Rada BORIĆ ISMIJALA ERONJU NINEKA
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rada BORIĆ ISMIJALA ERONJU NINEKA
kaže sore kama sutra je pisana po njenim izletima tokom ORAe šezdestosmeprckov wrote:u mene sore sve znan_razbojnik wrote:Ih, valjda sore zna i bez da pročita što valja što ne
da vis kakve seksualne zahvate zna jebote
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
ja vjerujem da jestn_razbojnik wrote:kaže sore kama sutra je pisana po njenim izletima tokom ORAe šezdestosmeprckov wrote:u mene sore sve znan_razbojnik wrote:Ih, valjda sore zna i bez da pročita što valja što ne
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
svaka joj ko u njegošan_razbojnik wrote:kaže sore kama sutra je pisana po njenim izletima tokom ORAe šezdestosmeprckov wrote:u mene sore sve znan_razbojnik wrote:Ih, valjda sore zna i bez da pročita što valja što ne
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ih kad se ja I sore ufatimo koja ce to eksplozija bit
+ i -
+ i -
2014-04-19
veliki prasak u najmanju ruku :Dprckov wrote:ih kad se ja I sore ufatimo koja ce to eksplozija bit
+ i -
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ma kakvi veliki - velikackitre wrote:veliki prasak u najmanju ruku :Dprckov wrote:ih kad se ja I sore ufatimo koja ce to eksplozija bit
+ i -
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
partibrejker :(Pinochet wrote:Rada partizanska i Pupi glavni šefovi HDZa
Šandor Winnetou-
2017-12-31
jos da sad mozete nekako uvalit mesica za predsjednikaPinochet wrote:Rada partizanska i Pupi glavni šefovi HDZa
2014-04-19
Sora wrote:Pametna i lijepa zena Rada Borić u NU2 s Osmjehom je komentirala strahove koje sire ERONJE tipa Nino raspopovic Kao: jest tocno je u IK PISE DA SE TREBAMO ZALOŽITI PROTIV PREDRASUDA O RODU I SPOLU, DA BI onda dokazala u vise primjera da to znaci SMANJENU DOSKRIMINACIJU I PREMA MUŠKOM SPOLU .
NPR. U dodjeli skrbništva, korištenju bolovanja itd .
Te je ista gospođa rekla da se rijec ROD VEC NALAZI U USTAVU I ZAKONU PROTIV DISKRIMINACIJE .
a sta rec..
Tko Hrvatima ovcama muti vodu uzvodno ?
Tko je na izvoru medija itd .
ERONJE ERONJE .. tko drugi
glupa kravetino.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Sora wrote:Nisam naravno citala konvenciju
Ali ovaj clanak 30 mi se ne sviđa.
To ispada zbilja da se isplati nasilje ukoliko zene dobivsju naknadu od drzave .
Bila sam ocekivala neku drugu podrsku drzave, ponajprije u gradnji skloništa za zrtve nasilja, zdravstvenoj pomoci i sl.
Pa doduse i na plotu pise picka
Ne mora se sve primjeniti.
propast ce drzava ako ja jebivjetar moram objasnjavati stavke
sve vec postoji zakonski samo se lose provodi , ako te uhite/zatvore a nevin si drzava ti plati odstetu , ako nemarom suda...drzava ti plati odstetu ..ako nemarom drzave...drzava ti plati isto tako ako nemarom drzavnih institucija dodje do nesrece/smrti a navedenim stavkama IK drzava plati stetu kako vec propisano
napravit biznis od premlacivanja zena legalno...pokusavam zamislit jel bi to palo na pamet jednom prosjecnom nijemcu fincu dancu...
a politicari krivi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» wtf rada borić
» Rada Boric u Nu2
» Rada Borić dominiše
» Rada Borić:Nasilje nad muškarcima statistička pogreška
» Bolesna feministkinja Rada Borić : Dajmo djecu pederima
» Rada Boric u Nu2
» Rada Borić dominiše