Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kmečanje o holokaustu više ne djeluje
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
ali je režim zločinački
I to je dvojbeno. Preciznije rečeno, režim je vodio zločinačku politiku.
i nitko to s hrvatske strane nije nikad nijekao..
dok nama nijekaju državu uopće, kao što sad nijekaju treći entitet, ali šta ćeš..
Najgori su oni koji čitav narod proglašavaju zločinačkim, pa i genocidnim.
Premda je to naravno nemoguće. Nemoguće je da i cijela država bude zločinačka pa i genocidna. Dvojbeno je, a možda i nemoguće da takav bude i režim.
Nedvojbeno je jedino da neka politika može biti zločinačka pa i genocidna.
No, jasno je zašto se ide sa takvim apsurdnim optužbama. Namjera je opravdavanje i podržavanje neke zločinačke pa i genocidne politike spram Hrvata i njihove države.
Guest- Guest
pa to ja nikad nisam ni sporio... ali režim upravo nije ni uspio u svom naumu jer je bilo poprilično ustaša kakvi su bili moji djedovi, koji su izbjegavali na sve moguće načine sprovoditi zločinačke zakone i izvršavati zločinstva...RayMabus wrote:NDH je bila prepolovljena na talijansku i njemačku zonumichaellcmacha wrote:meni su oba bili u ustašama s tim da su obojica bili protiv pavelićeve politike, ali to nije bitno s obzirom da su bili ustaše...RayMabus wrote:Ustaše su bile prije sedamdeset godina nije baš da toliki emocionalni negativni naboj tu potreban
Meni su oba dida bila u partizanima pa kad mi židovski plaćenik kaže svi Hrvati su ustaše ja ću ga metkom u čelo urezati mu petokraku na čelo a leš poslat u Tel Aviv
Tako da taj gornji dio donekle razumljivo barem zbog čega je odnos prema domobranima drukčiji i ok a sad ustaše baš ako gledamo to kao neku grupu od ww dva ipak režim zločinački tako da ti tvoji nemoraju nužno biti zločinci ali je režim zločinački sa svim svojim rasnim zakonima i ostalo
2015-08-08
Pavelić je nekvalitetan vođa tako da nevezano uz tu priču o ustašama takvi lik može biti samo uzor potpunim idiotima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Za mene je Pavelić budala tako da to već odgovor šta ja mislim o njemu osobno
Loš lik u loše vrijeme na čelu
Već sam više puta napisao na forumu da nikada, ali ama baš nikada niti na onom starom niti na ovom nisam našao niti jednu jedinu pozitivnu odnosno opravdavajuću riječ za njegovu politiku pa niti za njega kao osobu.
Takvih je bilo kada je u pitanju Tito, premda je on najodgovorniji za genocid počinjen nad Hrvatima 1945. godine, ali je on, kao i njegova kasnija politika, imao i svojih dobrih strana, ali ne i kada je u pitanju Pavelić.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
ali je režim zločinački
I to je dvojbeno. Preciznije rečeno, režim je vodio zločinačku politiku.
dvojbeno? po tebi nije govno nego se pas posro.
Guest- Guest
To Amere ne zanma puno. Neki dan vam reče jedan Amer u Beogradu (prafraziram):dzango wrote:A zašto su Nemci bežali ako nisu zločinci i nacisti? Hrvati su imali opravdanje da beže od komunizma. Od čega su bežali Nemci?neve wrote:Pavelića, Rojnicu i Šakića spominje Zuroff u svom pismu, a ne argentinski Hrvati ni Kolindajastreb wrote:Nije. Evo,Kolinda šuti kad joj se Rgentinski Hrvati obraćaju i kažu kako su u Rgentini spas našli mnogi Hrvati poput Pavelića,Rojnice,Šakića...
Znači Pavelić,Rojnica i Šakić su Hrvati. E pa onda i svijet ima pravo reći kako su u Jasenovcu i u Jadovnom,klali i ubijali ne ustaše,nego Hrvati.
Sami sebi skačete u stomak,gdjo Predsjednice.
Zuroffu su izgleda svi Hrvati (a vjerojatno i Nijemci) koji su uspjeli pobjeći nakon WWII automatski zločinci, a to valjda 'dokazuje' već i sama činjenica da im je uspjelo pobjeći
pa tako po Zuroffu ovi u u Argentini nikako ne mogu biti hrvatski domoljubi nego samo ustaški zločinci, čudi me kako nije zatražio od Argentine da mu ih sve momentalno izruči
"Znam a je puno odjednom obeštetiti Njemcima (američkim građanima) $13 miljardi. Ne morate odjednom, možete i u ratama".
Ne može se Amerima prodavati priču kako su svi bili fašisti i zločinci, kao u slučaju Bleiburga...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
U početku možda a poslije sve katastrofaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Za mene je Pavelić budala tako da to već odgovor šta ja mislim o njemu osobno
Loš lik u loše vrijeme na čelu
Već sam više puta napisao na forumu da nikada, ali ama baš nikada niti na onom starom niti na ovom nisam našao niti jednu jedinu pozitivnu odnosno opravdavajuću riječ za njegovu politiku pa niti za njega kao osobu.
Takvih je bilo kada je u pitanju Tito, premda je on najodgovorniji za genocid počinjen nad Hrvatima 1945. godine, ali je on, kao i njegova kasnija politika, imao i svojih dobrih strana, ali ne i kada je u pitanju Pavelić.
Ono Njemačka upada i sad eto imaš to početno da napravi vojsku za obranu zatim uključio je i pravoslavce u vojsku
Ali generalno slon u staklrarnici
2014-04-11
RayMabus wrote:Pavelić je nekvalitetan vođa tako da nevezano uz tu priču o ustašama takvi lik može biti samo uzor potpunim idiotima
Tomislav II. je bio puno bolji vladar
- kralj Hrvatske, princ Bosne i Hercegovine, vojvoda Dalmacije, Tuzle i Knina
https://hr.wikipedia.org/wiki/Tomislav_II.
Guest- Guest
PS:
Srbija se proglasila naslijednicom SFRJ.
Treba sad obeštetiti i nezakoniti protjerane Talijane i Hrvate...a di foibe i Križni put.
Sve to sad treba naplatiti, dok Ameri krče put...
Srbija se proglasila naslijednicom SFRJ.
Treba sad obeštetiti i nezakoniti protjerane Talijane i Hrvate...a di foibe i Križni put.
Sve to sad treba naplatiti, dok Ameri krče put...
Šta bi bilo kad bi biloHDZ u srcu wrote:RayMabus wrote:Pavelić je nekvalitetan vođa tako da nevezano uz tu priču o ustašama takvi lik može biti samo uzor potpunim idiotima
Sve je to povijest i bilo je kako je bilo i to je to
2014-04-11
HDZ u srcu wrote:RayMabus wrote:Pavelić je nekvalitetan vođa tako da nevezano uz tu priču o ustašama takvi lik može biti samo uzor potpunim idiotima
Bar nije napravio nikakvu štetu u Hrvatskoj.
Guest- Guest
Sve je to povijest a ja stojim iza toga da je Kolinda ovdje u pravu i da ja vidim neke stvari poput deklaracija iz Banja Luke koja Hrvate danas i sve prije kolektivno proglašava ustašama
Ide mi to poprilično na kurac posebno od nekoga tko je jučer radio etničko čišćenje
Ide mi to poprilično na kurac posebno od nekoga tko je jučer radio etničko čišćenje
2014-04-11
RayMabus wrote:Sve je to povijest a ja stojim iza toga da je Kolinda ovdje u pravu i da ja vidim neke stvari poput deklaracija iz Banja Luke koja Hrvate danas i sve prije kolektivno proglašava ustašama
U i oko Srebrenice i genocid. Po presudi Međunarodnog Suda Pravde u Haagu.
Guest- Guest
Osobno sama Srebrenica kao taj završni čin mi je ratni zločin jer su pobili muške vojno sposobne uglavnom no cijeli rat u Bosni je genocid
2014-04-11
RayMabus wrote:Osobno sama Srebrenica kao taj završni čin mi je ratni zločin jer su pobili muške vojno sposobne uglavnom no cijeli rat u Bosni je genocid
Međunarodni Sud Pravde u Haagu u svojoj presudi tvrdi obrnuto. Srebrenica genocid, BiH veličački belaj.
Guest- Guest
Vjerojatno se pod Srebrenica misli na pad isteslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Osobno sama Srebrenica kao taj završni čin mi je ratni zločin jer su pobili muške vojno sposobne uglavnom no cijeli rat u Bosni je genocid
Međunarodni Sud Pravde u Haagu u svojoj presudi tvrdi obrnuto. Srebrenica genocid, BiH veličački belaj.
E pa nije, to je ratni zločin
2014-04-11
Srebrenica je genocid jedino ako je i poraz Samuilove vojske na Bjelolasici od strane Bizanta genocidRayMabus wrote:Vjerojatno se pod Srebrenica misli na pad isteslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Osobno sama Srebrenica kao taj završni čin mi je ratni zločin jer su pobili muške vojno sposobne uglavnom no cijeli rat u Bosni je genocid
E pa nije, to je ratni zločin
Nemože jedno bit a drugo nebit
A jok
2014-04-11
RayMabus wrote:
Vjerojatno se pod Srebrenica misli na pad iste
Ne sam pad nego ono što se dogodilo tijekom završnog čina i poslije toga, a ulazi u kategoriju genocida po definiciji koju je Opća skupština UN-a usvojila 1948. godine.
Guest- Guest
Cijela Bosna u to ulazi tako da se ja ne slažem sa njihovim lokaliziranjem i umanjivanjem srpskog genocidaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
Vjerojatno se pod Srebrenica misli na pad iste
Ne sam pad nego ono što se dogodilo tijekom završnog čina i poslije toga, a ulazi u kategoriju genocida po definiciji koju je Opća skupština UN-a usvojila 1948. godine.
Očito ovdje nitko ne kužim da su ti u Haagu sa tim činom smanjili ukupni genocid
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» socijalisti vs metoo & kmečanje: Slučaj Depp
» Zagreb dobiva spomenik holokaustu
» Američko kmečanje
» Kmečanje počinje...
» kmečanje zbog napada na idlib
» Zagreb dobiva spomenik holokaustu
» Američko kmečanje
» Kmečanje počinje...