Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
al'što je previše, previše je..je li?!Leviathan2 wrote:nisam, levi ima srce i od planine vece :)maggie13 wrote:levi, kako si isključiv..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Zeljko Bebek:Osjecao sam se ponizenim kad sam za Novu godinu pjevao pred Titom.Bregovic?Postujem njegov rad ali ga ne volim
vjerojatno si u pravu..Leviathan2 wrote:ja mislim da bi u plemenu to doslo spontano, :)maggie13 wrote:megi je prilagodljiva..svugdje se uklopim..bilo spontano, ili uz manji trud..Leviathan2 wrote:megi ce se jos malo prilagodit plemenu :)Gnječ wrote:maggie13 wrote:Svi su se prilagodjavali, tako to ide..
Inace, Zeljko je dobar pjevac..tko voli taj pjevacki stil..
znači li to da se i sada prilagođavate? glumite hrvate a ustvari ste servi, bosanci, vlaji, tatari, turci...
e neš me zajebat admine...
veci trud bi ti trebao da se prilagodis nazad na stari zivot
trenam ja jednom na izlet, u izviđanje..
2014-04-12
Štakor bosanski...koristio sve beneficije Titinog sustava,velicao Jugu i multikulti,a sad ko pitjka...
Guest- Guest
šta ti je to? daj ko čovjek napiši PIČKA ili PICKA ako nemaš našu tipkovnicu, ovo pitjka je tragikomično u PM i ispod svakog dostojanstvapismejker wrote:Štakor bosanski...koristio sve beneficije Titinog sustava,velicao Jugu i multikulti,a sad ko pitjka...
i još da naučiš..t+j se jotacijom pretvara u Ć, a ne u Č
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
eto,u kraju svoje recenice si nadosla na sushtinu ..i da,i treba zvucati tragikomicno ako je kome uputjenoNoor wrote:šta ti je to? daj ko čovjek napiši PIČKA ili PICKA ako nemaš našu tipkovnicu, ovo pitjka je tragikomično u PM i ispod svakog dostojanstvapismejker wrote:Štakor bosanski...koristio sve beneficije Titinog sustava,velicao Jugu i multikulti,a sad ko pitjka...
Guest- Guest
a ti to s namjerom..aha, okpismejker wrote:eto,u kraju svoje recenice si nadosla na sushtinu ..i da,i treba zvucati tragikomicno ako je kome uputjenoNoor wrote:šta ti je to? daj ko čovjek napiši PIČKA ili PICKA ako nemaš našu tipkovnicu, ovo pitjka je tragikomično u PM i ispod svakog dostojanstvapismejker wrote:Štakor bosanski...koristio sve beneficije Titinog sustava,velicao Jugu i multikulti,a sad ko pitjka...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sve za zayebanciju...tko se smije,.zlo ne misli...Noor wrote:a ti to s namjerom..aha, okpismejker wrote:eto,u kraju svoje recenice si nadosla na sushtinu ..i da,i treba zvucati tragikomicno ako je kome uputjenoNoor wrote:šta ti je to? daj ko čovjek napiši PIČKA ili PICKA ako nemaš našu tipkovnicu, ovo pitjka je tragikomično u PM i ispod svakog dostojanstvapismejker wrote:Štakor bosanski...koristio sve beneficije Titinog sustava,velicao Jugu i multikulti,a sad ko pitjka...
Guest- Guest
e bas takomaggie13 wrote:al'što je previše, previše je..je li?!Leviathan2 wrote:nisam, levi ima srce i od planine vece :)maggie13 wrote:levi, kako si isključiv..
zas se ljudi jednostavno nebi postivali
nego ideologije, strasno
neka budala nest izmisli i svi za njim u ambis
brrrrr
ljudi nemaju svijesti, ni jastva...Leviathan2 wrote:e bas takomaggie13 wrote:al'što je previše, previše je..je li?!Leviathan2 wrote:nisam, levi ima srce i od planine vece :)maggie13 wrote:levi, kako si isključiv..
nego ideologije, strasno
brrrrr
2014-04-12
eh, a tako malo trebamaggie13 wrote:ljudi nemaju svijesti, ni jastva...Leviathan2 wrote:e bas takomaggie13 wrote:al'što je previše, previše je..je li?!Leviathan2 wrote:nisam, levi ima srce i od planine vece :)maggie13 wrote:levi, kako si isključiv..
nego ideologije, strasno
brrrrr
nego ideologije, strasno
brrrrr
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
HAHAHAHAHAHAHA..!!!! Džango upravo dobio titulu KRALJ..dzango wrote:Leviathan2 wrote:eh, a tako malo trebamaggie13 wrote:ljudi nemaju svijesti, ni jastva...Leviathan2 wrote:e bas takomaggie13 wrote:
al'što je previše, previše je..je li?!
nego ideologije, strasno
brrrrr
Guest- Guest
ajukurac :)dzango wrote:Leviathan2 wrote:eh, a tako malo trebamaggie13 wrote:ljudi nemaju svijesti, ni jastva...Leviathan2 wrote:e bas takomaggie13 wrote:
al'što je previše, previše je..je li?!
nego ideologije, strasno
brrrrr
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pouka
ne zajebavajte se s ljudima s mjesalice :)
ne zajebavajte se s ljudima s mjesalice :)
2015-09-08
Hahahahahaha,jel se i ovdje osjećao poniženo????
Ovo sam slučajno našao. Jel ovo moguće???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Isti slučaj kao i neki generali koji su uživali sve beneficije Brozove Jugoslavije s onda postali najveći antikomunisti kada se smer vetra promenio.
2014-04-19
Ali bilo je i sasvim suprotnih stvari. Primjerice,neki su za Titova života bili disidenti,posvađani s Titom,pa čak i zatvarani,ali su nakon nacionalističke kontrarevolucije počeli braniti Tita.dzango wrote:Isti slučaj kao i neki generali koji su uživali sve beneficije Brozove Jugoslavije s onda postali najveći antikomunisti kada se smer vetra promenio.
No ti su u duši ostali komunisti. Poput Koče,Đilasa,ili onog munjenog Vlade Dapčevića koji je robijao najduže na Golom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bebek je više na one što prodaju veru za jedan dobar šat u venu.jastreb wrote:Ali bilo je i sasvim suprotnih stvari. Primjerice,neki su za Titova života bili disidenti,posvađani s Titom,pa čak i zatvarani,ali su nakon nacionalističke kontrarevolucije počeli braniti Tita.dzango wrote:Isti slučaj kao i neki generali koji su uživali sve beneficije Brozove Jugoslavije s onda postali najveći antikomunisti kada se smer vetra promenio.
No ti su u duši ostali komunisti. Poput Koče,Đilasa,ili onog munjenog Vlade Dapčevića koji je robijao najduže na Golom.
2014-04-19
koje sve gluposti necu ovdje procitat to nije humano. Porede se generali koji su zivili od drzave i muzicari koji su zivili od svog rada i koji su tim SVOJIM radom obezbjedili i mnogim DRUGIM da zarade.
To bi oni trebali bit zahvalni jugi zato sto im nisu uzeli lovu koju su zaradili i zivili ko burzuji (kao uostalom generali i politicari) u nasoj samoupravnoj? Ko da im je juga direktno sipala novac u dzepove eto zato sto su slatki pa neka ih, nek se deca zbavljaju. Mladost jebiga. To sto su zaradivali i po bugarskim i rumunijama, cehama, poljskoj, rusiji i td. je isto tito i juga zasluzni. Nije njihov talent i rad. Cudi me samo sto su tezgarili po italiji prije nego sto je narod odlucio da vrijedi poslusat to njihovo sranje i platit kartu. Sto im nije juga rekla eeej, vartite se pioniri, evo vam pare kolko ocete, samo zini. Tito casti. Takode po kojem zakonu i kad je napisan nije dozvoljeno mijenjat stavove? Jel to zabrana vazi samo za jugu i tita ili je to na razini UN-a? Zasto recimo ne bi imo negativan stav o jugi nakon rata kojeg smo imali, ili iz bilo kojeg drugog politickog razloga a recimo prije si imo pozitivan? A nije da razloga nema. Ili zasto ga ne bi promjenio ako ga nisi do tada imo ili si bio neutralan po tom pitanju? Zato sto si jednom ko balavac pjevo moja jugoslavijo? Zato sto dira prefinjene jugoslavenske osjecaje starim promasenim ojebinama koje stize starost i turoban zivot pa misle da im je za to kriv raspad juge. E pa newsflesh for you old farts - nije.
To bi oni trebali bit zahvalni jugi zato sto im nisu uzeli lovu koju su zaradili i zivili ko burzuji (kao uostalom generali i politicari) u nasoj samoupravnoj? Ko da im je juga direktno sipala novac u dzepove eto zato sto su slatki pa neka ih, nek se deca zbavljaju. Mladost jebiga. To sto su zaradivali i po bugarskim i rumunijama, cehama, poljskoj, rusiji i td. je isto tito i juga zasluzni. Nije njihov talent i rad. Cudi me samo sto su tezgarili po italiji prije nego sto je narod odlucio da vrijedi poslusat to njihovo sranje i platit kartu. Sto im nije juga rekla eeej, vartite se pioniri, evo vam pare kolko ocete, samo zini. Tito casti. Takode po kojem zakonu i kad je napisan nije dozvoljeno mijenjat stavove? Jel to zabrana vazi samo za jugu i tita ili je to na razini UN-a? Zasto recimo ne bi imo negativan stav o jugi nakon rata kojeg smo imali, ili iz bilo kojeg drugog politickog razloga a recimo prije si imo pozitivan? A nije da razloga nema. Ili zasto ga ne bi promjenio ako ga nisi do tada imo ili si bio neutralan po tom pitanju? Zato sto si jednom ko balavac pjevo moja jugoslavijo? Zato sto dira prefinjene jugoslavenske osjecaje starim promasenim ojebinama koje stize starost i turoban zivot pa misle da im je za to kriv raspad juge. E pa newsflesh for you old farts - nije.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Zeljko Bebek:'Otisao sam iz Bijelog Dugmeta jer nisam htio pjevati Ravna ti je Jugoslavija'
» Islamisti izboli glupog Rumunja za Novu godinu u Londonu
» Pobuna se nastavlja , kolaps u Francuskoj i za Božić i Novu godinu
» provest cu se za novu godinu..
» Zeman: Ne volim ograde, treba poslati armiju pred talas izbeglica
» Islamisti izboli glupog Rumunja za Novu godinu u Londonu
» Pobuna se nastavlja , kolaps u Francuskoj i za Božić i Novu godinu
» provest cu se za novu godinu..
» Zeman: Ne volim ograde, treba poslati armiju pred talas izbeglica
Page 7 of 9