Njonjo:'U HDZ-u sve ne super sve je za pet..leptirici lete oko IK'
Page 1 of 1
Njonjo:'U HDZ-u sve ne super sve je za pet..leptirici lete oko IK'
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/jandrokovic-ne-vjerujem-u-podjele-u-hdz-u-zbog-istanbulske-konvencije-foto-20180317
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Njonjo:'U HDZ-u sve ne super sve je za pet..leptirici lete oko IK'
Eh da nam je biti kao taj covjek..nit brige nit pameti a fotelja uvijek tu...sve sam vise dojma ds on doista pusi kite sefovima..kad ga svi drze uza sebe..nema druge...i to je za ljude..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Njonjo je prototip hadezenjare.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Doduše prijatno su me iznenadili ovi moji iz zadra, osnivači hdz-a s ovim pismom plenkoviću.
Moram zvati petra Šalu da ih pohvalim.
Moram zvati petra Šalu da ih pohvalim.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Concept One HAdezeovac
2014-04-14
Similar topics
» Lete štuke lete avijoni EU i Azija su pred ratom
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Sve đamije u oblake lete
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Sve đamije u oblake lete
Page 1 of 1