Zasto laze kolega Jastreb i za koga?
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zasto laze kolega Jastreb i za koga?
Noor wrote:za paljenje bicikla nisam, što je to?kofein wrote:Noor wrote:današnja vojska ovaj izraz ne pozna, ja sam ga od mog starog jako često čula ..hehekofein wrote:prckov wrote:btw nije jastreb zlonamjeran
Jedno ćebovanje mu ne može nauditi, a i nije šmizla....dobro podnosi. Zapravo ga cijenim što je ustrajan u svojim tezama.
...onda si čula i za paljenje bicikla ...itd. :) Ja sam star, dakle služio JNA, kao pretpostavljam i Jastreb , pa stoga koristim tu terminologiju.
nisi star, nego u zrelim godinama...
Kandidat spava na leđima otkrivenih stopala, komad papira mu se uvuče među nožne prste te isti zapalimo otvorenim plamenom....i čekaš. :)
Guest- Guest
pa to su uvijek i bili, vijesti i informiranje su samo sredstvo i alibi za formiranje određenog mišljenja koje stoji u pozadinislidingdoorsoperator wrote:Stoji i zato mu to nitko ne bi smio uzeti za zlo. E sad, druga je priča kvalitet upisa po raznim medijima gdje novinari ne razumiju niti elementarne stvari, a često im nedostaje i neka elementarna pismenost, da ne spominjem kako sve više opravdavaju kategorizaciju iz prošlog sistema u kojem su bili tretirani kao društveno politički radnici.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ajme...ma ludi stekofein wrote:Noor wrote:za paljenje bicikla nisam, što je to?kofein wrote:Noor wrote:današnja vojska ovaj izraz ne pozna, ja sam ga od mog starog jako često čula ..hehekofein wrote:
Jedno ćebovanje mu ne može nauditi, a i nije šmizla....dobro podnosi. Zapravo ga cijenim što je ustrajan u svojim tezama.
...onda si čula i za paljenje bicikla ...itd. :) Ja sam star, dakle služio JNA, kao pretpostavljam i Jastreb , pa stoga koristim tu terminologiju.
nisi star, nego u zrelim godinama...
Kandidat spava na leđima otkrivenih stopala, komad papira mu se uvuče među nožne prste te isti zapalimo otvorenim plamenom....i čekaš. :)
kandidat sigurno počne klačiti ..hehee
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
neve wrote:pa to su uvijek i bili, vijesti i informiranje su samo sredstvo i alibi za formiranje određenog mišljenja koje stoji u pozadinislidingdoorsoperator wrote:Stoji i zato mu to nitko ne bi smio uzeti za zlo. E sad, druga je priča kvalitet upisa po raznim medijima gdje novinari ne razumiju niti elementarne stvari, a često im nedostaje i neka elementarna pismenost, da ne spominjem kako sve više opravdavaju kategorizaciju iz prošlog sistema u kojem su bili tretirani kao društveno politički radnici.
Nažalost. Međutim, teško se oteti dojmu kako su prije ipak postojale ozbiljne novine u kojima su pisali i novinari sa ozbiljnim namjerama u smislu informiranja i analitičkog tumačenja političkih i drugih prilika.
Ovo što imamo danas je dno dna.
Guest- Guest
Kad dođeš, javi se pa ćemo na kavu.neve wrote:e jesmo opake i onako, a sad bi još i konvenciju?!jasambrend wrote:ti piješ pivu na zidiću, a nama žene to ne daju tj. prijete implementacijom IK i bez ratifikacije
pa ništa, iduće subote masovni prosvjedi hrvatskih muškaraca na trgovima, izaberite prosvjedni odbor i počnite sastavljati zahtjeve
slidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:
pogotovi sto se u nastavki istog teksta na koji se on referira papa jasnoograduje of dijela za koji smatra da je rodna ideologija
Rodna ideologija se ne može odvojiti iz IK tako da je taj dio jasno kontradiktoran. Dapače, rodna ideologija je zapravo prava namjera IK jer se dodatna zaštita žena od nasilja može pojačati i običnim nacionalnim zakonodavstvima, a IK je zapravo samo pokušaj da se rodna ideologija podmuklo ubaci u nacionalna zakonodavstva na način da "Vlasi" i ne shvate što ih je snašlo.
Na ranu ga stavit!neve wrote::) eto, tratinčica ...jastreb wrote:Ja se nisam ni naljutio,ni uvrijedio,pa nemam ni što opraštati.
slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:pa to su uvijek i bili, vijesti i informiranje su samo sredstvo i alibi za formiranje određenog mišljenja koje stoji u pozadinislidingdoorsoperator wrote:Stoji i zato mu to nitko ne bi smio uzeti za zlo. E sad, druga je priča kvalitet upisa po raznim medijima gdje novinari ne razumiju niti elementarne stvari, a često im nedostaje i neka elementarna pismenost, da ne spominjem kako sve više opravdavaju kategorizaciju iz prošlog sistema u kojem su bili tretirani kao društveno politički radnici.
Nažalost. Međutim, teško se oteti dojmu kako su prije ipak postojale ozbiljne novine u kojima su pisali i novinari sa ozbiljnim namjerama u smislu informiranja i analitičkog tumačenja političkih i drugih prilika.
Kad se ugasio Vjesnik, kakav takav, zapalio sam svijeću.Sad nešto malo ima u Vijencu od Matice i to je to.
Liberalni totalitarizam je gori od komunizma.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:pa to su uvijek i bili, vijesti i informiranje su samo sredstvo i alibi za formiranje određenog mišljenja koje stoji u pozadinislidingdoorsoperator wrote:Stoji i zato mu to nitko ne bi smio uzeti za zlo. E sad, druga je priča kvalitet upisa po raznim medijima gdje novinari ne razumiju niti elementarne stvari, a često im nedostaje i neka elementarna pismenost, da ne spominjem kako sve više opravdavaju kategorizaciju iz prošlog sistema u kojem su bili tretirani kao društveno politički radnici.
Kad se ugasio Vjesnik, kakav takav, zapalio sam svijeću.Sad nešto malo ima u Vijencu od Matice i to je to.
kuku meni sta cuepikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:pa to su uvijek i bili, vijesti i informiranje su samo sredstvo i alibi za formiranje određenog mišljenja koje stoji u pozadinislidingdoorsoperator wrote:Stoji i zato mu to nitko ne bi smio uzeti za zlo. E sad, druga je priča kvalitet upisa po raznim medijima gdje novinari ne razumiju niti elementarne stvari, a često im nedostaje i neka elementarna pismenost, da ne spominjem kako sve više opravdavaju kategorizaciju iz prošlog sistema u kojem su bili tretirani kao društveno politički radnici.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč wrote:epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:pa to su uvijek i bili, vijesti i informiranje su samo sredstvo i alibi za formiranje određenog mišljenja koje stoji u pozadinislidingdoorsoperator wrote:Stoji i zato mu to nitko ne bi smio uzeti za zlo. E sad, druga je priča kvalitet upisa po raznim medijima gdje novinari ne razumiju niti elementarne stvari, a često im nedostaje i neka elementarna pismenost, da ne spominjem kako sve više opravdavaju kategorizaciju iz prošlog sistema u kojem su bili tretirani kao društveno politički radnici.
Tako ja dođem jednom predavati u jednoj školi srpski i bosanski...
A zaboravio ćirilicu :D ben te živote
2015-08-06
prckov wrote:kuku meni sta cuepikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:neve wrote:pa to su uvijek i bili, vijesti i informiranje su samo sredstvo i alibi za formiranje određenog mišljenja koje stoji u pozadinislidingdoorsoperator wrote:Stoji i zato mu to nitko ne bi smio uzeti za zlo. E sad, druga je priča kvalitet upisa po raznim medijima gdje novinari ne razumiju niti elementarne stvari, a često im nedostaje i neka elementarna pismenost, da ne spominjem kako sve više opravdavaju kategorizaciju iz prošlog sistema u kojem su bili tretirani kao društveno politički radnici.
Pređi na našu stranu ;)
2015-08-06
da, većinom.. iako se tu i tamo nađu dobre analize i komentari na svim stranama, ipak politički teledirigirano novinarstvo prevladavaslidingdoorsoperator wrote:Nažalost. Međutim, teško se oteti dojmu kako su prije ipak postojale ozbiljne novine u kojima su pisali i novinari sa ozbiljnim namjerama u smislu informiranja i analitičkog tumačenja političkih i drugih prilika.
mediji imaju vlasnike i žele prodati svoju nakladu ili program, pa se zbog toga događa sprega između podjela u društvu i medija koji ih predvode i nose
većina ljudi prati one medije u kojima nalazi podršku i opravdanje za svoje mišljenje i stavove, objektivno i istinito informiranje manje im je bitno i manje privlačno
uglavnom samo ne žele da netko 'remeti njihove krugove' i to je otprilike sve
2014-04-12
neve wrote:da, većinom.. iako se tu i tamo nađu dobre analize i komentari na svim stranama, ipak politički teledirigirano novinarstvo prevladavaslidingdoorsoperator wrote:Nažalost. Međutim, teško se oteti dojmu kako su prije ipak postojale ozbiljne novine u kojima su pisali i novinari sa ozbiljnim namjerama u smislu informiranja i analitičkog tumačenja političkih i drugih prilika.
mediji imaju vlasnike i žele prodati svoju nakladu ili program, pa se zbog toga događa sprega između podjela u društvu i medija koji ih predvode i nose
većina ljudi prati one medije u kojima nalazi podršku i opravdanje za svoje mišljenje i stavove, objektivno i istinito informiranje manje im je bitno i manje privlačno
Nije to baš tako benigno, mainstream mediji, ono što stoka sitnog zuba konzumira na dnevnoj razini su u rukama vladajuće ideologije.
2015-08-06
za muški prosvjed spreman? pohvalnoRegoč wrote:Kad dođeš, javi se pa ćemo na kavu.
ti'š pisat transparente na korienskom
2014-04-12
Neki dan pričam s frendom koji je prof. latinskog i povijesti, svi njegovi stavovi su čisti preslik te medijske hobotnice, ali u detalj...
žao mi ga
žao mi ga
2015-08-06
pa nije sve tako crno, ako je suditi po sve brojnijim političkim i svjetonazorskim pomacima na Zapadu, stoka sitnog zuba ipak je u stanju ponešto sama promisliti i zaključiti, bez obzira na pravac u kojem guraju mainstream medijiepikur37 wrote:Nije to baš tako benigno, mainstream mediji, ono što stoka sitnog zuba konzumira na dnevnoj razini su u rukama vladajuće ideologije.
2014-04-12
jeneve wrote:da, većinom.. iako se tu i tamo nađu dobre analize i komentari na svim stranama, ipak politički teledirigirano novinarstvo prevladavaslidingdoorsoperator wrote:Nažalost. Međutim, teško se oteti dojmu kako su prije ipak postojale ozbiljne novine u kojima su pisali i novinari sa ozbiljnim namjerama u smislu informiranja i analitičkog tumačenja političkih i drugih prilika.
svi su isti, I lijevi I desni
mir mir niko nije kriv
posto ti je limunada
2014-04-19
e ovo je vec pivaneve wrote:pa nije sve tako crno, ako je suditi po sve brojnijim političkim i svjetonazorskim pomacima na Zapadu, stoka sitnog zuba ipak je u stanju ponešto sama promisliti i zaključiti, bez obzira na pravac u kojem guraju mainstream medijiepikur37 wrote:Nije to baš tako benigno, mainstream mediji, ono što stoka sitnog zuba konzumira na dnevnoj razini su u rukama vladajuće ideologije.
2014-04-19
moguće je da čovjek javno i kolegama govori mišljenja za koja uviđa da su u javnom prostoru dominantna i prihvaćena, kako se ne bi razlikovao i možda bio 'označen'epikur37 wrote:Neki dan pričam s frendom koji je prof. latinskog i povijesti, svi njegovi stavovi su čisti preslik te medijske hobotnice, ali u detalj...
žao mi ga
tko zna što netko stvarno misli u svojoj glavi i što priča između svoja 4 zida, s bliskim ljudima
2014-04-12
jel ljevicar ili liberalepikur37 wrote:Neki dan pričam s frendom koji je prof. latinskog i povijesti, svi njegovi stavovi su čisti preslik te medijske hobotnice, ali u detalj...
žao mi ga
ili lijevi kao-liberal
ili je naprosto budala
ja tipujem na 1
2014-04-19
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Zašto laže kolega kic, i za koga?
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Bulj odgovorio predsjednici Skupštine koga ga je usporedila sa Šešeljem, Leljak: Dodik laže!
» Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'
» Zasto bismo zaboravili da Slovenija laze a Srbija je agresor
» Ko bre ovde koga LAŽE?!
» Bulj odgovorio predsjednici Skupštine koga ga je usporedila sa Šešeljem, Leljak: Dodik laže!
» Saucha:'Bero laže,rekao sam za koga ću glasovati,rade mu o glavi a on fantazira da će postati premijer'
» Zasto bismo zaboravili da Slovenija laze a Srbija je agresor
Page 6 of 7