Rada BORIĆ ISMIJALA ERONJU NINEKA
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rada BORIĆ ISMIJALA ERONJU NINEKA
da, kome ce drzva platit, zeni koja je dobila batine, ili njoj, vrloj zastitnici :)aben wrote:pa to je ona rekla.debotoijusto wrote:muskarci ce mlatit zena a drzava placatvuksadinare wrote:podvala..atak protiv drzave preko zena..dobro je to peta kolona smislilaaben wrote:baš gljedun nu2,
pa oni oće da je država odgovorna za nasilje nad ženama,
znoči, neko prebije ženu i unda jo to morun plotiti?
na 17:40
http://www.hrt.hr/enz/nedjeljom-u-2/435000/
ovo mi najbolja teorija ovog tjedna
jo joj verujen da misli ozbiljno, da želi dobrobit pretučenih žena, ali jedno zlo ne opravdava drugo zlo.Leviathan2 wrote:da, kome ce drzva platit, zeni koja je dobila batine, ili njoj, vrloj zastitnici :)aben wrote:pa to je ona rekla.debotoijusto wrote:muskarci ce mlatit zena a drzava placatvuksadinare wrote:podvala..atak protiv drzave preko zena..dobro je to peta kolona smislilaaben wrote:baš gljedun nu2,
2014-04-16
da, meni ce oteti ako ti istuces zenuaben wrote:jo joj verujen da misli ozbiljno, da želi dobrobit pretučenih žena, ali jedno zlo ne opravdava drugo zlo.Leviathan2 wrote:da, kome ce drzva platit, zeni koja je dobila batine, ili njoj, vrloj zastitnici :)aben wrote:pa to je ona rekla.debotoijusto wrote:muskarci ce mlatit zena a drzava placatvuksadinare wrote:
podvala..atak protiv drzave preko zena..dobro je to peta kolona smislila
nema logike da ga jebes
a sta ako zena istuce muza?
Regoč-
2015-08-21
yeah...zena drzavi naplati,drzava tebe izbaci iz kutje...zena dovede mladjeg Priyebnika...ALL WIN-REG LOOSE...Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
Guest- Guest
jo in ne bi reko rič da se boru za smrtne kazne za nasilje u obitelji, ali šoldi nevinih ljudi..i plus ruganje i podsmjeh ako si protiv..Leviathan2 wrote:da, meni ce oteti ako ti istuces zenuaben wrote:jo joj verujen da misli ozbiljno, da želi dobrobit pretučenih žena, ali jedno zlo ne opravdava drugo zlo.Leviathan2 wrote:da, kome ce drzva platit, zeni koja je dobila batine, ili njoj, vrloj zastitnici :)aben wrote:pa to je ona rekla.debotoijusto wrote:
muskarci ce mlatit zena a drzava placat
nema logike da ga jebes
a sta ako zena istuce muza?
2014-04-16
Ne bi moja Kosjenka nikada.pismejker wrote:yeah...zena drzavi naplati,drzava tebe izbaci iz kutje...zena dovede mladjeg Priyebnika...ALL WIN-REG LOOSE...Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
sve mi se cini da sve ide u pravcu ovoga u svabiji..muskarac izleti iz doma u casu,a zena dobija obilnu socijalnu pomoc za djecu,plus ove i one pomoci za sebe...pismejker wrote:yeah...zena drzavi naplati,drzava tebe izbaci iz kutje...zena dovede mladjeg Priyebnika...ALL WIN-REG LOOSE...Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
Guest- Guest
sorry butRegoč wrote:Ne bi moja Kosjenka nikada.pismejker wrote:yeah...zena drzavi naplati,drzava tebe izbaci iz kutje...zena dovede mladjeg Priyebnika...ALL WIN-REG LOOSE...Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
Guest- Guest
To mi je pričal tetak još prije deset godinah, bilo mi nevjerojatno da možeš izletjeti iz vlastite kuće, a da gadura ostane u tvom. Eto zla i u nas.pismejker wrote:sve mi se cini da sve ide u pravcu ovoga u svabiji..muskarac izleti iz doma u casu,a zena dobija obilnu socijalnu pomoc za djecu,plus ove i one pomoci za sebe...pismejker wrote:yeah...zena drzavi naplati,drzava tebe izbaci iz kutje...zena dovede mladjeg Priyebnika...ALL WIN-REG LOOSE...Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
Na to se i ide...ajd iz iznajmljenog stana,ili nenog,ali svoje vlastite kutje???Regoč wrote:To mi je pričal tetak još prije deset godinah, bilo mi nevjerojatno da možeš izletjeti iz vlastite kuće, a da gadura ostane u tvom. Eto zla i u nas.pismejker wrote:sve mi se cini da sve ide u pravcu ovoga u svabiji..muskarac izleti iz doma u casu,a zena dobija obilnu socijalnu pomoc za djecu,plus ove i one pomoci za sebe...pismejker wrote:yeah...zena drzavi naplati,drzava tebe izbaci iz kutje...zena dovede mladjeg Priyebnika...ALL WIN-REG LOOSE...Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
Bas bi me zanimalo da li bi Svapske vlasti izjurile Turčina iz njegove kutje,da se tako sto dogodi..moram se malo raspitati...
Last edited by pismejker on 18/3/2018, 20:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zna ona da bih ju ubil kad bi to napravila.pismejker wrote:sorry butRegoč wrote:Ne bi moja Kosjenka nikada.pismejker wrote:yeah...zena drzavi naplati,drzava tebe izbaci iz kutje...zena dovede mladjeg Priyebnika...ALL WIN-REG LOOSE...Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
One more time, who the fuck is Rada ?
2014-04-14
Sad se najbolje priženit.pismejker wrote:Na to se i ide...ajd iz iznajmljenog stana,ili nenog,ali svoje vlastite kutje???Regoč wrote:To mi je pričal tetak još prije deset godinah, bilo mi nevjerojatno da možeš izletjeti iz vlastite kuće, a da gadura ostane u tvom. Eto zla i u nas.pismejker wrote:sve mi se cini da sve ide u pravcu ovoga u svabiji..muskarac izleti iz doma u casu,a zena dobija obilnu socijalnu pomoc za djecu,plus ove i one pomoci za sebe...pismejker wrote:yeah...zena drzavi naplati,drzava tebe izbaci iz kutje...zena dovede mladjeg Priyebnika...ALL WIN-REG LOOSE...Regoč wrote:Ovo s državnom odštetom uopće nije loše. Odsad me žena prijavljuje svaki tjedan, skupit ćemo za ljetovanje i zimovanje.
Autorica finsko-hrvatskoga rječnika.abraham wrote:One more time, who the fuck is Rada ?
irelevantno, riječ je o idejama, a ne o ljudimaabraham wrote:One more time, who the fuck is Rada ?
2014-04-16
Ok, prevoditelj?? Gdje joj izborna baza??? Gdje su joj diplome??? Koliko ljudi zaposljava??? Bilo kako bilo ali skocit cu do Finske i vidjeti o cemu se radi. Nino savjetnik u finskoj firmi, ova prevodi, sve izgleda po kurcu oslo....Kila mozga..
2014-04-14
pa kad lijepo piše u konvenciji...aben wrote:pa to je ona rekla.debotoijusto wrote:muskarci ce mlatit zena a drzava placatvuksadinare wrote:podvala..atak protiv drzave preko zena..dobro je to peta kolona smislilaaben wrote:baš gljedun nu2,
Članak 30. – naknada štete
1. Stranke će poduzeti potrebne zakonodavne ili druge mjere kako bi osigurale
žrtvama pravo traženja naknade štete od počinitelja za bilo koje od kaznenih djela
utvrđenih u skladu s ovom Konvencijom.
2. Odgovarajuća naknada štete od države dodjeljuje se onima koji su pretrpjeli teške
tjelesne ozljede ili oštećenje zdravlja, u mjeri u kojoj ta šteta nije pokrivena iz drugih
izvora kao što su počinitelj, osiguranje ili državna sredstva za zdravstvo ili socijalnu
skrb. To ne sprečava stranke da zatraže povrat dodijeljene naknade od počinitelja,
sve dok se pridaje dužna pažnja sigurnosti žrtve.
Jebe li Kapovic to ili???
2014-04-14
Nebitno, iza nje stoje svjetski moćnici.abraham wrote:Ok, prevoditelj?? Gdje joj izborna baza??? Gdje su joj diplome??? Koliko ljudi zaposljava??? Bilo kako bilo ali skocit cu do Finske i vidjeti o cemu se radi. Nino savjetnik u finskoj firmi, ova prevodi, sve izgleda po kurcu oslo....Kila mozga..
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» wtf rada borić
» Rada Boric u Nu2
» Rada Borić dominiše
» Rada Borić:Nasilje nad muškarcima statistička pogreška
» Bolesna feministkinja Rada Borić : Dajmo djecu pederima
» Rada Boric u Nu2
» Rada Borić dominiše
» Rada Borić:Nasilje nad muškarcima statistička pogreška
» Bolesna feministkinja Rada Borić : Dajmo djecu pederima
Page 2 of 6