta, što jeftinije to bolje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/3/2018, 14:13

Zar ljevicar mora nuzno biti liberal?..znam ljevicare malo vece konzervativce od desnicara...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2018, 14:15

epikur37 wrote:Neki dan pričam s frendom koji je prof. latinskog i povijesti, svi njegovi stavovi su čisti preslik te medijske hobotnice, ali u detalj...
žao mi ga
kako to da ti ne možeš njega preobratiti na svoja uvjerenja, gdje ti je snaga tvoje vjere, pa da te takvi slijede u primjeru?

zar je toliko teško konvertirati heretika?

možda epi ni ti sam ne vjeruješ u te svoje ideje, ne živiš ih, pa ih onda ne možeš ni drugima prodati

npr. s jedne strane pričaš o tradicijonalnim obiteljskim vrijednostima, a s druge strane veseli te "što dolaze ukrajinske sobarice"...

te stvari nisu ideološki konzistentne
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/3/2018, 14:15

Imam primjer ljevicara koji se umalo objesio jer mu se kcerka rastavila..razlig?..sramota..drugi primjer gdje ljevicar mlatio zenu ko vola u kupusu..i govorio 'zena ima da drzi tri kuta kuce'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 25/3/2018, 14:16

neve wrote:
žao mi ga
moguće je da čovjek javno i kolegama govori mišljenja za koja uviđa da su u javnom prostoru dominantna i prihvaćena, kako se ne bi razlikovao i možda bio 'označen'
tko zna što netko stvarno misli u svojoj glavi i što priča između svoja 4 zida, s bliskim ljudima

Njah, mislim da danas ljudi manje više govore ono što misle. Nije represija takvog tipa, ali jednostavno se ne uključuju, ono što popasu iz medija to i preživaju.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 25/3/2018, 14:19

HDZ u srcu wrote:
žao mi ga
kako to da ti ne možeš njega preobratiti na svoja uvjerenja, gdje ti je snaga tvoje vjere, pa da te takvi slijede u primjeru?

zar je toliko teško konvertirati heretika?

možda epi ni ti sam ne vjeruješ u te svoje ideje, ne živiš ih, pa ih onda ne možeš ni drugima prodati

npr. s jedne strane pričaš o tradicijonalnim obiteljskim vrijednostima, a s druge strane veseli te "što dolaze ukrajinske sobarice"...

te stvari nisu ideološki konzistentne

Mogu, ali ne doživljam svoju misiju u tome da širim svoju ideju drugima nego da ju produbljujem sebi. 

Ne da mi se drugima objašnjavati, otupio sam na to.

Ja stojim iza svojih vrijednosti, ali dozvoljavam sebi veselje i lascivne upadice :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2018, 14:21

vuksadinare wrote:Zar ljevicar mora nuzno biti liberal?..znam ljevicare malo vece konzervativce od desnicara...

svi ljevičar i jesu konzervativci

npr. žele konzervirati, očuvati, komunističko nasljeđe i Tita

nema neke razlike u mozgu između prosječnog ljevičara i desničara, razlikuje ih samo ideologija kojoj su bili izloženi u svojoj mladosti

neurotipični su

liberali, u smislu oni koji su slobodni od pripadnosti nekoj ideologiji i koji su za promjene, za nešto novo, su u pravilu politički centar, no politički centar nigdje nema moć, tj. ne postoji u praksi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 25/3/2018, 14:34

neve wrote:
kic wrote:ajmo dalje, gdje je ta izricita podrska IK od pape?
VL vam nije nacrtao?
slabo
ne skreći temu u nešto što nema veze s njom
Jastreb je dakle potpuno točno i istinito napisao da je negdje pročitao kako je Vatikan podržao IK, nije to izmislio ni slagao
na to je Vuk otvorio temu o korisniku za čoporativno batinanje i fantaziranje u kojem si i ti pripomogao
hoće li se tako komunicirati na ViP-u, kao u zoo vrtu, da se otvara sezona čoporativnog lova na forumaše koji se nekome ne sviđaju?
hajde reci, pa da forumaši slobodno dadu oduška svim svojim osobnim animozitetima i najnižim strastima :roll  

Zasto laze kolega Jastreb i za koga? - Page 7 MV5BMTQyNzA5MDExMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM2MTA4OA@@._V1_CR0,59,640,360_AL_UX477_CR0,0,477,268_AL_

to je tema, izvrtanje.. šta piše u mom prvom postu na temi? nadam se da je dezinformiran, što se ispostavilo točnim..

našla si tekst u kojem se nalazi i riječ Papa i IK, fantastično nadasve, iako uopće ne piše kako podržava što je tvrdnja..

tema o forumašima je uvijek bilo, iknar npr, inače strašna stvar, u ovom 'kafiću' s 20 ljudi izvući jedan post i reći da je neistinit, kako će nam taj forumaš samo preživiti i spavati, neviđeno nasilje-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics