Rahoj:Proklet bio dan kad se raspala Jugoslavija necu sa Siptarima,Hrvatima,Janezima nigdje ni za stol..'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rahoj:Proklet bio dan kad se raspala Jugoslavija necu sa Siptarima,Hrvatima,Janezima nigdje ni za stol..'
dzango wrote:Smeta im Jugoslavija ali Bosnu čuvaju kao zenicu oka svoga. Šizofenija totalna.epikur37 wrote:dzango wrote:Nego šta će? Multietnička BIH? U kurcu mesecu.marcellus wrote:epikur37 wrote:
MA zezam vucinu. Kosovo i Srpska će se pripojiti maticnim drzavama
srpska neće.
Hrvati imaju opsesiju prema vama, pa ono more sve al ne mere nista bit na ruku srbima :D
Normalno je da hoce srpska se pripojiti....a ako u europi okrene kao sto hoce pitanje je sto ce biti s mujama opcenito....ukljucivo sipce i bosnje.
Fora je u tome da se sve mjeri preko toga što bi bilo najgore za Srbe :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Rahoj:Proklet bio dan kad se raspala Jugoslavija necu sa Siptarima,Hrvatima,Janezima nigdje ni za stol..'
Politički mudro i analitički proračunato nadasve.epikur37 wrote:dzango wrote:Smeta im Jugoslavija ali Bosnu čuvaju kao zenicu oka svoga. Šizofenija totalna.epikur37 wrote:dzango wrote:Nego šta će? Multietnička BIH? U kurcu mesecu.marcellus wrote:
srpska neće.
Hrvati imaju opsesiju prema vama, pa ono more sve al ne mere nista bit na ruku srbima :D
Normalno je da hoce srpska se pripojiti....a ako u europi okrene kao sto hoce pitanje je sto ce biti s mujama opcenito....ukljucivo sipce i bosnje.
Fora je u tome da se sve mjeri preko toga što bi bilo najgore za Srbe :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Nego šta će? Multietnička BIH? U kurcu mesecu.marcellus wrote:epikur37 wrote:abraham wrote:Buducnost Kosova je izvjesnija nego buducnost Cataluna. Ne laje cuko radi sela........
srpska neće.
meni svejeno al ameri neće ni čut
epikur37 wrote:dzango wrote:Nego šta će? Multietnička BIH? U kurcu mesecu.marcellus wrote:epikur37 wrote:abraham wrote:Buducnost Kosova je izvjesnija nego buducnost Cataluna. Ne laje cuko radi sela........
srpska neće.
a to kao hrvate neko pita hoće li se srpska otcijepit?
Hrvate se ne pita ni za to hoće li financirat dženderuše iz grevia a kamoli nešto drugo.
Nas se ne pita, a ne pita se ni srbe, hrvate u bih i srbe u bih se pita najmanje.
ja ti kažem kako stoje stvari u stvarnom svijetu - a ti mi vjeruj ili ne. Od otcjepljenja srpske nema ništa u dogledno vrijeme.
uostalom ni vučić to ne bi podržao
Dobro tvoje misljenje.
Ja vjerujem da će se to u paketu presloziti sve u dogledno vrijeme.
Ja vjerujem da će se to u paketu presloziti sve u dogledno vrijeme.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Slobin potrcko Borislav Jovic tvrdi da se Jugoslavija raspala 1928 a kriv je Tito
» Balasevic odbio pjevati Titu u Splitu te izjavio:'Jugoslavija nije valjala da je valjala ne bi se krvavo raspala'
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
» BiH: Gradi se 7km autoceste od nigdje do nigdje
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Balasevic odbio pjevati Titu u Splitu te izjavio:'Jugoslavija nije valjala da je valjala ne bi se krvavo raspala'
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
» BiH: Gradi se 7km autoceste od nigdje do nigdje
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
Page 3 of 3