Rada BORIĆ ISMIJALA ERONJU NINEKA
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rada BORIĆ ISMIJALA ERONJU NINEKA
Nebitno, iza nje stoje svjetski moćnici.abraham wrote:Ok, prevoditelj?? Gdje joj izborna baza??? Gdje su joj diplome??? Koliko ljudi zaposljava??? Bilo kako bilo ali skocit cu do Finske i vidjeti o cemu se radi. Nino savjetnik u finskoj firmi, ova prevodi, sve izgleda po kurcu oslo....Kila mozga..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
jos ak ocura ima svoju djecu,ima da ti gladi joojca samo tako...docim,ovdje u svabiji raspustenice sa djecom bogovski zive..ne trebaju im muskarci osima za yebacinu,a za to ih ne treba voditi doma..Regoč wrote:Sad se najbolje priženit.pismejker wrote:Na to se i ide...ajd iz iznajmljenog stana,ili nenog,ali svoje vlastite kutje???Regoč wrote:To mi je pričal tetak još prije deset godinah, bilo mi nevjerojatno da možeš izletjeti iz vlastite kuće, a da gadura ostane u tvom. Eto zla i u nas.pismejker wrote:sve mi se cini da sve ide u pravcu ovoga u svabiji..muskarac izleti iz doma u casu,a zena dobija obilnu socijalnu pomoc za djecu,plus ove i one pomoci za sebe...pismejker wrote:
yeah...zena drzavi naplati,drzava tebe izbaci iz kutje...zena dovede mladjeg Priyebnika...ALL WIN-REG LOOSE...
kod Mene ima jedna zona nazvana Harmonia..uredjeno fino...kasnije gledam jednu epizodu Supernačurala gdje se spominje Harmonija,tajno zensko udruzenje,gdje zene trebaju i priznaju muskarca samo za prokreaciju..nadalje,kci od tog muskarca na testu zrelosti mora ubiti vlastitog oca..pa se ja malo zamislih..Svabice su prilicno ledene prema muskima...
Guest- Guest
Inace finska juha ili supa je nesto jako ukusno.
2014-04-14
Sumnjam. Čim je protestantsko, mora da je oskudno okusom.abraham wrote:Inace finska juha ili supa je nesto jako ukusno.
aben wrote:irelevantno, riječ je o idejama, a ne o ljudimaabraham wrote:One more time, who the fuck is Rada ?
i ideja je fuck
dobro je vama dobro cim imate milijardu kuna za djelit aktivistima :)
ali krivo bi ovo bilo povezivati sa stručnjacima; da je rada vrhunski stručnjak na području obiteljskog nasilja, i malo dite bi moglo pobiti ot njihov zahtjev.
2014-04-16
pa borićki i sarnavki, kome drugomLeviathan2 wrote:da, kome ce drzva platit, zeni koja je dobila batine, ili njoj, vrloj zastitnici :)aben wrote:pa to je ona rekla.debotoijusto wrote:muskarci ce mlatit zena a drzava placatvuksadinare wrote:podvala..atak protiv drzave preko zena..dobro je to peta kolona smislilaaben wrote:baš gljedun nu2,
pa oni oće da je država odgovorna za nasilje nad ženama,
znoči, neko prebije ženu i unda jo to morun plotiti?
na 17:40
http://www.hrt.hr/enz/nedjeljom-u-2/435000/
ovo mi najbolja teorija ovog tjedna
Šandor Winnetou-
2017-12-31
aben wrote:indeed,kic wrote:aben wrote:irelevantno, riječ je o idejama, a ne o ljudimaabraham wrote:One more time, who the fuck is Rada ?
i ideja je fuck
ali krivo bi ovo bilo povezivati sa stručnjacima; da je rada vrhunski stručnjak na području obiteljskog nasilja, i malo dite bi moglo pobiti ot njihov zahtjev.
ma, legitimiraju svoj biznis ukratko..
Leviathan2 wrote:
da, kome ce drzva platit, zeni koja je dobila batine, ili njoj, vrloj zastitnici :)
Za svaku pretučenu ženu (od muškarca ili može i od žene? Ne mora biti neka lezbijka) Rada dobije određenu proviziju. Koliku? Ljudi smo, dogovorit ćemo se.
Guest- Guest
Recept za finsku juhu. Duboki tanjur skoro pun votke i zlica (velicina) prema osobnom afinitetu. Za predjelo se preporuca dva tanjura. Inace Finci nisu kao drugi sjevernjaci. Prijeke naravi, alkoholisti i srcani. Nisu jebali ruse dva posto. Zajebana sorta.
Last edited by abraham on 18/3/2018, 21:43; edited 1 time in total
2014-04-14
slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
da, kome ce drzva platit, zeni koja je dobila batine, ili njoj, vrloj zastitnici :)
Za svaku pretučenu ženu (od muškarca ili može i od žene? Ne mora biti neka lezbijka) Rada dobije određenu proviziju. Koliku? Ljudi smo, dogovorit ćemo se.
Leviathan2 wrote:dobro je vama dobro cim imate milijardu kuna za djelit aktivistima :)
Daj ne jebi i ti...
Plenkija treba za jaja na sred trga objesiti, papcina bjelosvjetska...
darth_vader-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
A sto cemo s delozacijom, zabranom pristupa, a sve nadziru ove cetnikuse...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Leviathan2 wrote:dobro je vama dobro cim imate milijardu kuna za djelit aktivistima :)
Daj ne jebi i ti...
Plenkija treba za jaja na sred trga objesiti, papcina bjelosvjetska...
daj ga meni skupa ćemo. ti ga vuci za lijevo jaje ja ću za desno pa nek krme skviči.
Guest- Guest
Istrijan dogovoreno...
darth_vader-
2014-04-17
Mada je ovo gey zvucalo...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Mada je ovo gey zvucalo...
ma gey moš mislit. možda je Plenković gey pa mu se svidi vješanje za jaja ali ako imamo toliki peh i zakaže opcija A onda imamo i opciju B i C i D...ima abeceda mnogo opcija.
Guest- Guest
Kad lova legne, predomisli se kano Mara Tomašević.jasambrend wrote:slidingdoorsoperator wrote:Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
A sto cemo s delozacijom, zabranom pristupa, a sve nadziru ove cetnikuse...
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» wtf rada borić
» Rada Boric u Nu2
» Rada Borić dominiše
» Rada Borić:Nasilje nad muškarcima statistička pogreška
» Bolesna feministkinja Rada Borić : Dajmo djecu pederima
» Rada Boric u Nu2
» Rada Borić dominiše
» Rada Borić:Nasilje nad muškarcima statistička pogreška
» Bolesna feministkinja Rada Borić : Dajmo djecu pederima
Page 3 of 6